15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Onko totuus yhtä voimakasta kuin pahuus?

4 min read
Onko totuus yhtä voimakasta kuin pahuus?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/zjlc

Ison-Britannian pääministeri Rishi Sunak kohtasi äskettäin vakuuttavassa suorassa televisiossa COVID-19-rokotteen vamman uhrin käsikirjoittamattoman kysymys-vastausistunnon aikana. Yleisöjäsen John Watt kuvaili kärsimäänsä kipua ja traumaa ja kertoi pääministerille, kuinka hänet jätettiin omaan varaan sen jälkeen, kun rokote aiheutti hänelle sydänsairauden. Sunak, joka oli jo paineen alla yhteyksistään hedge-rahastoon, joka on tehnyt valtavia voittoja sijoituksestaan ​​COVID-19-rokotteen valmistaja Modernaan, oli kuin jänis ajovaloissa. – Globaali tutkimus .

Lue tarina. Se paljastaa, että ihmiset ovat vihdoin ymmärtäneet, että vahingon aiheutti Covid-mRNA-rokote. Se tarjoaa myös mahdollisen, ehkä jopa todennäköisen selityksen sille, miksi lännen poliittiset johtajat tukivat tappavaa injektiota. Varoitettiinko heitä mahdollisuudesta ansaita rahaa, jotta he olisivat sijoittaneet hyvin järjestettyyn “pandemiaan”? On epäilyksiä, että Britannian ensimmäinen Intian pääministeri oli, kirjoittaa Paul Craig Roberts .

Tänään tiedämme tosiasiat. mRNA-pistokset eivät antaneet suojaa, eivät estäneet leviämistä, eivät vähentäneet taudin vakavuutta, vaan sen sijaan saivat “rokotetut” todennäköisemmin tarttumaan Covidiin ja kuolemaan tai loukkaantumaan. Tiedämme myös, että viruksesta johtui vain vähän kuolemantapauksia. Kuolemat johtuivat hoidon epäonnistumisesta tunnetuilla tehokkailla ennaltaehkäisevillä ja parantavilla aineilla – ivermektiinillä ja HCQ:lla – jotka kiellettiin tappavan “rokotuksen” jatkamiseksi, sekä väärästä hoidosta hengityskoneilla. Tiedämme, että mRNA-kuvat ovat tappaneet ja vammauttaneet enemmän ihmisiä kuin itse laboratoriossa luotu virus.

Ja tiedämme, ettei ketään ole asetettu vastuuseen. Tiedämme, että laitokset ja Big Pharma -yhtiöt, kuten FDA, CDC, NIH, lääketieteelliset yhdistykset ja lääketieteelliset koulut, kiistävät edelleen joukkokuolemat ja -vammat. Tiedämme, että korruptoituneet lääkärit jatkavat tappavien ruiskeiden edistämistä.

Toisin sanoen lääketieteellisissä, tiedotusvälineissä ja poliittisissa instituutioissa ei ole häpeää, ei vastuuntuntoa. Miten ihmiset voivat sallia tämän? Kuinka ihmiset voivat sallia itsensä murhatta armottomasti voiton ja hallinnan vuoksi?

Yleisön ikävä vastaus joukkomurhiin takaa uuden joukkomurhakierroksen, aivan kuten maailman kieltäytyminen toimimasta palestiinalaisten amerikkalais-israelilaisen kansanmurhan johdosta takaa lisää kansanmurhia. Kansanmurha on jopa Maailman talousfoorumin ja Bill Gatesin asialistalla. He sanovat, että ihmisiä on liikaa ja planeetan pelastamiseksi ihmiset on teurastettava yhdessä nautakarjan ja lampaiden kanssa.

Miten eliitti voi olla niin avoin aikeistaan, eikä niitä pidätetä? Jos sinä tai minä ilmoittaisimme suunnitelmasta viedä edes yksi henkilö, SWAT-tiimit lähestyisivät meitä. Mutta eliitti voi ilmoittaa aikovansa päästä eroon 7,5 miljardista ihmisestä, eikä mitään tapahdu. Jopa Trump ei vastusta, ei Putin eikä Xi.

Nämä kolme ovat poliittisen maailman ainoat johtajat. Miksi he ovat hiljaa? Ovatko he osa salaliittoa, kuten monet nyt väittävät? Miksi Trump, miljardööri, jolla on kaunis vaimo, viettäisi 8 vuotta syytteiden ja syytteiden stressissä, jos hän oli osa salaliittoa? Hän menetti 8 vuotta elämästään yrittäessään edustaa Amerikan kansaa. Olen varma, että lännen älyllisen mielen mätä ei ole osa venäläistä ja kiinalaista henkistä kehystä. Sitä paitsi, jos kaikki olisivat mukana salaliitossa, se ei olisi salaliitto. Se olisi jo tapahtunut tapahtuma.

Maailman ongelma on lännessä. Ongelmana on menetetty usko vapauteen ja kristilliseen moraaliin. Se on todellakin uskon järjestäytynyttä tuhoa, jonka Saatana on päästänyt valloilleen maailmalle.

Kuinka saattoi tapahtua, että Yhdysvalloista tuli maailman moraalittomin hallitus, lukuun ottamatta Israelia, Saatanan palvelijaa.

Venezuelan presidentti Hugo Chavez tunnisti ongelman kuuluisassa puheessaan Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokoukselle vuonna 2006. Kun hän seisoi lavalla, hänen presidentti George W. Bushiin viitaten avaussanansa olivat: “Eilen Saatana itse seisoi tämän päällä. näyttämöllä, ja hän puhui kuin maailma olisi hänen. Voit silti haistaa rikkiä.”

Olen viettänyt ikäni puolustaen perustuslakia, tervettä talouspolitiikkaa ja totuutta. Suurella surulla näen kasvavan kuilun agendalähtöisten tarinoiden ja totuuden välillä. Pahuus on voimakas voima, eikä totuus yksin riitä sille. Kynä on miekkaa mahtavampi, mutta ei pahaa mahtavampi.

Kuten olen aiemmin todennut, missään lännessä ei ole vastavoimaa pahuudelle, joka vallitsee meidät….

Yritä järjestää sellainen ja FBI pidättää sinut tai CIA tappaa sinut. Kukaan ei tule puolustamaan sinua.