15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Mikä estää ihmiskuntaa kohtaamasta voimia, jotka ovat päättäneet tuhota sen?

7 min read
Mikä estää ihmiskuntaa kohtaamasta voimia, jotka ovat päättäneet tuhota sen?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/0lwl

Julian Rosen mukaan “pimeät orjakuljettajat” tekevät suuren petoksen suurelta osin vastustamattomalle ihmiskunnalle. jotka, kuten Julian sanoo, “menevät hinnalla millä hyvänsä saavuttaakseen tavoitteensa”. Heidän “tavoitteensa” ovat väestökatoa ja jäljellä olevien totalitaarinen valvonta. Tiedämme, että meitä hallitsevat valitsemattomat syvän valtion agentit, joilla on synkkä agenda, ja he tietävät, että me tiedämme sen, mutta joka päivä on jyrkkä muistutus siitä, että tämä synkkä kultti jatkaa edelleen sitä, mitä he ovat suunnitelleet tulevaisuudellemme, ja me ovat edelleen polvillamme, kirjoittaa Patricia Harrity .

Se, ettei kansannousua ole ollut, on “lahja pimeille orjille”, Julianin mukaan, joka tutkii:

Mikä estää ihmiskuntaa kohtaamasta voimia, jotka ovat päättäneet tuhota sen?

Sota, millä tahansa muulla kuin paikallisella kiistatasolla, on keksitty ja ennalta suunniteltu tapahtuma, joka perustuu taka-ajatukseen.

Globalisaation aikakaudella sodalla luodaan häiriötekijä jostain pysyvämmästä merkityksestä, jonka päähenkilöt haluavat esitellä taistelukentän kuvastoa ja retoriikkaa hallitsevan savun ja tulen varjossa. Jotain, joka entisestään orjuuttaa suuren osan ihmiskunnasta mukautumaan haluttuun loppupeliin – ja paljon nopeammin kuin muuten olisi mahdollista.

Sotaa motivoi myös sotilas-teollisen kompleksin omaisuuksien taloudellinen elvyttäminen ja tietysti kaaoksen ennakkoedustaja.

Kaaos on elintärkeä tekijä saamaan traumatisoituneita väestöryhmiä kutsumaan isoveljeä pelastamaan konfliktin lopettamiseksi. Konfliktin, jonka nämä samat “pelastajat” edistävät eliittiohjaajia itse aloittivat.

Kun otetaan huomioon, että maailman tapahtumia manipuloidaan poliittisesti ja taloudellisesti antaakseen yhä harvemmille instituutioille ja niitä johtaville yhä enemmän valtaa, “kansan viholliset” on helppo tunnistaa.

Ero 2000-luvun vihollisen ja aikaisempien aikakausien vihollisen välillä on kuitenkin se, että 2000-luvun versio käyttää edistyksellistä psykologista manipulaatiota pääaseena yhä virtuaalisemmissa arsenaalissa.

Siksi tämän päivän vihollinen numero 1 – petoksen mestari.

Ymmärtääksemme tämän meidän on tunnustettava, että meidän on kohdattava uusi ulottuvuus kehittääksemme strategian, joka pystyy paljastamaan tämän petoksen ja purkamaan sen psykologisen otteen suurimmassa osassa ihmiskuntaa.

Tämän voivat tehdä vain ne, joilla on ennakointi ja tietoisuus, jonka avulla he voivat tunnistaa käyttäytymismalleja ja motivaatioita, jotka ovat yhteisiä avainhenkilöille ihmisen alistamisprosessin takana.

Siihen kuuluu ihmiskunnan joukkohypnoosin taustalla olevien keskeisten syy-tekijöiden tunnistaminen. Aiheuttaa mielentila (ja oleminen), joka saa hyvät ihmiset “ei toimimaan”, kun kaikki heidän ympärillään vaatii vaistomaisesti välitöntä toimintaa.

Kun tätä surullista tilannetta tarkastellaan tarkemmin, käy selväksi, että jokin estää suuren osan ihmisväestöstä laajemman selviytymisvaiston.

“Eloonjäämisvaistolla” tarkoitan enemmän kuin jotenkin hengissä pysymistä kriisissä, jossa fyysinen koskemattomuus on vaarassa. Jumissa oleva tila ei ole tämä, se on psyykkisellä ja henkisellä tasolla. Se tila, joka antaa meille vaistomaisen käsityksen siitä, mikä on oikein ja mikä väärin – ja yhteyden muihin ja meitä ravitsevaan luonnonympäristöön.

