15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Länsimainen yhteiskunta karkaa raiteilta: Mitä tehdä nyt valmistautuaksesi massiivisiin kansalaislevottomuuksiin ja väkivaltaan

6 min read
Länsimainen yhteiskunta karkaa raiteilta: Mitä tehdä nyt valmistautuaksesi massiivisiin kansalaislevottomuuksiin ja väkivaltaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/yoy2

Ei vaadi loistavaa analyyttistä mieltä havaitakseen, että amerikkalainen yhteiskunta on menettämässä suuntautumistaan ​​ja että on olemassa voimakkaita voimia, jotka haluavat jakaa meidät kriittisellä hetkellä ja kiihottaa meidät sisällissotaan, kirjoittaa Leo Hohmann .

Sen jälkeen, kun globalistit, joilla ei ole mitään tekemistä tämän maan kanssa, ovat tehneet vuosikymmeniä ideologisia hyökkäyksiä portinvartijainstituutioitamme vastaan, Amerikan identiteetin ja tarkoituksen tunne on vaarallisen lähellä kuolemaa.

Maa ilman yhtenäistä identiteettiä on maa, joka on kypsä manipulaatioon, jakautumiseen ja lopulta sotaan ryhmittymiensä välillä.

Kun eliitti tuntee valtansa luisuvan, ja luulen, että he tekevät niin, he omaksuvat “polttaa kaikki alas” -mentaliteettia. Median kaasuvalo, sormella osoittaminen ja syntipukkien etsiminen ovat kaikki osa strategiaa, ja olemme nähneet niitä paljon viime vuosina.

Mutta se ei ole vain Amerikka. Länsimainen sivilisaatio kokonaisuudessaan on kuihtumassa. Ja kun sivilisaatiot romahtavat, kaikki kärsivät. Hyvät, pahat ja välinpitämättömät.

Monet kristityt ystäväni sanovat, että älä huoli, kaikki järjestyy. Jumalalla on kaikki hallinnassa. Luen historiaa ja näen, että se, että Jumala hallitsee, ei tarkoita, etteivätkö Hänen seuraajansa joutuisi kärsimään vainoa, jopa kuolemaan asti.

Mutta on ero kuolla uskosi puolesta ja kuolla siksi, että jouduit onnettomaan tilanteeseen julkisessa paikassa, jota luulit turvalliseksi. Ehkä se oli ennen turvallista, mutta ei enää. Tai saatat huomata kovalla tavalla, että kotisi osoittautui alhaalta riippuvaiseksi hedelmäksi urarikolliselle tai rikollisjoukolle. He hyökkäävät ja olet yllättynyt.

Sanon, että maailmasta on tulossa paljon vaarallisempi paikka sekä kotimaassa että ulkomailla.

Se, mikä alkaa Euroopasta, päätyy lopulta tänne, ja kansalaiskapinat kiihtyvät kaikkialla Euroopan mantereella. Ranska, Belgia, Saksa, Alankomaat, Italia ja Espanja ovat kaikki kärsineet massiivisista kansalaislevottomuuksista, kun ihmiset ovat heränneet maailmanlaajuiseen huijaukseen, jota valtaa nälkäiset globalistiluciferilaiset tekevät heitä vastaan, jotka käyttävät ilmastoa tekosyynä sananvapauden tuhoamiseen. lehdistöä, kokouksia ja liikettä, puhumattakaan heidän yksityisyytensä loukkaamisesta.

Kaikissa edellä mainituissa maissa viljelijät protestoivat globalistista ilmastopolitiikkaa vastaan. Ja myös maahanmuuttajaväestöstä on tulossa levotonta.

Eilen illalla Alankomaissa oli siirtolaismellakoita, joilla ei ole raportoitu olevan yhteyttä Yhdysvaltoihin. Et löydä tästä mitään valtavirran lehdistä, mutta jatka lukemista, niin näet, mistä puhun: nyt on aika herätä ja valmistautua tulevaan.

Ainakin neljä poliisia loukkaantui mellakassa, joka puhkesi kaduilla Haagin ulkopuolella lauantai-iltana 17. helmikuuta, kun kaksi eritrealaisten siirtolaisryhmää ottivat yhteen poliittisen erimielisyyden seurauksena.

Mellakkaat sytyttivät poliisiautot ja bussin tuleen, ja hollantilaiset poliisit joutuivat käyttämään kyynelkaasua saadakseen alueen takaisin hallintaansa.

