15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Tucker Carlson arvostelee transhumanisteja, jotka “luulevat olevansa Jumalia” maailman hallitusten huippukokouksessa

4 min read
Tucker Carlson arvostelee transhumanisteja, jotka “luulevat olevansa Jumalia” maailman hallitusten huippukokouksessa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/chkl


Tucker Carlson arvosteli World Governments Summitissa (WGS) transhumanisteja, jotka uskovat olevansa Jumala ja voivat “luoda paremman ihmisen teknologian avulla”, kirjoittaa Andreas Wailzer .

Keskustelussa 2024 World Governments Summitissa Dubaissa, jossa Carlson puhui virushaastattelustaan ​​Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa , entinen Fox Newsin ankkuri sanoi, että nöyryys on merkki viisaudesta ja että transhumanistit, jotka ajattelevat “he ovat Jumala” ovat ” erittäin vaarallinen” ja “tappaa monia ihmisiä”.

“Viisaus tulee sen tunnustamisesta, ettet ole Jumala”, hän sanoi.

“Ja Yhdysvalloissa meillä on ollut aikakausi, jolloin olemme käyneet eräänlaista keskustelua siitä, ovatko jotkut uskonnot hyviä ja jotkut uskonnot huonoja.”

“Kerron teille oman näkemykseni asiasta, ja se on karu näkemys. Se on vilpitön mielipide. En jaa maailmaa muslimien, juutalaisten ja kristittyjen tai buddhalaisten kesken. Jaan maailman ihmisten kesken, jotka uskovat olevansa Jumala, ja ihmisten välillä, jotka tietävät, etteivät ole sitä, Carlson jatkoi.

“Ja ainoat ihmiset, joihin luotan, kuuluvat toiseen kategoriaan, koska se on viisauden alku. Jos tiedät, että et ole Jumala, et voi vaikuttaa kaikkiin haluamiisi muutoksiin, et voi ennakoida tulevaisuutta, et ole kaikkivoipa, silloin teet paljon todennäköisemmin hyviä päätöksiä. Viisaita, inhimillisiä päätöksiä.”

“Jos toisaalta uskot, että sinulla on voima muokata maailmaa ja muita ihmisiä, kuten kuulimme tänä aamuna biohakkeroinnin kautta.”

“Jos luulet voivasi luoda paremman ihmisen teknologian avulla, olet erittäin vaarallinen, koska et ymmärrä omia rajojasi, ja silloin saat surmansa paljon ihmisiä”, hän totesi.

Vaikka Carlson ei nimenomaisesti ilmoittanut, kuka hänen kritiikkinsä oli, se saattoi olla Maailman talousfoorumin (WEF) perustaja ja innokas transhumanisti Klaus Schwab, joka oli puhunut WGS:ssä aiemmin samana päivänä.

Puheessaan Schwab ilmoitti “ihmiskunnan siirtymisestä uuteen aikakauteen”, “älykkääseen aikakauteen”, jossa “ihmiskunta saa paljon enemmän mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia”.

“Kun kuvittelemme neljännen teollisen vallankumouksen teknologioiden vauhdittamaa tulevaisuutta, näemme ihmissivilisaation uuden kynnyksellä – sellaisen, joka harmonisoi teknologian ihmiskunnan syvimpien tarpeiden ja toiveiden kanssa”, sanoi WEF:n perustaja.

“Tällä uudella älykkäällä aikakaudella teknologia ei ole vain työkalu tai ihmisten kykyjen laajennus, vaan kumppani sellaisen maailman muovaamisessa, jossa jokaisella yksilöllä on mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalinsa”, hän lisäsi.

Schwab sanoi myös: “Meidän on valmistauduttava maailmaan, jossa näemme fyysisen, digitaalisen ja biologisen ulottuvuutemme yhdistyvän […], joten siitä tulee uusi maailma.”

Carlson: CIA vakoili minua ja yritti estää Putinin haastattelun

WGS:n keskustelun alussa Carlson kertoi yrittäneensä saada haastattelua Putinin kanssa kolmen vuoden ajan, mutta Yhdysvaltain tiedustelupalvelut vakoilivat häntä ja yrittivät estää haastattelun.

“Yhdysvaltain hallitus esti sen vakoilemalla tekstiviestejäni ja vuotamalla ne The New York Timesille, ja se huolestutti Venäjän hallitusta niin paljon, että he peruuttivat haastattelun”, Carlson sanoi.

”Joten yritin tehdä tätä, mutta maani tiedustelupalvelut työskentelivät laittomasti minua vastaan ​​ja se sai minut raivoon, koska olen Yhdysvaltain kansalainen. Olen 54. Maksan veroja. Noudatan lakia. Ja Amerikassa, jossa kasvoin, en odottanut, että hallitukseni ja sen tiedustelupalvelut, NSA ja CIA, jotka ovat aina keskittyneet ulospäin ulkomaisia ​​vihollisiamme vastaan, kääntyisivät sisäänpäin Yhdysvaltain kansalaisia ​​vastaan.”

“Ja olen järkyttynyt siitä ja olen raivoissani siitä. Ja niin kun sain tietää, että tämä tapahtui ja vahvistin sen tapahtuvan, ja he myönsivät tehneensä niin, olin täysin päättäväinen, maniakaalisesti sitoutunut tekemään tämän haastattelun, en vain siksi, että haluaisin tietää, mikä Vladimir Putin on. kuten ja mitä hän ajattelee sodasta, joka palauttaa maailman uudelleen ja aiheuttaa todella vakavaa vahinkoa maani taloudelle, mutta myös siksi, että minulle kerrottiin, etten voi tehdä sitä laittomin keinoin ja ilman todella selkeää perustetta, hän sanoi. jatkui.

“Haluan elää vapaassa maassa. Synnyin siihen ja teen kaikkeni säilyttääkseni tämän yhteiskunnan, jota rakastan”, sanoi entinen tv-ankkuri.