15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Willi Huber: Aleksej Navalny: Väkivaltainen, homofobinen uusnatsi ja miljonäärihuijari vasemmiston “sankarina”

8 min read
Willi Huber: Aleksej Navalny: Väkivaltainen, homofobinen uusnatsi ja miljonäärihuijari vasemmiston “sankarina”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/c6zm

Audiotiivistelmä

Vasemmistomedialla on joko paljon huonoa onnea ajattelun suhteen, hyvin lyhyt muisti – tai kova ulkopuolinen käsi, joka hallitsee niitä ja sanelee sisältöä. Ei ole muuta selitystä kollektiiviselle tyrmistykselle, kun on kyse Aleksei Navalnyista, jonka väitetään kuolleen vankilassa. Rikollinen Navalnyi oli ulkomaisten palvelujen nukke – ja luonteeltaan erittäin kyseenalainen. Pelätty Martin Sellner ei koskaan sanonut mitään niin äärimmäistä. Yhtenäinen vasemmisto osoittaa jälleen vihamielisyytensä todellisuutta ja älymystöä kohtaan.

Naton propagandakoneisto on täydessä vauhdissa. Se määrättiin selvästi suremaan Aleksei Navalnyja. Järjestelmämedia pitää miestä “Venäjän tärkeimpänä oppositiohahmona” tai “tärkeimpana Kremlin kriitikkona”. Se, että koko jutussa on jotain pielessä ja että hänen oletettu kuolemansa osuu sopivasti yhteen hänen vaimonsa esiintymisen kanssa Münchenin turvallisuuskonferenssissa, pitäisi saada jopa itsepäiset valtiontarinoiden kannattajat epäluuloisiksi – viimeistään silloin, kun huomaat hänen voittoisa virneensä:

Jos kysytään, ketä Navalnyn väitetty kuolema loukkaa eniten, Putinin vastaus on Venäjä – mutta vain lännen silmissä. Se on lännen propagandavoitto, joka tuo maailmaa entistä lähemmäksi kolmatta maailmansotaa. Kukaan Venäjällä ei hyötynyt tästä tapauksesta – eikä länsimaisten palvelusten nukke vankilassa todellakaan ollut uhka Putinille. Navalnyi olisi sopinut täydellisesti – myös kyseenalaisen luonteensa vuoksi – työskentelemään värivallankumouksen parissa CIA:n ja muiden Venäjän palvelujen kätyrinä. Mutta kukaan siellä ei halua tehdä sitä.

Propaganda muuttaa rikollisen marttyyriksi

Navalnyi kuvataan poliittisena vankina – ja monet sortuvat tähän tarinaan sen sijaan, että tekisivät nopeaa tutkimusta. Televisio sanoi sen, suosikkisanomalehti painoi sen niin, sen täytyy olla totta. Koronakaudesta olisi pitänyt ottaa opiksi viimeistään: Jos kaikki järjestelmämediat edustavat samaa mielipidettä – yleensä samoilla sanoilla – niin uutinen on valhetta. Se on tarkoitettu joko häiritsemään tai peittämään – mutta joka tapauksessa vääristämään ja manipuloimaan. Jos kaikki tiedotusvälineet raportoivat samasta asiasta, kuten Navalnyin tapauksessa, ja kaikki yhtenäisyyspuolueen poliitikot esittävät teeskenneltyjä surunvalitteluja, jokin on vialla. Ja kyllä, se haisee korkealle taivaalle.

Navalny joutui alun perin joutumaan vankilaan, koska hän ja hänen yhtä rikolliset veljensä huijasivat kaupallisesti globalistista Yves Rocheria ja toista yritystä Venäjällä. Rikollinen järjestö teeskenteli tarjoavansa kuljetuspalveluja – jotka itse asiassa suoritti Venäjän tavallinen posti. Vahinkojen määrä on noin 1,2 miljoonaa dollaria. Yves Rocher ilmoitti alun perin veljistä Venäjällä, mutta yhtiön osat, joiden kotipaikka ei ole Venäjällä, peruuttivat syytökset ja ilmoittivat, että he eivät olleet koskaan tehneet valitusta Navalnyia vastaan. Aiemmin Navalnyin kerrotaan vahingoittaneen valtion omistamaa Kirovlesin puutavarayhtiötä 372 000 eurolla.

