15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kaaos puhkeaa! Vuonna 2024 tulemme todistamaan mellakoita, mielenosoituksia ja kansalaislevottomuuksia kaikkialla länsimaissa

7 min read
Kaaos puhkeaa! Vuonna 2024 tulemme todistamaan mellakoita, mielenosoituksia ja kansalaislevottomuuksia kaikkialla länsimaissa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/zsai

Kaikkialla länsimaissa järjestys on romahtamassa, kun hallitukset menettävät hallinnan väestönsä suhteen. Maanviljelijät järjestävät vihaisia ​​mielenosoituksia eri puolilla Eurooppaa, valtavat siirtolaisjoukot mellakoivat säännöllisesti, ryöstöstä on tullut elämäntapa monissa yhteisöissä ympäri Yhdysvaltoja, ja nyt rekkakuljettajat vaativat New Yorkin historiallista boikottia. Olemme todistamassa erittäin hälyttäviä vihan ja turhautumisen räjähdyksiä länsimaisessa maailmassa juuri nyt, eikä helppoja vastauksia ole, koska useimmat meistä ovat menettäneet uskonsa meitä hallitseviin, kirjoittaa Michael Snyder .

Aluksi haluan puhua mellakoista, joita äskettäin tapahtui Alankomaissa. Kahden kilpailevan eritrealaisen ryhmän välinen riita johti massiiviseen mellakkaan, joka muutti Haagin kadut sota-alueeksi …

Eilen illalla Haagin kaduilla puhkesi väkivaltaisia ​​mellakoita, kun “siirtolaiset” hyökkäsivät tiileillä poliisien kimppuun ja sytyttivät poliisiautoja tuleen.

Fruitweg-oopperan konferenssisalin ympärillä kuvattiin kymmeniä mellakoita, ja useita poliisiautoja ajoi paikalle.

Toinen video osoitti myös seuraukset. Rakennuksessa oli useita särkyneitä ikkunoita ja pysäköityjen ajoneuvojen palaminen, kun taas katu näytti sota-alueelta.

Kahden eritrealaisen ryhmän välillä syttyi tappelu. “Se karkasi vakavasti käsistä”, sanoi Haagin kunnan tiedottaja Robin Middel eilen illalla.

“Vakavasti käsistä” on suuri aliarviointi.

Mellakoiden aiheuttamien valtavien vahinkojen korjaaminen kestää hyvin kauan.

Muualla Euroopassa oli “raivokkaita yhteenottoja poliisin ja mielenosoittajien välillä”, kun useita satojatuhansia palestiinalaisia ​​kannattavia mielenosoittajia tulvi Lontoon keskustaan ​​lauantaina …

Videolla näkyy vihaisia ​​yhteenottoja poliisin ja mielenosoittajien välillä palestiinalaismielisen marssin aikana Lontoon keskustassa tänään, ja sen arvioidaan houkutteleneen pääkaupunkiin 200 000–250 000 ihmistä.

Kaikkiaan yksitoista ihmistä on pidätetty, joista ainakin yksi epäillään kielletyn järjestön tukemisesta. Mielenosoituksen oli määrä päättyä lähellä Israelin suurlähetystöä, ja kuvamateriaalilla näkyy poliisin jonossa sen eteen, ilmeisesti vartioimaan suurlähetystöä.

On sanomattakin selvää, ettei näin suurta mielenosoitusta olisi koskaan tapahtunut 20 vuotta sitten.

Mutta viime aikoina miljoonia siirtolaisia ​​on tulvinut Eurooppaan, ja EU on juuri hyväksynyt “siirtolaissopimuksen”, joka avaa tulvat täysin …

EU on hyväksynyt “Euroopan itsemurhaksi” kutsutun siirtolaissopimuksen, jonka seurauksena mantereelle voi tulla jopa 75 miljoonaa uutta siirtolaista.

Euroopan parlamentin LIBE-valiokunta hyväksyi keskiviikkona lain, joka virallistaa siirtolaisten jakautumisen jäsenvaltioiden kesken ja rankaisee niitä, jotka kieltäytyvät ottamasta heitä vastaan.

Koska kulttuurinen rikastuminen ja monimuotoisuus on “suurin vahvuutemme”, maat, jotka yrittävät säilyttää kansallisen identiteettinsä ilman, että siirtolaiset nielevät niitä, kohtaavat ankaria taloudellisia sanktioita.

