15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Etelä-Carolinasta saadut tiedot osoittavat, kuinka lämpötiloja manipuloidaan

2 min read
Artikkeli käsittelee lämpötilatietojen manipulaatiota Etelä-Carolinassa, jossa kaupunkilämpövaikutusta hyödynnetään lämpötilanousun simulointiin. Tutkimukset osoittavat, että aiemmin viileämmillä alueilla sijainneet mittausasemat näyttävät nyt lämpötilanousua, mikä vääristää todellisia ilmastotilastoja.
Etelä-Carolinasta saadut tiedot osoittavat, kuinka lämpötiloja manipuloidaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/cbfg

Ilmastofanaatikot käyttävät nimenomaan niin kutsuttua kaupunkilämpöefektiä simuloidakseen lämpötilan nousua siellä, missä sitä ei ole. Tämän osoittaa Etelä-Carolinasta saatujen tietojen laaja analyysi. Voidaan olettaa, että samaa menettelyä käytetään muissa paikoissa.

Tilastot ovat yhtä hyviä kuin olemassa oleva tietomateriaali. Tämä koskee myös lämpötilataulukoita. Sillä on ehdottomasti tärkeä rooli, missä mittausasemat sijaitsevat. Kaupungistumisen ja asutusalueiden laajentumisen seurauksena yhä useammat aiemmin niityillä tai metsissä sijainneet mittausasemat ovat yhtäkkiä päätyneet betonoituneille alueille. Tämä tietysti aiheuttaa ylöspäin suuntautuvia vääristymiä ns. “kaupunkilämmitysvaikutuksen” vuoksi.

Kollegat “Real Climate Sciencesta” tutkivat mittausasemien tietoja Yhdysvaltojen Etelä-Carolinan osavaltiossa ja tekivät mielenkiintoisia löydöksiä. Kuten alla olevan twiitin grafiikka (löydät paljon lisää kuvia suoraan heidän artikkelistaan ) osoittaa, todellisuudessa mitattujen lämpötilatietojen “säätö” varmistaa, että vuodesta 1920 lähtien tosiasiassa ollut vähäinen jäähtyminen muuttuu lämpötilojen nousuksi.

Lämpötilatietojen “säätö” (tai “säätö”) olisi järkevää, jos otettaisiin huomioon myös esimerkiksi kaupunkilämpövaikutus. Tämä johtaisi todennäköisesti myös siihen, että monilla mittausasemilla tosiasiallisesti mitatut lämpötilat lasketaan alas. Mitä enemmän alueita rakennetaan ja peitetään betonilla, sitä todennäköisemmin syntyy lämpösaarekkeita, joiden lämpötila on paikallisesti korkeampi. Mutta kuten useammista maaseutualueista saadut tiedot osoittavat, näyttää siltä, ​​​​että yleisesti ottaen hidastuu hieman. Se ei tietenkään sovi tarinaan.