Kun tämä yhdistetty tila on terve, tunnemme välittömästi raivoa siitä, että osa tästä kollektiivisesta elävästä olennosta, jonka osa olemme, on uhattuna muiden ihmisten kauheiden toimien vuoksi.

Mutta jos se ei ole tervettä – jos se on sairas – tätä vaistomaista närkästystä ei synny. Sen sijaan hallitseva tunne on vetäytyminen ja passiivinen itsensä säilyttäminen. Ja juuri tämä vetäytyminen omaa etua tavoittelevalle sokealle kujalle välinpitämättömyyden suhteen ihmisen ja luonnon perheen kohtaloa kohtaan – se on aikamme todellinen pandemia.

Olen kuvaillut aiemmissa artikkeleissa, kuinka tekno-teollinen digitalisoitu massaabstraktion jumala yhdessä sen lupauksensa “mukavuuskulttuurista” on näytellyt merkittävää roolia houkutellessaan ihmiskuntaa pois kaikista pyrkimyksistä yhdistää syvempään luontoonsa ja vastata. korkeamman tarkoituksen ja ohjaavan sielun kutsuun.

Egoistinen kiinnostus henkilökohtaisiin mieltymyksiin sisältää antautumisen olennaisesti kosmeettisille huolenaiheille. Ja tämä tapahtuu juuri silloin, kun maailmaa repeytyvät ennalta suunnitellut ja ankarasti määrätyt jaot, jotka horjuttavat inhimillisiä arvoja ja tasoittavat tietä keskusohjausjärjestelmän muuttumiselle täysin despoottiseksi.

Ne, joilla on varaa itsekkään oman edun valheelliseen ylellisyyteen näinä aikoina, ovat raa’asti parhaita esimerkkejä humanitaaristen ja henkisten tunteiden täydellisestä hajoamisesta, mikä antaa elämälle sen todellisen resonanssin ja todellisen merkityksen.

Meidän on tehtävä päästäksemme minnekään tämän laajan kriisin käsittelyssä, on paikantaa tämän suurelta osin vastustamattomaan ihmiskuntaan kohdistuvan suuren petoksen lähde ja luonne. Ei vain tekniikka – vaan se, mikä on tekniikan takana ja mikä on hypnotisoinut elävät olennot seuraamaan myrkyllisten valvonta- ja valvontaohjelmaa.

Jos katsomme tarpeeksi syvälle, löydämme elämänvastaisen agendan, joka kuuluu ihmisten sairauksien kategoriaan, jonka tunnemme psykoottisina, psykopaattisina ja sadistisina. Sellainen ihmisen rauniotila ilmaisee, ettei Jumalaa ole olemassa. Että ihminen on vastuussa maailmankaikkeudesta – tai sen pitäisi olla – ja että mitä tahansa voimia “siellä” onkin, vain niitä voimia, jotka auttavat toteuttamaan maan asukkaiden karkeat kunnianhimot, kannattaa käsitellä.

Tämä on kulttiusko. Se on tämän päivän “maailmanjohtajien” hallitseva näkemys. Heidän hallitseva olemuksensa, ei vähempää. Klaus Schwab ja hänen ystävänsä ovat kouluttaneet nuoret olemaan läpäisemättömiä ja immuuneja inhimillisille tunteille. Tätä pidetään edellytyksenä arkielämän täydelliselle tekno-digitaaliselle vallalle.

Meidän tehtävämme on siis ymmärtää tämä. Ei saa laittaa sitä laatikkoon, jossa on merkintä “kahden prosentin tauti” ja laittaa ikkunalaudalle unohdettaviksi. On meidän tehtävämme tunnustaa osamme tämän kulttipiirin hyväksymisessä ja sallimisessa maan päällä.

Me ihmiset olemme ainakin 90 % ongelmasta. Jokaisessa historiallisessa vaiheessa, kun olosuhteet tarjosivat tilaisuuden murtaa synkkä loitsu, päätimme olla osallistumatta. Emme onnistuneet ryhtymään toimiin ja hallitsemaan kohtaloamme kanssaihmisinä, jotka arvostavat totuutta, viisautta ja oikeudenmukaisuutta yli kaiken.

Sen sijaan annoimme levittää punaisen maton WEF:n “nuorille johtajille” ja muille psykoottisille vallanhakijoille tehdäkseen pahimman työnsä. Miljardöörien egohullujen, yritysten kuninkaat, kuningattaret ja korppikotkapankkiirit auttavat.

