15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kukaan ei selviä ilmastokatastrofista hengissä – Dane Wigington

3 min read
Kukaan ei selviä ilmastokatastrofista hengissä – Dane Wigington

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ll5i

Ilmastotutkija Dane Wigington sanoo, että suuria valheita kerrotaan joka päivä sen peittämiseksi, kuinka nopeasti globaali ilmasto romahtaa. Luonnollisesti ympäristölle on aiheutettu vahinkoa kaikenlaisilla tavoilla, mutta Wigington väittää, että suurin syy planeetalle tällä hetkellä tapahtuviin vaurioihin on ihmisen tekemä ilmastotekniikka, jota ruiskutetaan ilmasta. Wigington selittää: ”Perimmäinen asia on, että taistelemme hengestämme tässä ja nyt. Nykyinen paradigma on ohi. Se on kuolemassa. Valtameret kuolevat. Hyönteiset kuolevat. Plankton kuolee. Ilmapiirimme muuttuu radikaalisti. Mikään ei voi mukautua muutoksiin tällä nopeudella. Puhumme jälleen myrkyllisistä elementeistä, joita ei koskaan pitäisi olla ilmakehässämme… Tiedämme, että on olemassa patentoituja prosesseja kemialliseen jään ydintämiseen. He ovat avoimesti ilmoittaneet tekevänsä tämän… Jos otat tämän esille, he puhuvat tosiasiattomien ja heikkohermoisten salaliittomantraa eivätkä tee mitään tutkimusta. Mistä lähtien talvimyrskyt ovat tulleet ennätyslämpimältä Meksikonlahdelta? Meillä Floridassa veden lämpötila oli 39 astetta. Tämä on sama lämpötila-alue, jota Jacuzzi suosittelee kylpytynnyriinsä. Se tappaa kaiken – kaiken”, Greg Hunter kirjoittaa .

Wigington sanoo, että ihmiset tarvitsevat totuutta ja heidän täytyy herätä, koska aika on loppumassa maailmalle, jossa kasvoit. Wigington sanoo: “Meillä on kerros kerrokselta täyttä hulluutta sotilas-teollisesta kompleksista, joka on täysin käsistä… Jos pysymme tällä kurssilla, kukaan meistä ei ole täällä enää kauan. En välitä kuka pyörittää silmiään ja kävelee pois ja sanoo, ettei usko sitä. Tapahtumat kertovat toisin… Kieltäytyminen tunnustamasta, että ilmastotekniikka on vahingollisin ihmisen toiminta nykyään… Kuinka nämä ympäristöryhmät voivat jättää huomioimatta tämän tasapainon valtavan tuhoavan osan? Koska he haluavat suojella 501(c)(3) -järjestöään. GeoEngineeringWatch.org katsoo, että se on rikollista tekopyhyyttä. Nykyisellä radalla kukaan ei selviä hengissä, mukaan lukien ne, jotka luulevat menevänsä maan alle ja odottavansa sitä. Olemme aiheuttaneet jonkin verran ilmaston lämpenemistä ja ilmastotekniikka pahentaa sitä… Olemme käynnistäneet tämän palautesilmukan ja aiheuttaneet nämä massiiviset metaaniräjähdykset. Se peittää planeetan ja säilyttää lämmön kuin lasikerros. Tämä lämpö vapauttaa enemmän metaania, mikä aiheuttaa enemmän lämpenemistä. Se on palautesilmukka, ja meillä on noin 50 tällaista palautesilmukkaa.”

Wigington kysyy: ”Mitä tarvitaan ihmisten herättämiseen ja osoittamiseen, että taistelemme henkemme puolesta? …Meillä on AccuWeather ja Weather Channel, ja jos se ei olisi niin traagista ja kauheaa, olisi koomista seurata Weather Channelin ilmastonäyttelijöiden yrittävän selittää, miksi maassa sataa 4 astetta ja ilmassa 10 tai 15. astetta on. Heidän tehtävänsä tällä hetkellä näyttää olevan ilmastoinsinöörien jälkeläisten peittäminen. Tämä on naurettavaa.

Lopuksi, Wigingtonilla on vielä toivoa, mutta sitä varten yleisön on herättävä. Wigington sanoo: “(GeoEngineeringWatch.org)-elokuvassa ” The Dimming ” yritän aina tuoda esille tämän asian, joka on se, että kuka tahansa meistä voi olla viimeinen hiekanjyvä, joka voi laukaista heräämisen maanjäristyksen… Se tarkoittaa, että meidän on opittava taistelemaan tehokkaasti ja tuloksellisesti, mikä tarkoittaa, että emme osoita taivaalle ja huuda, vaan välitämme uskottavia tietoja. Voit tehdä tämän ilmaiseksi omalta tietokoneeltasi kotona. Jaa linkkejä “The Dimming” -elokuvaan (ilmainen elokuva, jolla on yli 6,2 miljoonaa katselukertaa). Lähetä tämä linkki kongressin jäsenille ja kenelle tahansa muulle, koska istutat siemenen, jonka täytyy kasvaa. Haluan korostaa, että sen on pakko kasvaa. Emme siis ole voimattomia, emmekä hallitsevat ole jumalia. Voimme vaikuttaa. Pystymme varmasti vaikuttamaan.”