15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

He tulevat kissojesi ja koiriesi perään

3 min read
He tulevat kissojesi ja koiriesi perään

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/xesk

Netto-nolla ei vain tarkoita bensiiniä, vaan myös lemmikkejä. Viranomaiset eivät ole vielä kertoneet meille tästä, mutta se on selvää. Kun yhä useammat neuvostot liittyvät UK100-ohjelmaan nopeuttaakseen pyrkimystä kohti vähähiilistä taloutta, kuulemme lisää Fidon ja Tiddlesin aiheuttamista ympäristövahingoista, kirjoittaa Niall McCrae .

Hyvät lukijat, tämä ei ole vitsi.

Otetaan esimerkiksi Sussexin valtuuston ehdotus koirien kieltämisestä puistoissa. Äänestäjät eivät pyytäneet tätä; poluilla ei ollut ihottumaa koiran puremista tai roskia. Kaupungissani on paljon vanhuksia ja monilla on lemmikkejä seurakseen hiljaisessa elämässään. Koiran ulkoiluttaminen pitää vanhukset aktiivisina ja raittiissa ilmassa. Tämä on pahuuden ennakkoedustaja.

Coloradon osavaltion lainsäätäjä esitteli äskettäin lakiesityksen , jolla määrätään vero kaikille muille kuin tuotantoeläimille. Kaikkien omistajien tulee rekisteröidä koiransa, kaniininsa ja kultakalansa. Kissojen ja koirien hinta kaksinkertaistuisi, jos niitä ei kastroida. Poliitikot sanoivat, että lakiesitys tunnistaa lemmikkieläinten omistajat hätätapauksessa, mutta kansalaiset näkivät jälleen toisen kiristystapauksen. Todellista syytä ei kuitenkaan kerrottu tiedotusvälineille ja yleisölle. Se on ilmasto, tyhmä!

Järkytyksen jälkeen lakiesitys peruutettiin Coloradossa, mutta tehtävä jatkuu. Bournemouthin, Christchurchin ja Poolen valtuuston jäsen Mark Howell ehdotti keskikokoisten ja suurten koirien kieltämistä kaupungintalon kokouksessa, jonka tavoitteena oli saavuttaa nettonolla vuoteen 2050 mennessä . Howell väitti, että labradorien hiilidioksidipäästöt ovat verrattavissa katumaasturin päästöihin. Lemmikkieläimet kuluttavat hänen mukaansa viidenneksen maailman liha- ja kalavaroista. Siksi omistajien tulisi “pienentää”. Lemmikkieläimet tulisi jakaa ystävien ja perheen kesken niiden määrän vähentämiseksi.

Lemmikkieläinten eugeniikka on nouseva aihe ilmastokriisin asialistalla. Donnachadh McCarthyn mukaan Independent-lehdessä 5. toukokuuta 2021) kissoilla ja koirilla on ” tuhoinen vaikutus planeetalle “. Hän väittää, että “ilmeisistä syistä totuuden kertominen lemmikeistä ystäville voi olla tuskallinen prosessi, mutta sitä meidän ei pitäisi pelätä” (ehkä hänelle on selvää; ei ihmisille, jotka näkevät ilmastohuijauksen läpi). Joten kun seuraavan kerran ohitat naapurin, joka kävelee colliellaan, vaadi koiran poistamista. Ottaen huomioon, että puolella Britannian aikuisväestöstä on lemmikki, se on paljon vihollisia.

McCarthy pommittaa lukijaa tilastoilla: –

Jos 20,8 miljoonaa koiraa ja kissaa kuluttaa vain yhden purkin tai kierrättämättömän muovipakkauksen kissanruokaa päivässä, pelkästään Isossa-Britanniassa tuotetaan 7,6 miljardia pakkausta vuodessa. Kun tähän lisätään vielä 3,6 miljardia muovipussia, joilla kerätään arviolta 1,2 miljoonaa tonnia koiran jätettä, ja sitten on kysymys 200 tuhannen tonnin kissanjätteen hävittämisestä.

Hän kritisoi edelleen lemmikkieläinten ruuan lihansyöjäpitoisuutta. Pets at Home, Iso-Britannian suurin lemmikkieläintuotteiden jälleenmyyjä, jolla on 453 myymälää, on sitoutunut nollaan edistämällä vegaaniruokaa. Jälleenmyyjän suurenmoisen “tieteeseen perustuvan tarkoituksen” -aloitteen tavoitteena on saavuttaa Net Zero vuoteen 2040 mennessä. Paremman maailman luominen lemmikeille ja niitä rakastaville ihmisille” on Pets at Home -vuosiraportin otsikko vuodelle 2023. lihainen lemmikkieläinten ruoka nousee ja tuotevalikoima rajoittuu, mikä vaikeuttaa isomman koiran pitämistä.

Mediakampanjaa tehostetaan asteittain. Euronewsin (14. kesäkuuta 2023) mukaan 90 miljoonalla EU:n kotitaloudella on lemmikkejä , ja tämä on yhtä saastuttavaa kuin yksityisillä lentokoneilla lentäminen! 10 kilon koiran märkäruoan ruokkiminen tuottaa 6 541 kiloa hiilidioksidipäästöjä vuodessa, kun taas kuivaruoka vähentää kokonaismäärän 828 kiloon. Mutta jälkimmäisestä riippuen, kuten eläinlääkärit tietävät, se on haitallista eläinten munuaisille ja epäilty syövän syy .

Euronews-raportti herätti huolta lemmikkien omistajuuden jatkuvasta lisääntymisestä, etenkin Covid-19-sulkujen jälkeen, mutta ei selitetty miksi. Mielestäni tämä johtuu siitä, että ihmiset etsivät kumppanuutta atomisoituneessa yhteiskunnassa, jossa sosiaalinen pääoma heikkenee (lähinnä hallituksen politiikan, mukaan lukien nettonolla-huijaus) takia.

Lemmikkieläinten omistamisesta tulee varmasti kohtuuttomat. Lemmikkieläinten omistajien tulisi vastustaa kieltäytymällä osallistumasta kalliisiin, byrokraattisiin järjestelmiin, kuten pakolliseen rekisteröintiin ja vakuutuksiin. Valtamedia eivät voi sitoa meitä kaikkia nauhoihinsa.