Alankomaissa Operan konferenssisalin ympärillä kuvattiin kymmeniä mellakoita, kun useita poliisiautoja ajoi paikalle.

Toinen video osoitti myös seuraukset. Rakennuksen ikkunoita rikottiin ja pysäköityjä ajoneuvoja sytytettiin tuleen. Katu näytti sota-alueelta.

Haagin kunnan tiedottajan Robin Middelin mukaan kahden eritrealaisen ryhmän välillä syttyi tappelu, joka “riistyi vakavasti käsistä”.

Poliisi kertoi, että mellakoiden aikana kaksi poliisia loukkaantui käsiinsä ja toinen hänen hampaisiinsa. Neljännen törmäsi poliisiautolta kaaoksessa.

Nyt Amerikan yhteys.

Riippumaton toimittaja Andy Ngo raportoi lauantai-iltana X:llä, että yli 200 eritrealaista siirtolaista osoitti myötätuntoa Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, ulkomaisia ​​veljiään kohtaan, ja mielenosoitus muuttui myös väkivaltaiseksi.

Charlotte-Mecklenburgin poliisilaitos vahvisti kansalaisjärjestön raportin väkivallasta, joka puhkesi Pohjois-Carolinan suurimmassa kaupungissa.

Joten voit lisätä tämän kasvavaan luetteloon Amerikan kaupungeista, joissa siirtolaisten väkivaltaa esiintyy. Ja se vain pahenee, kunnes näemme joukkokarkotuksia. Mutta en kuule poliitikkojen puhuvan joukkokarkotuksista, vai mitä? Joten älä odota sen paranevan.

Toinen kaupunki, jossa siirtolaisrikollisuus on rehottavaa, on maan suurin kaupunki, New York City.

Väkivaltaiset laittomat ovat muodostaneet ryhmiä ja tehneet läsnäolonsa tunnetuksi Big Applessa, ja poliisi on vasta alkamassa muotoilla vastausta. Mutta he taistelevat tappiollista taistelua, kun New Yorkissa työskentelevät Sorosin syyttäjät päästivät rikollisten siirtolaisjengien jäsenet takaisin kaduille, kun heidät on pidätetty.

Siirry nyt Ohioon, jossa Butler Countyn sheriffi Richard Jones ilmoitti aiemmin tässä kuussa tekevänsä suuria muutoksia osastolleen valmistautuakseen tulevaisuuteen intensiiviseen jengiin liittyvään maahanmuuttajarikollisuuteen ja mahdollisiin terrori-iskuihin. Hän on hyvin tietoinen 37 000 kiinalaisista, jotka saapuivat viime vuonna Yhdysvaltoihin Meksikosta hakemaan turvapaikkaa. Toiset 20 000 on saapunut vuonna 2024. Se on 57 000 miehen kiinalainen armeija, joka kokoontuu tänne Amerikkaan, mahdollisesti muodostaen lepotilassa olevia soluja ja odottamassa heidän käskyjään hyökätä. Kirjailija ja Kiinan asiantuntija Gordon Chang kirjoitti tästä äskettäin artikkelissa Gatestone Institutelle.

Alla kiinalaiset siirtolaiset harjoittelevat ammuntataitojaan.

Mutta takaisin Butler Countyn sheriffiin.

WCPO Cincinnatissa raportoi:

Jones ilmoitti muutoksista palattuaan Butlerin piirikuntaan National Sheriff Associationin kokouksesta Washingtonissa, D.C.:ssä, jossa hän kertoi kuulleensa FBI:n johtajalta terrorismin uhista.

“FBI:n johtaja kertoi meille, ettei kyse ole siitä, jos, vaan milloin”, Jones sanoi.

Hän haluaa varmistaa, että Butler County on valmis, joten hän sanoi varustavansa jokaisen sheriffin osastoajoneuvon kiväärillä ja “go bag” -makasiinilla, jossa on ylimääräisiä lippareita aseita ja muita tarvikkeita varten.

Jones ilmoitti myös pyrkivänsä parantamaan turvallisuutta tutkimalla droonien havaitsemistekniikkaa sheriffin toimistoon.

– Voimme harkita joukkueen harjoittelua. Harjoittelemme kouluammuskeluja varten, mitä tehdä kun saavumme perille, ostoskeskuksen ammuskeluihin. Aiomme katsoa asioita hieman eri tavalla”, hän sanoi.

