15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

6 indikaattoria, jotka osoittavat maailmanlaajuisen heräämisemme

5 min read
6 indikaattoria, jotka osoittavat maailmanlaajuisen heräämisemme

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/2rl5

Näinä synkimpinä päivinä me ihmiset huomaamme olevamme kasvavan eksistentiaalisen kauhun alaisia: joka tasolla meitä pommitetaan yhä useammilla yrityksillä pettää, alistaa, hakkeroida, pakottaa, tyrkyttää ja tukahduttaa meitä mieltä manipuloivilla, sielu- tuhoavat, julmat valvontajärjestelmät…

Kaikki tehdään pienten kourallisten hallitsevan peukalon alla; globaalit cult dark overlords ja heidän työtoverinsa täydelliseen maailmanlaajuiseen herruuteen.

Tämän hyökkäyksen keskellä on kuitenkin helpompi nähdä valoa, kun hänet vedetään pimeän tunnelin läpi: On aivan liian helppoa unohtaa, että yksiselitteisesti on meneillään eksponentiaalisesti kasvava maailmanlaajuinen herääminen.

Saatuaan syvän ymmärryksen siitä, että heidät on ommeltu yhteen, joukko näitä heränneitä ihmishenkiä, velvollisuuksiaan sitoutuneita, jakavat valaistumisensa muiden kanssa…

Tähän liittyen, luettelo ei ole tyhjentävä, mutta tässä on 6 indikaattoria osoittamaan maailmanlaajuista heräämistämme.

1 – Mainstream Media (MSM) on kuolemassa

On aivan selvää, että MSM on kuolemassa suosion jatkuvan laskun vuoksi. Nyt enemmän kuin koskaan ennen. Useat tutkimukset ovat vahvistaneet yksiselitteisesti, että yhä useammat pitävät MSM:ää epäluotettavana uutislähteenä.

Tämän seurauksena MSM:n suosion väheneminen on väistämättä johtanut myynnin huikeaan romahtamiseen. Sitten siihen liittyvät lisääntyvät työpaikkojen leikkaukset. Vuoden lopun raportissa todettiin, että Yhdysvaltojen MSM-irtisanomiset lisääntyivät 98 prosenttia ja tilanne voi pahentua vuonna 2024.

Tämä sisältää joitain suurimmista uutisalan nimistä. Esimerkiksi Time Magazine ilmoitti juuri merkittävistä irtisanomisista. Los Angeles Times on tehnyt päätöksen leikata “20% uutishuoneen henkilökunnasta” heidän “taloudellisena kriisistään”. NBC News ja Paramount Global (CBS:n uutisdivisioona) ovat myös äskettäin tehneet rajuja lomautuksia… Lisätietoja tästä on Michael Snyderin blogissa.

Voivatko heränneet olla surullisia orjaksi murtuvasta MSM:stä, joka on ollut globaalin kultin mielenhallinta-, disinformaatio-, aivopesutyökalu niin kauan??

2 – Vaihtoehtoisen median suosion lisääminen

Jatkona yllä olevalle yritykset sensuroida, demonisoida toisinajattelua ja leimata vaihtoehtoiset medialähteet epäoikeudenmukaisesti “valeuutisiksi” ovat kostaneet vakavasti. Epäonnistuneella sensuurilla on ollut kielteinen vaikutus. Se on saanut meidät kiinnittämään enemmän huomiota vaihtoehtoiseen mediaan, jota heränneet pitävät “oikeana uutisena” oikealla, totuudenmukaisella, rohkealla journalismillaan…

Vaihtoehtoisen median selviytymisen lisäksi myös jatkuva nousu heijastelee todella inhimillistä joustavuuttamme ja heräämistämme.

MSM vs. vaihtoehtoinen media – kumpi voittaa? Nämä paradigmat eivät voi elää rinnakkain toistensa kanssa. Varo kultin “valtavirran vaihtoehtoista mediaa” (fake vaihtoehtomedia).

3 – Kasvava solidaarisuus maanviljelijöille

Viime aikoina olemme nähneet massiivisia Euroopan laajuisia maanviljelijöiden mielenosoituksia keinona ottaa kantaa hallituksiaan ja hullua nettonolla-agenda 2030 -politiikkaa vastaan. Maanviljelijöille ei ollut tiedotettu eikä heille annettu mahdollisuutta keskustella tai äänestää politiikoista.

Viime kädessä nämä äärimmäiset vihreät agendapolitiikat on suunniteltu tuhoamaan pienet ja keskisuuret maatalousyritykset: Jos ne toteutetaan, viljelijät eivät enää pysty elättämään tilojaan asteittaisten verohelpotuksia, nousevien verojen, dieselrajoitusten ja peruutettujen tukien vuoksi. ja ylivoimainen sääntely.

