15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Saksa ilmoitti merkittävistä suunnitelmista rajoittaa poliittisten toisinajattelijoiden puhetta, matkustamista ja taloudellista toimintaa hallitakseen paremmin oman väestönsä “ajattelu- ja puhetottumuksia”

9 min read
Saksa ilmoitti merkittävistä suunnitelmista rajoittaa poliittisten toisinajattelijoiden puhetta, matkustamista ja taloudellista toimintaa hallitakseen paremmin oman väestönsä “ajattelu- ja puhetottumuksia”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ui4j

Saksan tappion jälkeen vuonna 1945 Walter Ulbricht palasi maanpaosta Moskovasta tullakseen yhdeksi DDR:n perustajapoliitikoista. Hän sanoi, että uuden valtion ” täytyy näyttää demokraattiselta, mutta meillä on oltava kaikki hallinnassa “. On kulunut 80 vuotta siitä, kun Ulbricht puhui nämä sanat, ja vaikka DDR on haalistunut, sen henki elää liittotasavallan poliittisessa järjestelmässä. Nykyiset hallitsijamme tekevät kaikkensa palauttaakseen pseudodemokratian länteen. Tämä ei ole vain eugyppilaista liioittelua, eikä se ole sensaatiota Internetin napsautuksista. Näin poliitikkomme itse sanovat, kirjoittaa Eugyppius .

Aivan kuten DDR:ssä, kuulemme, että nämä antidemokraattiset toimet ovat välttämättömiä suojellaksemme meitä oikeiston uhalta. Totuus on paljon arkipäiväisempi: Saksassa on yksi Euroopan vanhimmista puoluejärjestelmistä. Kuten monissa muissa maissa on tapahtunut, tämä sodanjälkeinen järjestelmä on hajoamassa. Samalla kun muut maat ovat kestäneet uusien puolueiden ja poliittisten rakenteiden nousun melko tasa-arvoisesti, meidän kartellipoliitikkomme Saksassa pelkäävät vallan menettämistä, ja he käyttävät mitä tahansa käytettävissään olevia keinoja säilyttääkseen vallan – aina mukaan lukien. itse demokratian keskeyttäminen.

Alternative für Deutschland ei ole nimellisesti demokraattisen pappeutemme kohteena, koska he ovat äärioikeistolaisia ​​tai rasistisia, muukalaisvihamielisiä tai jotain sellaista. Poliittisesti ne tuskin eroavat 1980-luvun CDU:sta. Heidän todellinen rikoksensa on, että heistä on tullut tarpeeksi vahvoja uhkaamaan vakiintunutta ekosysteemiä. Mitä vahvemmaksi AfD tulee, sitä vaikeammaksi hallituspuolueiden on muodostaa AfD:n vastaisia ​​liittoumia. Jotkut näistä puolueista, kuten FDP, näyttävät katoavan kokonaan; toiset, kuten SPD, pelkäävät pysyvää merkityksetöntä tulevaisuutta. Aiemmin hallitseva keskustaoikeistolainen CDU ja CSU eivät puolestaan ​​pysty muodostamaan toimivia hallituksia vasemmiston kumppaneiden kanssa, ja siksi niillä ei ole enää mitään tekosyytä olla ottamatta käyttöön lievää nationalismia, jota selkeä enemmistö äänestäjistä vaatii. tulee muoti on globalististen hallitsijoiden kanssa.

Tämä on sen lakkaamattoman, astroturfoidun “oikeiston vastaisen” kiihotuksen tarkoitus, jonka instituutio on päässyt valloilleen Saksassa jo yli kuukauden ajan. Mielenosoitukset eivät ole onnistuneet tuhoamaan tukea AfD:lle, joten nyt niitä käytetään luvana ryhtyä täytäntöönpanotoimiin “äärioikeistoa vastaan”. Sisäministeri Nancy Faeser (SPD) sanoi tiistaina pitämässään lehdistötilaisuudessa , että mielenosoitukset ovat antaneet hänelle sekä “kannustuksen” että “mandaatin” jatkaa oikeistoa vastaan. “Tämä on todella myönteinen signaali”, hän sanoi, “koska siinä on kyse avoimen yhteiskuntamme puolustamisesta sen vihollisia vastaan. Itseään puolustavana demokratiana meidän on noustava ääriliikkeitä vastaan.