Kantelu ihmisoikeustuomioistuimelle

Järjestelmämedian yhteisrintama unohtaa myös sen tosiasian, että Navalny meni ihmisoikeustuomioistuimeen, jossa hän halusi esittää itsensä poliittisesti vainottuksi Venäjän mielivaltaisuuden uhriksi. Siellä todettiin, että hänellä ei todennäköisesti ollut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä Venäjällä. Mitä tuomioistuin ei vahvistanut: että Navalny oli syytön tai että häntä vainottiin poliittisista syistä. Koska menettely ei ollut oikeusvaltion mukainen, hänelle määrättiin 10 000 euron korvaus. Lisäksi todettiin, että edellä mainittu väärän etuuden petos ei ollut Venäjällä syytteen nostamishetkellä rangaistavaa. Toisaalta on se tosiasia, että Navalnyin veljekset panostivat toimintaansa paljon rikollista energiaa – nimenomaan Kyprokselle perustetun yritysverkoston tarkoituksena oli salata rahavirta.

Navalnyn ensimmäinen tuomio petossyytteestä johti ehdolliseen vankeuteen. Hänen piti ilmoittautua poliisille kahdesti kuukaudessa. “Opositio” rikkoi tätä useaan otteeseen. Tätä seurasi villi tarina hänen väitetystä myrkytyksestään – josta hän oli täysin toipunut lokakuussa 2020, hoitoon osallistuneen saksalaisen Charité’n mukaan.

Anti-spiegel.ru:n tietojen mukaan Saksa ei ole koskaan luovuttanut todisteita tai kemiallisia kaavoja väitetystä myrkystä, minkä myös vasemmistolainen Wikipedia vahvistaa. Syy: Navalny kieltäytyi välittämästä lääketieteellisiä tietoja Venäjälle. Mahdollista propagandavoittoa Venäjää vastaan ​​ei siis koskaan käytetty – väitetysti – täysin hyväksi tietosuojanäkökohtien hyväksi. Venäjä olisi voitu syrjäyttää kansainvälisesti vielä enemmän todisteiden avulla.

Toipumisen jälkeen Navalny kieltäytyi ilmoittautumasta poliisille, minkä vuoksi pidätysmääräys annettiin joulukuun lopussa. 17. tammikuuta 2021 Navalnyi pidätettiin saapuessaan Venäjälle Saksasta. Navalny tuomittiin alun perin 30 päiväksi vankeuteen. Sen selvittämiseksi, kuinka “raaasti” “Putinin hallinto” kohteli häntä: Hän sai kuvata ja lähettää oikeudenkäynninsä omalla matkapuhelimellasi.

Alun perin pidätettynä koeajan ehtojen noudattamatta jättämisestä

Hän joutui lopulta suorittamaan yhdeksän vuoden vankeusrangaistuksen Venäjällä koeehtojen rikkomisesta. Samaan aikaan Venäjä nosti uudet syytteet. Väitteet liittyivät erään Navalnyin “korruptionvastaisen säätiön” toimintaan, joka oli kielletty jo vuonna 2021. Säätiö luokiteltiin “ääriryhmäksi”, ja toinen syytös oli “ääriliikkeiden rahoittaminen”. On kiistatonta, että Venäjä tuomitsi aina erittäin korkeat tuomiot – tässä tapauksessa 22 vuotta vankeutta. Nämä rangaistukset eivät kuitenkaan olleet täysin perusteettomia ja puhtaasti poliittisista syistä.

Navalnyn “äkillinen ja odottamaton” kuolema sopii hyvin yhteen miljoonien maailmanlaajuisesti raportoitujen Covid-19-mRNA-injektion seurauksena kuolleiden kanssa. Hän tunsi olonsa sairaaksi kävelyn jälkeen ja menetti sitten tajuntansa. Kuolinsyy olisi veritulppa. Tämä on vain alaviite, kun ajatellaan, kuka Navalnyin kuolemasta hyötyy ja kuinka täydellisesti se sopii globalistiseen aikatauluun, jossa Nato eskaloi päivittäin Venäjää vastaan, on olemassa lukuisia mahdollisia ajatuksia hänen kuolemansa olosuhteista. Voidaan vain hymyillä lempeästi olettamukselle, että ulkomaalaiset palvelut eivät voi toimia Venäjän vankiloissa.

