Jeffrey Epsteinin transhumanistiset pyrkimykset elävät yhä

Jeffrey Epsteinin transhumanistiset pyrkimykset elävät yhä
Jaa artikkeli tällä linkillä: https://publication-x.com/click/j57v

He sanovat, että vuoden 2008 seksikaupasta antamansa tuomion jälkeen Jeffrey Epstein halusi kehittää ihmisistä parannetun superrodun geenitekniikan ja tekoälyn avulla ja hedelmöittää naiset siemenensä kanssa – 20 naista kerrallaan.

Epstein kertoi tutkijoille ja liikemiehille tavoitteistaan ​​käyttää 33 000 neliöjalkaa Zorro Ranchiaan pienessä kaupungissa Santa Fen ulkopuolella tukikohtana, jossa naiset siemennetään hänen siittiöistään, kertoo The New York Times . Zorro on vain yksi hänen kiinteistöistään, jossa nuoria naisia, myös alaikäisiä, pahoinpideltiin.

Johtiko Epstein vauvatehdasta?

Hän kuulemma sai idean “Repository for Germinal Choicesta”, joka oli spermapankki Escondidossa, Kaliforniassa, vuonna 1980 Robert K Grahamin toimesta. Hän oli tunnustettu eugenitiko ja tycoon, joka rikastui kehittämällä särkymättömiä silmälasilinssejä.

Vuoden 2001 Slatessa julkaistun tarinan mukaan Graham vakuutti vain kolme tai viisi (tarinat vaihtelevat) todella osallistumaan, ja arkisto suljettiin vuonna 1999.

Voidaan nauraa tämän hyväntekeväisyysparasiittiseksuaalirikoksentekijän ylimielisyydelle, mutta Epstein teki tieteestä seksikkään, ympäröimällä itsensä tiedemiehillä ja tutkijoilla ja rahoittamalla monia aloitteita hyvien geenien kasvattamiseksi. Siitä eugenitikoissa on kyse.

Entä hänen rahoittamiensa teknofasististen transhumanististen aloitteiden lukuisat? Epstein oli olennainen osa eliitin Eugenic Paratiisin toteuttamista.

Ihmiset keskittyvät Little Saint Jamesiin Neitsytsaarilla, mutta entä Zorro Ranch New Mexicossa? 

Jatka lukemista Maryam’s Substackissa — Tilaa