Faeser puhui nämä sanat, kun hän ilmoitti joukosta toimenpiteitä, joilla hän toivoo torjuvansa “äärioikeistoa”. Niitä kuvataan myös sisäministeriön 16-sivuisessa asiakirjassa ” Oikeistoääriliikkeiden määrätietoinen taistelu: puolustavan demokratian työkalujen käyttö “. On tärkeää huomata, että Faeser on yksi epäsuosituimmista poliitikoista koko Saksassa. Viime vuonna hän kärsi nöyryyttävän tappion pyrkiessään Hessenin pääministeriksi, ja 60 prosenttia saksalaisista suhtautuu häneen negatiivisesti. Se on vahva motivaatio saada takaisin hallinta Saksan demokratiassa. Hänen “toimenpidepakettinsa” “oikeiston” torjumiseksi on yksi avoimesti antidemokraattisista, diktatorisista politiikoista, joita olen koskaan nähnyt länsimaisen poliitikon muotoilevan. Muissa maissa näistä asioista puhutaan suljettujen ovien takana, mutta Saksassa ne ovat kaikissa suurimmissa sanomalehdissä. Voit vain kuvitella, mitä nämä ihmiset salaa harkitsevat.

Faeserilla ja hänen poliittisilla toimenpanijatovereillaan on niin laaja ja joustava käsitys siitä, mitä “äärioikeistolainen” on, että nimimerkkiä voidaan käyttää melkein kaikkia vastaan. Sisäministeriön asiakirjassa todetaan: “Oikeistoääriryhmien tavoitteena on lakkauttaa liberaali demokratia ja muokata yhteiskuntaamme kansallismielisten, rasististen ja moniarvoisuuden vastaisten ideoidensa mukaan.” Saatat ajatella: “No, se on hyvä, olen moniarvoinen liberaali”, mutta se olisi yhtä naiivia kuin ajatella, että olet turvassa Stasilta, koska et ole fasisti. Sama sanomalehti valittaa sitten, että “ääriliikkeet… Uusi Oikeisto… pyrkivät keskustelemaan aiheista ja käyttämään termejä, jotka antavat heidän epäinhimillisille suunnitelmilleen viattoman vaikutelman”. Demokratiasta käännettynä: “On ihmisiä, jotka eivät sano mitään laitonta, mutta ovat silti tehneet itselleen haitan.” Liittovaltion perustuslain suojeluviraston puheenjohtaja Thomas Haldenwang puhui myös lehdistötilaisuudessa “äärioikeistolaisten” taipumuksesta “pukeutua ja naamioitua”. Heidät on “paljastettava ja paljastettava… demokratiamme vihollisina”.

Tämä “äärioikeiston” rakentaminen salaperäiseksi, piilotetuksi ominaisuudeksi, joka poliittisen poliisin täytyy paljastaa, on käsittämättömän vaarallinen. Et ole koskaan turvassa hallinnolta, joka ajattelee näin, koska sillä, mitä todella sanot, teet tai jopa uskot, ei ole väliä. Olet syyllinen “äärioikeistolaisuuteen”, jos Haldenwangin toimisto luulee sinun olevan. Tämä joustavuus on tärkeää, koska instituutio ei ole itse asiassa kiinnostunut karkottamaan zombie kansallissosialisteja. He haluavat eliminoida poliittisen opposition sen muodosta tai ohjelmasta riippumatta.

Seuraavassa sinun on siksi muistettava, että viittaukset “äärioikeistolaisiin” ovat vain poliittisten vastustajien herjaamista. Samoin päättäväisesti luonnehtimattomat ja määrittelemättömät viittaukset “demokratiaan” eivät viittaa mihinkään muuhun kuin vakiintuneeseen puoluejärjestelmään. Kun Faeser sanoo, että “haluamme tuhota… äärioikeistolaiset verkostot, haluamme riistää heiltä heidän tulonsa, haluamme viedä heidän aseensa”, hän tarkoittaa, että hän haluaa tuhota ja köyhdyttää ihmiset, jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan. Sanoessaan, että “haluamme käyttää kaikkia oikeusvaltion työkaluja demokratiamme suojelemiseksi”, hän tarkoittaa, että hän haluaa käyttää kaikkia sisäministeriön käytettävissä olevia täytäntöönpanomekanismeja pitääkseen opposition poissa vallasta.