Ja kun rohkea ryhmä nousee seisomaan ja tukkii sortovallan keskuksen, kuten esimerkiksi Kanadassa, “me ihmiset” aplodit ovat rajuja. Yksilökohtaisesti useimmat kuitenkin sanovat “Hyvää työtä!”, mutta kuitenkin joutuvat välittömään eristyneisyyteen, siirtäen mahdollisesti elämää muuttavan tapahtuman samaan laatikkoon takanreunalla, valittaen menetettyä mahdollisuutta nousta yhtenä ja kääntyä. historian tulva.

Epäilemättä jokainen näistä “kapinattomuuksista” on lahja pimeille orjaherroillemme. Jokainen seuraava sorto on levinneisempi ja julmempi kuin edellinen.

Tämän tuoma pelko, ahdistus ja hämmennys on polttoaine, jota kultti tarvitsee säilyttääkseen saatanallisen hallintonsa.

Tämä ei ole tyhjä iskulause. Ne, jotka palvovat Baphometin alttarilla, lupaavat varmistaa, että heidän hirviöisäntänsä on hyvin ruokittu. Britannian edustajainhuoneessa on vapaamuurarien temppeleitä. Aina kun kunnianhimoon liittyy muiden polkeminen haluttujen tavoitteiden saavuttamiseksi, demoniset voimat ovat mukana.

Washington DC, Canberra (Australian pääkaupunki) ja Vatikaani Roomassa on arkkitehtonisesti suunniteltu saatanallisen symbolismin mukaan, joka käsittää ja palvoo rahaa ja valtaa elämän korkeimpana tarkoituksena. Lontoon Cityn “neliömaili” omaksuu tämän saman pakkomielteen, ja epäilemättä niin tekee myös Wall Street – ja muut tällaiset esteettömän Mammonin palvonnan keskukset.

Syvän valtion operaattorit eivät pystyisi saavuttamaan maailmanlaajuista täytäntöönpanojärjestelmää ilman suoraa yhteyttä pimeän energian keskuksiin. Ne, jotka ovat päättäväisimpiä olla parhaita, tekevät kaikkensa saavuttaakseen tavoitteensa.

Tästä syystä pedofiliaan ja lapsiuhreihin turvaudutaan poliittisissa ja “eliitin” piireissä, joiden laskelmoitu elämäntapa riippuu ikuisesta toisten viattoman voiman hyödyntämisestä. Imeä viattomien lasten puhdasta energiaa ja kanavoida se globaalin sorron synkiin tekoihin.

Mikä siis pitää ihmiskunnan polvillaan niiden edessä, jotka vapaasti antautuvat jatkuviin murhiin?

Pelko? Epäusko? Liikaa mukavuutta? Kyyninen tyytyväisyys “päivän tarjousorjuuteen”?

Varmasti joitain jokaisesta. Mutta enemmän kuin mikään muu, mielestäni se on itseluottamuksen puutetta. Ja itseluottamus ei tarkoita “isoa egoa”, päinvastoin. Se tarkoittaa, että tiedät, että vastaat siihen, mikä ohjaa sinua olemuksesi syvimmällä tasolla.

Tästä lähteestä tulevat teot ovat ainoita tekoja, jotka lopulta tuhoavat syvän pahuuden tekijät. Ei ole muuta vastausta saavuttaa ihmiskunnan vapautuminen. Ei ole muuta voimaa, joka pystyisi karkottamaan ja kukistamaan saatanalliset kulkurit, joiden ilmeinen elämää vihaava roisto leviää – lähes hallitsemattomasti – nykypäivän sodan runtelemassa maailmassa.

Todellinen työmme tässä ja nyt on vahvistaa tätä sidettä, joka meillä jokaisella on Luojaamme, ja tulla siten hyvin valmistautuneiksi hengellisiksi sotureiksi, jotka ovat valmiita kohtaamaan sen, mikä yrittää tuhota meidät ja tuhota kaikki jäljet ​​tuosta jumalallisesta kipinästä, joka on sielumme. liikuttaa meitä ja tekee meistä todellisia Ihmisolentoja.

Tämän kipinän kasvattaminen loputtomaksi tuleksi – tämä on todellinen haasteemme tänään. Kutsu meille kaikille, jotka ovat todellinen katalysaattori karkottamaan loiset ja saamaan aikaan uuden sivilisaation.

Rohkeutta, rakkaat ystävät, rohkeutta. Voitto on meidän, jos todella haluamme sen – ja olemme valmiita taistelemaan sen puolesta.

Julian Rose on brittiläisen luomuviljelyn varhainen pioneeri, kirjailija, lähetystoiminnan harjoittaja ja kansainvälinen aktivisti. Hän on kirjoittanut kolme kirjaa, joista viimeisin on “Overcoming the Robotic Mind”. Lisätietoja on hänen verkkosivuillaan www.julianrose.info