National Rallyn parlamentaarisen siiven johtaja Marine Le Pen sanoi aiemmin, että sopimus johtaisi “Euroopan itsemurhaan” ja lisäsi, että se oli sopimus paholaisen kanssa ja “järjestetty suunnitelma tuhota Eurooppa ja sen kansat koostuu.”

Tietenkään kaduille eivät ole lähteneet vain siirtolaiset.

Viime viikkoina monet maanviljelijät eri puolilla Eurooppaa ovat ilmaisseet syvän tyytymättömyytensä heitä hallitseviin…

Maanviljelijät järjestävät mielenosoituksia eri puolilla Eurooppaa, tukkivat katuja traktoreillaan, tukkivat satamia ja heittelevät Euroopan parlamenttia munilla pitkän valituslistan aikana ympäristömääräyksistä liialliseen byrokratiaan.

“Emme voi enää ansaita elantoa ammatistamme”, kärsinyt pariisilainen maanviljelijä kertoi CNN:lle.

Vaikka eräitä dramaattisimmista mielenosoituksista järjestettiin Ranskassa, samanlaisia ​​toimia oli myös muissa maissa, kuten Italiassa, Espanjassa, Romaniassa, Puolassa, Kreikassa, Saksassa, Portugalissa ja Alankomaissa.

Yleensä maanviljelijät eivät ole radikaaleja aktivisteja.

Mutta heidät on työnnetty liian pitkälle ja he ovat päättäneet, että nyt riittää.

Täällä Yhdysvalloissa rekkakuljettajat, jotka ovat järkyttyneitä New Yorkissa juuri annetusta tuomiosta, ovat vannoneet boikotoivansa Big Applea tästä lähtien …

Jotkut Trumpia tukevat kuorma-autonkuljettajat kieltäytyvät kuljettamasta kuormia New Yorkiin ja sieltä sen jälkeen, kun entiselle presidentille määrättiin 355 miljoonan dollarin sakko ja hänen kykynsä harjoittaa liiketoimintaa osavaltiossa keskeytettiin perjantain siviilipetoksia koskevassa tuomiossa.

Trump-mielinen kuorma-autonkuljettaja, joka tunnetaan nimellä “Chicago Ray”, julkaisi videon

“Olen puhunut kuljettajien kanssa radiossa noin viimeisen… tunnin ja 15 minuutin ajan… Olen puhunut ainakin 10 kuljettajan kanssa… he kieltäytyvät lähettämästä kuormia New Yorkiin maanantaista alkaen”, Ray sanoi. .

Onko tämä boikotti riittävän laajaa, jotta se saa aikaan suuren muutoksen?

En tiedä.

Mutta jos tarpeeksi rekkakuskeja liittyy boikottiin, se voi varmasti sattua paljon.

Kuten Zero Hedge huomautti , rekkakuljettajat kuljettavat “70-73% kaikesta rahdista Yhdysvalloissa”…

Kuorma-autonkuljettajat kuljettavat 70–73 prosenttia kaikesta rahdista Yhdysvalloissa. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota, kun rekkakuljettajat alkavat keskustella sosiaalisessa mediassa suunnitelmista boikotoida kuormia progressiiviseen helvetin aukkoon New Yorkiin.

Päätöksen jälkeen monet yrittäjät New Yorkissa olivat huolissaan siitä, että he voisivat saada saman kohtelun, jonka Trump juuri sai.

Vastauksena New Yorkin kuvernööri Kathy Hochul selitti, että yrittäjillä ei ole mitään pelättävää niin kauan kuin he ovat ” lainkuuliaisia ​​ja noudattavia “…

New Yorkin kuvernööri Kathy Hochul yritti vakuuttaa New Yorkin yritysten omistajille, ettei heillä ole mitään pelättävää sen jälkeen, kun osavaltion oikeusministeri sai presidentti Trumpilta 355 miljoonaa dollaria yrityksen hoitamiseksi osavaltiossa.

Hochul kertoi John Catsimatidisille The Cats Roundtable -ohjelmassa WABC 770 AM -kanavalla, jossa häneltä kysyttiin, pitäisikö muiden New Yorkin liikemiesten olla huolissaan siitä, että jos “he voivat tehdä sen entiselle presidentille, he voivat tehdä sen kenelle tahansa”.

Hochulin mukaan “Mielestäni tämä on todella poikkeuksellinen epätavallinen tilanne, jossa lakia noudattavien ja sääntöjä noudattavien newyorkilaisten, jotka ovat liikemiehiä, ei tarvitse huolehtia, koska he ovat hyvin erilaisia ​​kuin Donald Trump ja hänen käytöksensä.”