Faeser oli tietysti paljon tarkempi:

Haluan kohdella äärioikeistolaisia ​​verkostoja samalla tavalla kuin järjestäytynyttä rikollisuutta. Valtiota pilkkaavien on kohdattava vahva valtio, mikä tarkoittaa, että jokainen rikos on johdonmukaisesti nostettava syytteeseen ja tutkittava. Tämän voivat tehdä poliisin lisäksi myös sääntelyelimet, kuten ravintola-ala tai yritysvalvojat. Lähestymistapamme on oltava se, että emme jätä kiveä kääntämättä, kun on kyse äärioikeistolaisista.

Sanomalehdessä on myös paljon vihaa siitä, että “ääriainekset (…) pilkkaavat usein valtiota ja sen instituutioita”. Heitä on opetettava kunnioittamaan esimiehiään, ei vain poliisin häirinnän kautta, vaan myös peruuttamalla heidän liiketoiminta- ja ravintolalupansa. Koko sääntelykoneisto on suunnattava uudelleen poliittista täytäntöönpanoa varten.

BfV:n poliittisen poliisin tulisi “tiivistää yhteistyötä valtion ja kuntien kanssa”, mikä on toinen tapa sanoa, että heidän pitäisi tiedottaa paikallisille sääntelijöille säännöllisemmin poliittisista väärinteoista. Tässä ei ole välttämätöntä, että sinut on tuomittu tietystä rikoksesta, jotta kahvila voidaan sulkea. Riittää, että BfV epäilee sinua “ääriliikkeistä”.

Faeser haluaa myös etsiä pankkitilisi:

Meidän on myös paljastettava äärioikeistolaisten verkostojen taloudelliset yhteydet riistääksemme heiltä heidän tulonsa. Tämä on “seuraa rahaa” -periaate. Toiminnallisesti olemme merkittävästi tehostaneet taloustutkimuksia liittovaltion perustuslain suojeluvirastossa. Pankit ovat jo tietoisia. Rahoitusrakenteita analysoidaan yksityiskohtaisesti, mutta kohtaamme laillisia rajoja. Tällä hetkellä taloudelliset tutkimukset rajoittuvat vihaan ja väkivaltaan yllytykseen. Se ei riitä. Siksi haluan muuttaa lakia sen varmistamiseksi, että mahdollinen uhka otetaan huomioon. Muut tekijät, kuten toiminnan mahdollisuus ja sosiaalinen vaikuttaminen, vaikuttavat tähän . Meidän on myös tehtävä menettelyistä nopeampia ja vähemmän byrokraattisia. Kenenkään, joka lahjoittaa äärioikeistolaiselle järjestölle, ei pitäisi voida luottaa siihen, että hän jää huomaamatta.

Faeser haluaa muuttaa lakia niin, että hänen ministeriönsä voi taloudellisesti torjua paitsi “vihan ja väkivallan yllyttämisestä epäiltyjä” ihmisiä, vaan myös poliittisia vastustajia, jotka vain käyttävät sopimatonta “sosiaalista vaikutusvaltaa”. Jos lahjoitat organisaatiolle, josta Faeser ei pidä, he haluavat julkaista nimesi ja tehdä sinusta kohteen valtion sidoksissa oleville puolisotilaallisille ryhmille, kuten Antifa. Siksi SPD ja vihreät poliitikot vaativat voimakkaasti “demokratian edistämislakinsa” hyväksymistä, jonka Renate Künast nimenomaan toivoo lähettävän enemmän rahaa “Antifa-ryhmille” ja muille vasemmistolaisille kansalaisjärjestöille, joista monet ovat mukana ideologisessa täytäntöönpanossa. valtion puolesta.

