Väärennetty pandemia neljässä helpossa vaiheessa

Väärennetty pandemia neljässä helpossa vaiheessa
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/02dz

Kuka täällä vielä uskoo, että covid oli todellinen viruspandemia? Tai edes epidemia? Tervetuloa! Emme tuomitse! Itse asiassa, kyllä ​​– olet idiootti, jos 4 vuoden tämän juoruilun jälkeen edelleen uskot, että se oli epidemia. Tiedot ovat selvät, että niitä ei ollut, Yhdysvaltain hallitus / Trump julisti “kansanterveydellisen hätätilan” noin 40 tapauksen perusteella Kiinassa ilman merkittäviä todisteita todellisista taudeista tai taloudellisista vaikutuksista. Osavaltioiden kuvernöörit julistivat kansanterveydellisiä hätätilanteita turhan perusteella. Ohiossa se oli 3 “covid”-tapausta, joista tuli perusta koko osavaltion sulkemiselle. Tämä johtuu siitä, että kansanterveydellisen hätätilan julistaminen ei lain mukaan edellytä todisteita hätätilan olemassaolosta. Vain valitsemattoman byrokraatin mielipide tarvitaan, kirjoittaa Sasha Latypova .

Yhdysvaltain hallitus myönsi sitten valtavasti rahoitusta “Covid”-tapausten merkitsemiseen väärällä PCR:llä ja ihmisten tappamiseen sairaaloissa remdesivir+vent-protokollalla, samalla kun kielsi varhaisen tehokkaan hoidon, sekä vääriä PCR-määrityksiä, joiden mukaan Covid-tapaukset syytettiin kaikkeen, mukaan lukien moottoriajoneuvoihin. kuolemia ja ampuma-asemurhia.

Coquin de Chien John Beaudoin on loistava resurssi oppia lisää tästä “pandemiaksi” leimatusta petoksesta ja murhasta, ja jos et ole vielä tilannut hänen pinoaan, suosittelen, että teet niin.

Pandemioita ei ole ollenkaan. Luonnossa ne eivät ole mahdollisia. Jos ne olisivat olleet mahdollisia, emme olisi täällä. Tässä vaiheessa minulta kysytään – mutta rutto! Isorokko! Kolera! Vastaus on: nämä ovat sairauksia, jotka liittyvät sanitaation puutteeseen, ylikansoittamiseen, rotta- ja kirpputartuntoihin, ihmisten ja eläinten ulosteisiin, jotka saastuttavat juomavettä. Kun nämä ongelmat on ratkaistu, epidemioita ei enää ole. Ja nämä sairaudet eivät koskaan aiheuttaneet maailmanlaajuisia pandemioita. Espanjan flunssa oli myös väärennetty pandemia, tarina luultavasti keksitty vuosikymmeniä myöhemmin.

Pandemiat eivät myöskään ole mahdollisia “tieteen” ja niin sanotun “hyväksyttyjen toimintojen” tutkimuksen avulla, mikä tarkoittaa yleensä naurettavia yrityksiä ohjelmistopohjaiseen velhoon, valmistaa keittoja kemikaaleista sekoitettuna kirjaimelliseen paskaan, kuten mainitsin edellisessä artikkelissani . keskusteltu . Kyllä, myrkylliset kemikaalit ja roskat voivat aiheuttaa myrkytyksen, mutta se ei leviä itsestään. Tietenkin nämä laboratoriot pitäisi sulkea rahan tuhlauksen ja paikallisen terveysriskin vuoksi (etenkin niille, jotka työskentelevät siellä).

Suuret kiitokset Meryl Nassille tämän Lancetin julkaiseman tärkeän tiedon osoittamisesta:

Luulen, että Lancet yritti sanoa päinvastaista kuin mitä he todellisuudessa sanoivat. Paperi tunnisti 51 pelottavaa patogeenien “vuotoa” laboratorioista maailmanlaajuisesti (pääasiassa Pohjois-Amerikassa ja Kiinassa). Lisäksi CDC kerää raportteja noin 200 näistä “pakoista” vuodessa Yhdysvalloissa (joten Lancetin artikkeli on vakava aliarviointi näistä mahdollisesti apokalyptisista tapahtumista). Niin paljon vaarallisia patogeenien vuotoja joka vuosi! Meillä pitäisi olla maailmanlopullisia katastrofeja joka viikko, eikö niin?