Jonesin askeleet menevät myös hänen osastonsa ulkopuolelle. Hän pyrkii varmistamaan, että myös yhteisön jäsenillä on tarvitsemansa resurssit.

“Aiomme alkaa kouluttaa kansalaisia ​​siitä, mitä tehdä katastrofeissa ja hätätilanteissa”, hän sanoi.

Tämä maa kohtaa muutoksia, joita melkein kukaan ei odota.

Meidän on alettava ottaa nämä uhkaukset vakavasti. Tässä on ideoita alkuun pääsemiseen.

 • Keskustele sheriffisi kanssa ja kysy, mitä hän tekee valmistautuakseen paljon väkivaltaisempaan Amerikkaan. Kysy häneltä, mitä voit tehdä auttaaksesi.
 • Varmista, että sinulla on kotona itsepuolustusase ja hanki koulutus sen käyttöön. Jotkut sheriffit tarjoavat tämän koulutuksen ilmaiseksi.
 • Jos sinulla on varaa vahtikoiraan, hanki sellainen (tiedän, että sen ruokkiminen ja hoitaminen maksaa paljon, joten älä valitse tätä, jos sinulla on jo vaikeuksia elättää perhettäsi).
 • Voit tehdä muitakin asioita, usein hyvin pienellä rahalla, parantaaksesi turva-asentoasi ja tiukentaaksesi omaisuuttasi. Harkitse aurinkoisten valojen asentamista kiinteistösi ympärille. Kiinnitä turvamerkit ja “varo koiria” -kyltti (vaikka sinulla ei olisi koiraa tai koirasi on pieni ja ystävällinen).
 • Asenna ulko-oviin kurkistusreiät, jotta näet kuka koputtaa.
  Vaihda ulko-ovien saranat, salvat ja lukot takapulteilla ja vaihda lyhyemmät ruuvit 3 tuuman ruuveilla. Ammattirikollinen voi aina potkaista ovesi alas, mutta haluat hänen potkivan sitä useita kertoja ennen kuin pääsee sisään, koska silloin saat enemmän aikaa perheesi turvaan.
 • Tee perhesuunnitelma siitä, kuinka reagoida, jos kuulet jonkun yrittävän murtautua sisään tai näet jonkun hengailevan ulkopuolella, jonka ei pitäisi olla paikalla.
 • Varaa vettä ja ruokaa, mutta harkitse myös tilannetta, joka voi kestää kolme kuukautta tai kauemmin, jolloin sinun on kyettävä suodattamaan vettä ja kasvattamaan omaa ruokaasi.
 • Osta vähintään kolme 5 gallonan säiliötä ja täytä ne bensiinillä.
 • Varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi perustyökalut ja -tarvikkeet.
 • Esineet, kuten ilmastointiteippi, lapiot, kuokat, vasarat, ruuvitaltat, hyvä kirves ja/tai taistelukirves.
 • Tärkeä osa valmistautumista on tapa ajatella asioita.
 • Älä elä kieltämisessä. Älä joudu ennakkoluulojen uhriksi. Tämä ei ole enää vanha Amerikka. Kielteessä eläminen voi saada sinut tai perheenjäsenesi tarpeettomasti tapettua.

Suurin osa tarvitsemastasi löytyy paikallisista urheiluvälineliikkeistä, ulkoiluliikkeistä ja rautakaupoista.

Nyt on aika aloittaa henkilökohtainen kotiturvasuunnitelmasi. Jos odotat liian kauan, et löydä mitään työkaluja tai tarvikkeita, joita tarvitaan kotisi kehän vahvistamiseen. Jos väkivalta laajenee tiettyyn pisteeseen, myös paikallisen urheilu- ja rautakaupan hyllyt voivat tyhjentyä.

Muista, että jos poliisin on oltava paikalla muutamassa sekunnissa, he eivät tule paikalle moneen minuuttiin. Olet vastuussa perheesi turvallisuudesta.

Yksi suosituimmista turvallisuusasiantuntijoistani on John Lovell, entinen armeijan vartija, harras kristitty ja Warrior Poet Societyn perustaja . Alla on erinomainen haastattelu, jonka Lovell teki Homesteaders of Americalle, kuinka päästä eroon naiivista ajattelutavasta, johon useimmat amerikkalaiset ovat juuttuneet, ja kuinka alkaa ottamaan henkilökohtaisen perheen turvallisuuden vakavasti.