Jos näin tapahtuu, kuten hallitus on suunnitellut, suuryritykset astuvat sitten väliin ja ostavat maanviljelijöiden maat, joilla ei ole enää mitään tarkoitusta. Jos nämä suuret yritysyritykset hallitsevat kaikkea ruokaa, minkälainen laatu sitten on?

Takaiskuna lakkoilevat kuljetustyöntekijät ovat osoittaneet solidaarisuuttaan maanviljelijöille: Kuljetustyöntekijät ovat osoittaneet mieltään tukkimalla strategisesti teitä ajoneuvoillaan useissa Euroopan kaupungeissa eri maissa. Maanviljelijät/kuljetustyöntekijät ovat osoittaneet mielenosoituksia Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Puolassa sekä Alankomaiden ja Belgian rajalla…

Nämä ihmiset ymmärtävät ruokamme ja sen tulevaisuuden tärkeyden ja kuinka vihreät poliitikot voivat tuhota teollisuuden samalla kun demonisoivat/kriminalisoivat maanviljelijöitä.

Tämän solidaarisuuden seurauksena Euroopan unioni on luopunut nollakohtaisista vaatimuksistaan. Tämä on tietysti hyvä uutinen, mutta taistelu ei ole kaukana ohi.

Solidaarisuutta lisää kansalaisten populistinen tuki EU:ta vastaan ​​kääntyville maanviljelijöille. Tämä on suuri kysymys EU-puolueille tulevia vaaleja silmällä pitäen.

Sitten on solidaarisuus, joka ulottuu  kaikkialle maailmaan.

4 – Huono äänestysprosentti

Useat heränneet yksilöt ovat tajunneet, että vaalikampanjoiden aikana vasemmisto/oikea siipi on merkityksetöntä ja poliitikot ovat pelkkiä nukkenukkeja nukkemestariensa, uuden maailmanjärjestyksen globaalin valtakultin, sanelemille orjuuttamisohjelmille. Älä anna pettää. Älä esimerkiksi hyppää Trump-junaan!

Sillä ei ole väliä, kuka pääsee mukaan. Kaikki suuret poliittiset puolueet ovat samat, ja ne liittyvät globaaliin orjuuteen, jota globaali valtakultti ohjaa.

Heränneiltä on riistetty äänioikeus: tietäen, että heidän äänensä olisi hyväksymismuoto heidän omalle orjuutelleen, he ovat kieltäytyneet saapumasta äänestysurnille, mistä syystä äänestysprosentti on alhaisempi kuin koskaan.

Otetaan esimerkiksi viimeaikainen surkea äänestysprosentti Nevadassa, Yhdysvalloissa. Vain 7,84 % osallistui äänestämään! Katso tämä video:

5 – Terveystietoisuuden lisääminen

Yhä useammat ihmiset valitsevat heräämässään terveellisemmän elämäntavan ja ovat tietoisempia siitä, mitä he laittavat lautasellensa joka päivä.

Monet valitsevat luomuruokavaihtoehdon muiden elintarvikkeiden sijaan, jotka voivat olla täynnä sienitautien, rikkakasvien torjunta-aineita ja torjunta-aineita, joita on ei-luonnonmukaisissa elintarvikkeissa, kuten GMO:issa. He ovat tietoisia mahdollisista haitoista terveydelleen, jos he päättävät syödä roskaruokaa pitkällä aikavälillä ja usein.

Heränneet yksilöt käsittelevät stressiä hyvin, harjoittelevat säännöllisesti ja elävät vähemmän myrkyllisissä ympäristöissä… Heillä on lisääntynyt tietoisuus eläinten tai ihmisten hyväksikäytöstä ruoan valmistukseen liittyen.

Väärät pandemiat

Ottaen huomioon heräämisen ja viimeisimmän maailmanlaajuisen pandemian jälkeen ajatellen monet ihmiset huomasivat väärennöksen. Monet yhdistyivät muiden kanssa muodostaen sosiaalisia piirejä ja aktivistiryhmiä… Noin vaikeina aikoina noussut ylös he eivät tule huijatuksi seuraavasta valepandemiasta.

6 – CBDC:n seurausten minimoiminen

Heränneet tietävät, että fiat käteinen ei ole kuningas. Kassaarvo heikkenee edelleen valtion painotusten ja inflaation vuoksi. Lisäksi monet ryhtyvät tarvittaviin varotoimiin välttääkseen CBDC:iden vapautta riistävän mahdollisuuden .

Jälkikäteen ajatellen yllä olevaa monet ovat kääntyneet sijoittamaan tai varastoimaan omaisuuttaan vaihtoehtoisiin muotoihin, kuten kryptovaluuttoihin, altcoineihin tai jalometalleihin…

Lopulta

Näiden maailmanlaajuista heräämistämme osoittavien kuuden indikaattorin valossa oletko valmis osallistumaan elämäsi ja maailman muuttamiseen, jossa olet osaltasi vastuussa?