Luuletko, että tuollainen lausunto saattaisi kenenkään olonsa paremmaksi?

Ei tietenkään.

On niin paljon vihaa siitä, mitä juuri tapahtui. Juuri nyt Wayne Allyn Root vaatii koko kaupungin valtakunnallista boikottia …

Kaikkien 100 miljoonan meistä on boikotoitava New York City. Siellä ei ole enää lomaa. Ei työmatkoja. Ei enää osallistumista konferensseihin. Ei enää joulumatkoja nähdäksesi Rockettes ja Rockefeller Centerin puu. Ei enää vaatteiden ostamista Fifth Avenuelta. Ei Broadway-esityksiä. Ei enää rahaa hotelleissa tai hienoissa ravintoloissa. Sano vain ei!”.

Kysy miltä tahansa kaupalta tai verkkosivustolta, josta ostat: “Asutko New Yorkissa?”. Jos on, etsi joku muu, jolta ostaa.

Kaikilla tässä artikkelissa mainitsemillani esimerkeillä on yhteinen teema.

Eliitti on menettämässä otettaan, ja sen on erittäin vaikea ylläpitää järjestystä.

Tämä tapahtuu huolimatta erittäin kehittyneestä kampanjasta Internetin sensuroimiseksi ja ajattelumme hallitsemiseksi .

Se ei vain toimi.

He yrittävät vetää narujamme, mutta useimmat meistä eivät enää tottele.

Ja monissa yhteisöissämme yhteiskuntajärjestys on täysin romahtamassa. Kuten aiemmin sanoin, maasta löytyy osia, joissa ryöstöstä on tullut elämäntapa.

Nyt on tuttu kohtaus: seitsemän miehen ryhmä käveli torstaina vaatekauppaan kasvosuojaimissa ja ryösti liikkeen kirkkaassa päivänvalossa, kun kauppa oli vielä auki. Mutta tämä ei ollut San Francisco tai Los Angeles, se oli Memphisissä viime viikolla, ja jälleenmyyjän mukaan tämä oli yksi yli 60 vastaavasta tapauksesta, jotka tapahtuivat pelkästään heidän Memphisin alueen myymälöissä kuluneen vuoden aikana.

WREG-TV:n mukaan poliisi on julkaissut valvontakuvia väitetystä myymälävarkausjoukosta kävelemässä ulos paikallisesta City Gear -liikkeestä käsivarsinaisten varastettujen tavaroiden kanssa. Poliisi kertoo materiaalin tarkastelun jälkeen, että ainakin seitsemän henkilöä osallistui järjestäytyneeseen varkauteen. Poliisi tai City Gearin emoyhtiö Hibbett eivät ole julkistaneet tarkkaa määrää varastetuista tavaroista, mutta sitä kuvailtiin “suureksi määräksi”.

Tässä vaiheessa asiat ovat menneet niin hulluksi, että minun pitäisi järkyttää minua paljon.

Mutta olin järkyttynyt tarinasta, jonka luin aiemmin tänään.

Juuri vankilasta vapautunut mies päätti kaapata kuorma-auton, joka kuljetti 10 Chevrolet C8 Corvettea …

Fox 10 Phoenix raportoi, että 23-vuotias vankilasta juuri poistunut mies on kaapannut puoliperävaunun, joka on täynnä eksoottisia urheiluautoja. Kun hänet jäi kiinni, hän kertoi poliisille, että hän tarvitsi vain kyydin.

Cochisen piirikunnan sheriffiosaston Phoenixissa, Arizonassa, mukaan epäilty Isaiah Walker “pahoinpiteli ja ryösti” kuorma-auton kuljettajaa Willcox Loves Truck Stopissa.

“Walker tarttui uhriin ja heitti hänet ulos ohjaamosta”, sheriffi kirjoitti Facebookissa.

Epäilty sitten “meni ajoneuvoon, sulki oven, varasti ajoneuvon ja ajoi sen pois parkkipaikalta”, sheriffi jatkoi ja lisäsi, että kuorma-autossa oli 10 Chevrolet C8 Corvettea, joiden arvioitu arvo oli yli 1,25 miljoonaa dollaria.

Valitettavasti tämä on vasta alkua.

Vuosi 2024 on alle kaksi kuukautta vanha ja uskon, että tämän vuoden loppuun mennessä näemme paljon enemmän kaaosta kuin nyt .

Ole siis varovainen ja pysy rauhallisena, sillä elämme aikaa, jolloin vaara voi väijyä joka kulman takana.