15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Willi Huber: Brittiläisellä valtamedialla on uusi teoria: Mr. Bean estää ihmisiä ostamasta sähköautoja

2 min read
Willi Huber: Brittiläisellä valtamedialla on uusi teoria: Mr. Bean estää ihmisiä ostamasta sähköautoja

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/99bd

Se ei johdu siitä, että ne ovat liian kalliita. Se ei johdu e-latausasemien puutteesta. Se ei johdu lyhyestä kantamasta. Ei, brittilehdistön mukaan syy sähköautojen huonoon myyntiin olisi Rowan Atkinson eli Mr. Bean. Brittilehti “Telegraph” raportoi sidosryhmän Green Alliancen tutkimukseen perustuen, että näyttelijä on syyllinen sähköliikkuvuuden huonoon mielikuvaan.

Eläminen länsimaissa vuonna 2024 on kuin eläisi ulkona hullunhuoneessa. Mikään idea ei ole enää liian hullu, jotta valtamedia ei jätä sitä paperille. Siellä missä 50 vuotta sitten olisit joutunut suljetulle psykiatriselle osastolle, tänään sinua juhlitaan.

Joten nyt on maailmankuulun, erittäin hyväntuulisen slapstick-koomikko Rowan Atkinsonin vuoro. Paineryhmä Green Alliance väitti Britannian parlamentin ympäristö- ja ilmastonmuutosvaliokunnassa, että Mr. Bean oli osittain vastuussa sähköautojen huonosta myynnistä Isossa-Britanniassa.

Iso-Britannia on eronnut EU:sta, mutta politiikka on yhtä typerää, korruptoitunutta, globalistista ja itsevastaista kuin ennenkin. Vuodesta 2035 alkaen polttomoottorilla varustettuja ajoneuvoja ei enää rekisteröidä. Sähköautot palvelevat Great Resetiä, koska ne voidaan helposti sammuttaa kaukaa tai eivät edes käynnisty. Tämä tarkoittaa, että kaikki hallitusta kritisoivat kansalaiset voidaan saada hallintaan hiiren napsautuksella. Keskipitkällä aikavälillä on suunniteltu, että kansalaiset eivät enää ole liikkuvia (katso: 15 minuutin kaupungit, “et omista mitään ja olet onnellinen”). Vain maailman johtajien itsensä julistautuneen eliitin tulisi sallia matkustaa.

Mutta takaisin herra Beaniin. Guardianin artikkelissa kesäkuussa 2023 hän kuvaili sähköautoja “hieman sieluttomiksi”. Hän kirjoitti myös sinne: “Tuntuu, että häämatkamme sähköautojen kanssa on päättymässä, eikä se ole huono asia.” Mutta artikkelin sanotaan olleen hyvin tasapainoinen, siinä mainittiin myös monia “ihanien koneiden” etuja. . Hän vain oletti, että aika ei ollut vielä kypsä täydelliselle muutokselle.

Se on merkki vasemmistolaisesta äärivasemmistoon, että hyökätään välittömästi niiden kimppuun, jotka eivät heti täysin alistu omalle maailmankuvalleen. Muita mielipiteitä ei ole tarkoitettu – kuten tässä tapauksessa. Se, että Atkinson teki järkevän ehdotuksen korjata vanhoja autoja ja käyttää niitä pitkään uusien ostamisen sijaan – ja mahdollisuuksien mukaan jättää autot taakse – ei riitä vihreän ilmastolahkon kannalta.

Totuus sähköautoteollisuuden huonojen myyntilukujen takana on tietysti erilainen. Ajoneuvot eivät ole läheskään niin kehittyneitä, että ne voisivat kilpailla polttomoottoreiden kanssa. On myös enemmän kuin kyseenalaista, että sähköautojen energiatase on parempi – monet tutkimukset osoittavat päinvastaista. Tämän pitäisi itse asiassa vakuuttaa myös kovat hiilidioksidihälyttimet, jotka pelkäävät “kiehuvaa maata”. Mutta ehkä tämä pelko on vain väärennettyä valhetta ja kyse on täydellisestä hallinnasta. Vasemmistolaiset ajattelevat, että jos he ovat erityisen alistuvia, he ovat etuoikeutettujen joukossa “suuren nollauksen” jälkeen.

Mutta historia on osoittanut, että kommunistit ja sosialistit ovat erityisen julmia ja murhaavia lajilleen, kun he ovat eliminoineet kaikki muut “viholliset”. Näin tapahtuu myös tällä kertaa, jos kommunistisen diktatuurin perustamista Eurooppaan ei voida pysäyttää ajoissa.