15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Ilmastohulluutta: EKP:n hallituksen jäsen haluaa vain palkata “vihreitä” työntekijöitä

2 min read
Ilmastohulluutta: EKP:n hallituksen jäsen haluaa vain palkata “vihreitä” työntekijöitä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/lt6d

  Kenelläkään, joka ei tunnista itseään ilmastohulluksi, ei pitäisi enää olla paikkaa Euroopan keskuspankissa (EKP). Eräs johtokunnan jäsen selitti tämän aivan rehellisesti. Euroopan unionin korkeimman rahaviranomaisen ei pitäisi joutua “ohjelmoimaan” uusia työntekijöitä “vihreiden” tavoitteiden saavuttamiseksi. Siellä jo työskentelevät tulisi “kouluttaa uudelleen”.

  Frank Elderson, yksi EKP:n johtokunnan kuudesta jäsenestä, on aiheuttanut tyytymättömyyttä Euroopan korkeimman rahaviranomaisen työntekijöissä radikaaleilla lausunnoilla. Hollantilainen ilmoitti avoimesti, ettei hän halunnut palkata uusia työntekijöitä, jotka eivät olisi ilmastouskonnon kannattajia. Joten Politicon mukaan hän sanoi : ” Miksi haluaisimme palkata ihmisiä, jotka meidän on ohjelmoitava uudelleen? Koska he tulevat parhaista yliopistoista, mutta he eivät silti osaa kirjoittaa sanaa “ilmasto”.

  Hän selitti lisäksi, että kaikki EKP:ssa jo työskentelevät pitäisi kouluttaa uudelleen. Koska hän “ei enää halua näitä ihmisiä”, jotka eivät ole täysin riippuvaisia ​​ilmastohulluudesta. Lausunnot, joita työntekijät kuvailivat “autoritaarisiksi” poliittisen lehden mukaan. He korostivat myös, että tämä tarkoittaa, että vapaa keskustelu ilmastonmuutoksesta ja keskuspankin roolista sen torjunnassa ei ole enää mahdollista. Politico raportoi lisää:

  Hollantilaisen kommentilla on suurempi merkitys, kun EKP on sotkeutunut keskusteluun – sisäisesti ja Euroopan poliitikkojen keskuudessa – siitä, missä määrin sen politiikoilla pitäisi pyrkiä “vihreämmäksi” taloutta vai pitäisikö niissä vain keskittyä sen päätavoitteeseen pitää hinnat ovat vakaita euroalueella.

  Globalisti EKP:n pääjohtaja Christine Lagarde on odotetusti Eldersonin takana. “Seison kollegani Frankin puolella, mutta yhtä, ja ehkä vielä tärkeämpää, minä ja muut arvostamme monimuotoisuutta johtamassani toimielimessä”, hän sanoi tavallisessa poliitikkojen puheessa. “Kaikkialla on kaikki tavanomaiset määritelmät siitä, mitä monimuotoisuus tarkoittaa, mutta myös ajattelun monimuotoisuus, taustan monimuotoisuus, ja uskon, että parannamme työtämme sen seurauksena.” Mutta mitä tekemistä vihreällä diktatuurilla on “ajattelun monimuotoisuuden” kanssa? jää käsittämättömäksi.

  Kun otetaan huomioon, että vihreä ideologia kohtaa yhä enemmän vastustusta ja hylkäämistä ihmisten keskuudessa, EKP:n johto lyö vetoa todennäköisesti väärästä hevosesta. Koska käy yhä selvemmäksi, että väitetty “ilmastopolitiikka” johtaa myös taloudelliseen katastrofiin. Ilman fossiilisia polttoaineita asiat synkkenevät melko nopeasti. Mutta se ei kiinnosta Eldersonin kaltaisia ​​ideologeja.