Faeser on myös vihainen siitä, että poliittinen oppositio voi matkustaa:

Yhtä lailla olemme päättäneet hillitä äärioikeistolaisten kansainvälistä verkostoitumista. Äärioikeistolaista vihaa ei saa viedä Saksasta eikä tuoda Saksaan. Siksi teemme yhteistyötä toimivaltaisten viranomaisten kanssa estääksemme äärioikeistolaisten pääsyn ja sieltä pois niin paljon kuin mahdollista.

On hienoa tietää, että jonakin päivänä en saa lähteä Saksasta internetissä julkaisemani jutun takia. Tämä on todella hullua sanoille.

Faeserilla on myös suuria unelmia Internetin sensuurin lisäämisestä. “Viharikosten” torjumiseksi hän toivoo laajentavansa liittovaltion poliisin “keskusraportointipistettä”, jotta se voi puuttua aktiivisemmin sosiaalisessa mediassa ja “varmistaa, että inhottavan vihapuheen levittämiseen käytetyt kanavat ja sisältö poistetaan”. Hän on myös perustamassa “sisäistä tutkintayksikköä” tunnistamaan “disinformaation” lisäksi myös Internetin “vaikutuskampanjat… jotta voimme lopettaa ne”:

Saksalaisilla äärioikeistolaisilla ja ulkomaisilla autokraateilla on jotain yhteistä: he haluavat lähinnä lietsoa vihaa ja kylvää jakautumista disinformaatiolla. Tämä tapahtuu valheilla, väärennetyillä tileillä ja tulevaisuudessa varmasti vielä enemmän tekoälytekniikalla luotuihin kuviin tai videoihin perustuen. … Siksi perustamme uuden varhaisen havaitsemisen yksikön liittovaltion sisäministeriöön. Meidän on tunnistettava manipulointi ja kampanjoihin vaikuttaminen hyvin varhaisessa vaiheessa, jotta voimme lopettaa ne.

Kun Faeser oli lopettanut tämän pitkän tiradin, poliittinen poliisipäällikkö Haldenwang puhui, ja hänen sanansa olivat yhtä häiritseviä. Hän vaati, että “ajattelemme uudelleen lähestymistapaamme” “äärioikeistolaiseen ääriliikkeeseen”, koska “ilmiö” on “muutos”:

Aiemmin ideologisesti määriteltyjen leirien väliset rajat hämärtyvät, mikä vaikeuttaa niiden tarkkaa määrittämistä.

Ainoa asia, joka on muuttunut, on Haldenwangin näkökulma. Hän käyttää täysin uutta “äärioikeiston” käsitettä, nimittäin sellaista, joka kattaa kaiken ei-organisaatiopolitiikan. Kun alat epäillä viidesosaa maasi väestöstä poliittisesta rikollisuudesta, rajat todellakin siirtyvät ja ideologisten väärintekojen “paikantaminen” on erittäin vaikeaa.

Halendwang on siksi hyvin huolissaan siitä, mitä ihmiset ajattelevat. Hänen näkemyksensä mukaan hanke ei ole vain “halua käyttää väkivaltaa” taistelemista, vaan myös “muuttuvia verbaalisia ja henkisiä rajoja”. Kyllä, tämä mies on todellakin ottanut vastuun hallita sitä, mitä ihmiset ajattelevat:

Äärioikeistolaiset käyttävät väestön pelkoja ja kriisikokemuksia radikalisoidakseen poliittista reunaa ja levittääkseen agendaansa keskiluokkaan. Meidän on varottava, etteivät tällaiset ajatus- ja puhemallit tule osaksi kieltämme.

Häntä ärsyttää myös se, että “uuden oikeiston” ihmiset käyvät konferensseissa ja pitävät puheita:

Uuden oikeiston kirjossa näemme verkostotoimintaa, joka ulottuu äärioikeistolaisten intellektuellien pienen piirin ulkopuolelle ja säteilee myös parlamentaariseen sfääriin. Sieltä luodaan eri tasoilla yhteyksiä muiden äärioikeistolaisten toimijoihin ja järjestöihin. Nämä ovat rakenteellisia yhteyksiä strategisesti toimivassa verkostossa. Tälle verkostolle on ominaista molemminpuoliset kutsut tapahtumiin, haastattelut ja vieraiden osallistuminen online-muotoihin ja kokouksiin todellisessa maailmassa. …