Lancet sanoo, että se ei johtanut mihinkään sellaiseen… Tapahtui 8 kuolemaa (pahoja ja traagisia sekä laboratoriotyöntekijöiden keskuudessa) ja monia “altistumisia” (kuvitteellinen käsite kansanterveydestä poliittisten toisinajattelijoiden ja muiden satunnaisten ihmisten kääntymisen oikeuttamiseksi karanteenileireille heitetty). Kiinassa tapahtui tapaus, jossa 10 000 ihmistä sai bakteeri-infektion. Okei, sekin on huono, mutta menikö Kiina lukkoon? Ovatko Eurooppa ja Yhdysvallat sulkeneet kaikki lennot Kiinasta? Miten niin suuressa “epidemianpurkauksessa” mikään ei kulkenut ilmassa ja tappoi puolet maailmasta? Idiotismilla tarkoitan sitä, että koko maailma joutui lukkoon noin 40 tapauksen jälkeen!

Miksi pandemiat tapahtuvat vain WHO:n määräyksestä, koska laboratoriovuodot näyttävät olevan monia? Ja vasta sen jälkeen, kun kaikki suuret maat ovat harjoittaneet näitä pandemioita lukemattomia kertoja simulaatioharjoituksissa?

Kaikki tähän mennessä pandemiat on väärennetty sotilas-teollisen globalistisen salaliiton toimesta (jossa on lukemattomia tietoisia ja tiedostamattomia osallistujia):

Anteeksi, RFK Jr., huolimatta halustasi näyttää ottavan keskitietä sisällyttämällä valhe lausuntoon, joka on suurimmaksi osaksi totta, myös covid-pandemia väärennettiin samalla peruskäsikirjoituksella, samoilla näyttelijöillä ja samoilla. rahoitus. (Katso video tästä )

Mikä on pandemian käsikirjoitus?

Kuunnellaan se hevosen suusta. Tässä on DOD-showmies James Giordano. Hän ei ole oikea tiedemies, hänen työnsä koostuu clickbait-tieteellisen propagandan pyörittämisestä. Tällä luennolla hän selittää vuoden 2017 videolla “Neuroteknologia maanpuolustuksessa”, kuinka pandemioita väärennetään neljässä yksinkertaisessa vaiheessa:

Vaihe 1: Myrkyttäkää muutama ihminen muutamilla maantieteellisillä alueilla (“vartiotapaukset”) lääkkeellä (kemiallinen myrkky tai biotoksiini), joka aiheuttaa “erittäin sairaalloisia” vaikutuksia keskushermostoon (CNS). [Enkö sanonut, että “covid” oli synteettinen myrkky?]

Vaihe 2: Teeskentele, että se on “hyönteis, virus, joka on modifioitu CRISPR Cas9:llä” (mitä James tarkoittaa tässä: “hups, unohda se, mitä kerroin sinulle juuri 45 sekuntia sitten LÄÄKKEEstä. Tarkoitan todellakin biomuokattua GOF-virusta!!!” )

Vaihe 3: Käytä “TODTA VIRUSTA” – Internetiä! Levitä sanaa sosiaalisessa mediassa, että jokainen on saanut “erittäin tappavan taudinaiheuttajan” tartunnan, jolla on “oireettomia, prodromaalisia vaikutuksia” – ahdistusta, unettomuutta ja huolia. Jos olet huolissasi – nämä ovat merkkejä, että sinulla on “kuolettava oireeton infektio”. M-kay. Tämä tarkoittaa, että jotkut riittämättömät opiskelijat jossain autotallissa päästivät bioaseen valloilleen. Tai se “vuotettiin” Wuhanin BSL4-laitoksesta (kuulostaa pelottavammalta, eikö?), ja se saavutti sinut aina Iowaan. Usko se!!!

