15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Moderna käynnistää uusien mRNA-syöpäinjektioiden kokeita

3 min read
Moderna käynnistää uusien mRNA-syöpäinjektioiden kokeita

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/i8y7

Lääkejätti Moderna on käynnistänyt uuden kliinisen tutkimuksen kokeellisesta mRNA-rokotteesta (modRNA) syöpää vastaan.

Isossa-Britanniassa tapahtuvassa kokeessa osallistujat ruiskutetaan injektiopulloista, jotka sisältävät samaa mRNA-teknologiaa, jota Moderna käytti pahamaineisessa Wuhan-koronavirus (COVID-19) -rokotteessa.

Imperial College Healthcare NHS Trustin potilaat ovat ensimmäiset, meille kerrotaan, jotka ottavat Modernan uudet mRNA-syöpäinjektiot, joita kuvataan “uudeksi lääkkeeksi auttamaan heidän kehoaan tunnistamaan syöpäsoluja ja torjumaan niitä osana maailmanlaajuista tutkimusta”.

MRNA-4359:nä tunnetut laukaukset annetaan Imperial College Healthcare NHS Trustin potilaille osana 1/2 kliinistä tutkimusta. Kokeen tavoitteena on selvittää, onko uusi mRNA-rokotus turvallinen ja tehokas melanooman, keuhkosyövän ja monien muiden “kiinteiden kasvainten” syöpien hoidossa.

Raporttien mukaan injektiopulloissa oleva mRNA-tekniikka esittelee syöpäkasvainten yhteisiä markkereita potilaiden immuunijärjestelmälle. Tämä, Moderna väittää, auttaa “kouluttamaan” potilaiden immuunijärjestelmää tunnistamaan ja taistelemaan syöpäsoluja ja samalla mahdollisesti eliminoimaan soluja, jotka heikentävät immuniteettia.

“Vaikka COVID-19-rokotteet kouluttivat immuunisoluja käyttämällä viruksen ulkopuolella olevan proteiinin mRNA:ta, nämä kokeelliset mRNA-syövän immuunihoidot sisältävät kasvaimista löytyvien yhteisten markkeriproteiinien mRNA:ta”, kirjoitti Imperial College London ilmoituksessa kokeesta.

(Aiheeseen liittyvä: Tiedätkö, kuka muu ajaa uusia rokotteita? Miljardööri eugenitiko Bill Gates .)

Kymmeniä uusia mRNA-kuvia Moderna-putkistossa

Oikeudenkäyntiin osallistuvan 81-vuotiaan miehen kerrotaan olevan ensimmäinen henkilö, joka sai uuden injektion, joka annettiin hänelle Hammersmithin sairaalassa lokakuussa.

Nimetön mies, joka päätti pysyä nimettömänä, asuu Surreyssa ja kärsii pahanlaatuisesta melanooma-ihosyövästä, joka ei reagoi tavanomaisiin hoitoihin.

“Minulla oli erilainen immunoterapia, minulla oli sädehoito – ainoa asia, jota minulla ei ollut, oli kemoterapia”, mies sanoi. “Joten vaihtoehdot olivat joko olla tekemättä mitään ja odottaa tai osallistua ja tehdä jotain.”

Kokeilutarkoituksiin Modernan mRNA-4359-injektiot annetaan yksinään sekä yhdessä olemassa olevan pembrolitsumabin (Keytruda) syöpälääkkeen kanssa, joka on hyväksytty immunoterapiahoito.

Uusi mRNA-syöpärokotus on vain yksi kymmenistä uusista mRNA-tuotteista, joita Moderna pumppaa parhaillaan lääkeputkensa kautta. Näitä muita mRNA-tuotteita ovat rokotteet influenssaa (flunssaa), RSV:tä (hengitysteiden synsyyttivirusta), HIV:tä, Lymen tautia, Zika-virusta ja paljon muuta varten.

On huomionarvoista, että ennen Wuhanin koronavirusta (COVID-19) Moderna ei ollut koskaan aikaisemmin valmistanut minkäänlaista lääkettä, joka olisi toiminut mihinkään lailliseen. Yrityksen mRNA COVID -injektio oli myös epäonnistunut ihmisten auttamisessa pikemminkin kuin tappamisessa myrkkyllä.

“Modernan “turvallinen ja tehokas” COVID-rokote ei estänyt henkilöä saamasta COVID-tartuntaa, eikä se estänyt COVID-viruksen siirtymistä muille”, kommentoi kommentoija.

“Jotkin sivuvaikutuksista olivat turbosyöpä, spontaanit abortit ja kuolleena syntymät, erilaiset sydänongelmat, verihyytymät jne. Ajattele vain kaikkia uusia ongelmia, joita heidän uusi mRNA-syöpärokotteensa aiheuttaa.”

“Moderna oli epäonnistunut syöpää parantava yritys ennen huijausta”, vastasi toinen siitä, kuinka Moderna oli huijausoperaatio alusta alkaen. “He eivät koskaan parantaneet yhtä potilasta 10 vuoteen.”