Yhteenvetona: “äärioikeistolaiset” ovat hämärä ja vaikeasti tunnistettavissa oleva poliittisten kumouksellisten joukko, joka poliittisen poliisin täytyy paljastaa. Tämä on välttämätöntä Saksassa vallitsevien “ajattelu- ja puhemallien” hallitsemiseksi. Kun ortodoksisuuden huoltajamme tunnistavat nämä ääriliikkeet, heitä on rangaistava valtion pilkkaamisesta ja sääntelykoneisto on järjestettävä uudelleen, jotta heiltä riistetään kaikki tuloista pankkitileihin. Heidän nimensä julkaistaan, jotta he joutuisivat helpommin peloteltuja ja häiritsemään valtion sidosryhmiä poliittisten näkemystensä vuoksi sekä estämään heitä ylittämästä rajoja ja olemasta vuorovaikutuksessa keskenään. Tämä on suora yhteenveto siitä, mitä istuva Saksan sisäministeri ja yksi hänen huippubyrokraateistaan ​​sanoivat kansallisessa lehdistötilaisuudessa neljä päivää sitten.

Jos järjestö onnistuu tukahduttamaan opposition näillä toimilla, Saksan liittotasavalta kehittää politiikkaa, joka muistuttaa läheisesti vanhan DDR:n blokkipuoluejärjestelmää. Blokipuolueet olivat vain satelliitteja, jotka hallitsivat nimellisesti yhdessä hallitsevan sosialistisen yhtenäisyyspuolueen (SED) kanssa ja hyväksyivät yleisesti kaikki SED:n ehdotukset. Vaikka Saksalla ei olisi SED:n kaltaista selkeää valtapuoluetta, nykyisen poliittisen ekosysteemin jäädyttäminen virallistaisi vihreiden nykyisen roolin kuninkaiden tekijöinä ja tekisi mahdottomaksi äänestää vihreiden politiikkaa vastaan. Tämä on selkeästi se, mitä toimielimemme ja vihreisiin kuuluva valtion media toivovat saavuttavansa.

Tällaisen järjestelmän ylläpitämiseksi – ja sen vastustamiseksi ei-toivotuille vaalituloksille – on tarpeen eristää poliittinen poliisi poliittiselta valvonnalta. Voimakkaat ihmiset ajattelevat tätä jo, varsinkin idässä, missä AfD on niin vahva, että heillä on vakava mahdollisuus päästä hallitukseen syyskuun vaalien jälkeen :

Ottaen huomioon AfD:n mahdollisen vaalivoiton [Stephan Kramer, Thüringenin perustuslain suojeluviraston johtaja] varoitti, että liittotasavallan turvallisuusetuja liittopäivissä ja osavaltioiden parlamenteissa saattaa olla. Siksi turvaluokiteltujen tietojen suojaamiseksi tarvitaan varotoimia.

“Esimerkiksi kannattaisi harkita, pitäisikö erityisen herkillä alueilla työskennellä haluaville valituille virkamiehille tehdä turvallisuustarkastus”, Kramer sanoi… “Tätä pitäisi säännellä lailla ja mielestäni se on enemmän kuin asianmukaista ottaen huomioon Saksan liittotasavallan turvallisuusetuja, jotka ovat suojelemisen arvoisia.”

Jos perustuslain suojelijat saavat seuloa omia valitsemiaan sääntelijöitä, Saksan muutos pseudodemokratiaksi on lähes täydellinen. Poliittinen poliisi valitsee seuraajia, jotka ovat alttiita täytäntöönpanoohjelmalleen ja toimivat siksi puoliautonomisena salaisena poliisina. vakiintuneet poliitikot, jotka ovat riippuvaisia ​​poliittisesta poliisista pitääkseen opposition poissa, ovat taipuvaisia ​​laajentamaan etuoikeuksiaan myös valittujen virkamiesten politiikan täytäntöönpanoon. Seurauksena on hiljainen vallankaappaus, jota kukaan ei huomaa ennen kuin on liian myöhäistä tehdä asialle mitään.