Vaihe 4: Kaikki luulohommat ja “huolestuneet sairaat ihmiset” juoksevat lääkäreidensä luo ja tulvivat sairaalan ensiapuhuoneet, jee! Nyt voimme saada ne kiinni väärennetyllä PCR-remdesivir-hengitysprotokollalla! ja kutsu sitä “covidiksi”!

P.S. Jos haluat enemmän hauskaa, pelaa hämmentäviä viestejä ja kieltämistä CDC:llä. Selittääkö tämä Faucin varvastossut naamioissa vuoden 2020 alussa – varmasti!

Jotta tämä suunnitelma todella toimisi, vaaditaan “askel 0” – massojen jatkuva aivopesu ohjelmoimalla heidän aivonsa reagoimaan ennustettavalla tavalla muutamaan avainsanoihin.

Kuunnelkaamme nyt kenttätyöntekijää, todellista harjoittajaa. Tässä on kuuluisa Indiana Jones nimeltä Michael Callahan, CIA:n agentti, jolla on “tartuntatautilääkärin” hahmo, joka selittää työnsä erittäin selkeästi. Hänen tehtävänsä on tehdä ennusteita siitä, mitkä virukset, joilla on pandemiapotentiaalia, “väistämättä ilmaantuu” (silmäisku) ja sitten luoda “rokotteet” niille melkein välittömästi. Minusta on selvää, ettei hänkään ole oikea tiedemies, vaan eräänlainen “profeetta”.

Aiheeseen liittyvässä postauksessa keskustelin toisesta cabal thespianista, jonka ampluaan kuuluu myös esiintyminen tartuntatautilääkärinä – eversti Matt Hepburnista, joka evankelioi yleisöä TED:ssä:

”Valmistautuminen pandemioihin” – hallituksen suojeluhuijaus
SASHA LATYPOVA – 15. helmikuuta 2023

Tapaa eversti Matt Hepburn, joka vuonna 2020 johtaa puolustusministeriön projektia nimeltä Enabling Technologies. Enabling Technologies kehittää nopeasti uusia rokotteita ja hoitoja tulevia (!) tartuntatauteja vastaan. Matt voi ennustaa tulevaisuuden ja “suojella” sinua siltä. –  Lue koko tarina

Tämä huijaus on niin tuottoisa, että he kyllästyvät keksimään nimiä vale “uusille viruksilleen” ja väärennetyille pandemioilleen ja siirtyvät vain “tautiin X” täällä ja täällä . Voi ja katso – uusi lakiesitys kongressissa:

Olen myös kyllästynyt toistamaan, kuinka täysin typerää on “ennustaa” viruspandemioita, erityisesti “tuntemattomia, mutta tappavia”, joten viittaan tähän hyvään artikkeliin , joka selittää tämän hölynpölyn.

Oma arvioni siitä, mikä sairaus Nämä ovat kansainvälisesti kiellettyjä toimintoja, joihin Yhdysvaltain hallituksen ja muiden hallitusten rikolliset osallistuvat nimeämällä ne “terveystapahtumiksi” ja “valmiudeksi”. Onko tämä vaarallista? Kyllä, kuten mikä tahansa terroriteko. Mutta voimme todella valmistautua heidän “valmiuteensa” paljastamalla heidän valheelliset pelkotarinansa näkymättömän itseään levittävän paskan muuttamisesta ja pysymällä valppaina, käyttämällä maalaisjärkeä, olematta luottamatta heidän murhaavaan “terveydenhuoltoonsa” ja auttamalla toisiaan. –  Lue lisää

Sasha sanoo: ”Minusta ei voinut tulla ammattitaiteilijaa, joten minusta tuli lääke- ja lääketieteellisten laitteiden T&K-päällikkö. Jos olet kiinnostunut taiteestani, käy osoitteessa sashalatypova.com ”.