Äärioikeistolainen, väkivaltainen uusnatsi

Navalnyin luonne on erittäin kyseenalainen. Hänen julkisesti antamansa lausunnot ovat selvästi äärioikeistolaisia ​​ja väkivaltaisia. Hän puhui ulkomaalaisista ja muihin rotuihin kuuluvista ihmisistä, erityisesti tšetšeeneistä, torakoista, jotka pitäisi ampua – on myös eräänlainen “mainosvideo”, jossa hän kehottaa väestöä aseistautumaan. Hän muuten piti Venäjän suorittamaa Krimin liittämistä oikeutettuna – mikä teki jotkin hänen Nato-ystävänsä tuolloin hyvin surulliseksi.

Toisessa videossa hän selittää, että torakat ja kärpäset ovat inhottavia asioita, mutta niitä voidaan hallita kärpäspiilauksella. Sitten kysytään, mitä sinun pitäisi tehdä, jos torakat ovat liian suuria? Ja sitten ilmestyy kuva tšetšeeniterroristeista ja itämaisessa kaftaanissa oleva hahmo hyökkää studioon. Navalny ampuu häntä ja sanoo: “Tässä tapauksessa suosittelen pistoolia.”RND.de, 29. heinäkuuta 2021

On videoita poliittisista mielenosoituksista, joista Navalny oli vastuussa tai esiintyi puhujana – joissa Hitlerin tervehdys näytettiin yhdessä – katso todistevideo X:ltä alta.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&features=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%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1758554244129407273&lang=fi&origin=https%3A%2F%2Freport24.news%2Falexej-nawalny-gewaltbereiter-homophober-neonazi-und-millionenbetrueger-als-held-der-linken%2F&sessionId=032c92725e7429b58d5d5dd71486f73201cfa011&theme=light&widgetsVersion=2615f7e52b7e0%3A1702314776716&width=550px

Maapallo on pyörinyt nopeammin tästä päivästä lähtien, koska liikemäärän säilymislain mukaan Aleksei Navalnyi on siirtynyt lähemmäs Maan keskustaa.
Se ei todellakaan ole mainitsemisen arvoinen, mutta fasistinen länsimaailma tukehtuu tällä hetkellä kyyneliin natsin takia. 🤮🤮 pic.twitter.com/coU0POjkko— Kaikesta 💩💩💩 on tullut👎 (@allesscheisse82) 

16.2.2024

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-2&features=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%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1758628189398552733&lang=fi&origin=https%3A%2F%2Freport24.news%2Falexej-nawalny-gewaltbereiter-homophober-neonazi-und-millionenbetrueger-als-held-der-linken%2F&sessionId=032c92725e7429b58d5d5dd71486f73201cfa011&theme=light&widgetsVersion=2615f7e52b7e0%3A1702314776716&width=550px

Navalny, CIA ja MI6 omaisuus, natsi, rasisti ja Venäjän petturi. Sieg Heil. Sieg Heil. Sieg Heil. pic.twitter.com/dOrYBJIG3A– Toivon että olisit täällä. (@joanybaby77) 

16. helmikuuta 2024

Kun konflikti syttyi Venäjän ja Georgian välillä, Navalnyi nousi esiin rasistisena kiihottajana ja vaati “jyrsijäpääkaupungin” Tbilisin pommittamista. Hän löysi myös toistuvasti selkeitä sanoja homoseksuaaleille sanomalla, että nämä “pedit” pitäisi lukita. Kansalaisoikeusaktivisteja – lännessä heitä kutsuttaisiin “heränneiksi vasemmistolaisiksi”, hän selitti, “lähes liberaaleiksi hölmöiksi”.

2000-luvun puolivälissä Navalny, tuolloin vähän tunnettu, alle kolmekymppinen bloggaaja, erottui oikeistopopulistisista näkemyksistään. Nationalistisen liikkeen “The People” vuonna 2007 julkaisemassa videossa hän kannatti aseiden omistamista ja väkivaltaa islamisteja kohtaan. Vuonna 2008 hän kutsui georgialaisia ​​”jyrsijöiksi” blogissaan ja vaati heidän karkottamista Venäjältä. Tilaisuus oli elokuun sota Venäjän ja Georgian välillä Etelä-Ossetiassa. Navalny marssi tuolloin myös niin sanotuissa “Venäjän marsseissa”, kansallismielisten, mutta myös äärioikeistolaisten voimien kollektiivisessa liikkeessä, joka muun muassa nosti tunteita valkoihoisia vastaan.DW.com 25. helmikuuta 2021

Jos Navalnyi oli “tärkein Kremlin kriitikko”, se kertoo myös paljon Kremlin kriitikoista ja heidän ystävistään. Jokainen, joka nyt kiertää umpimähkäisesti, kiroilee Putinia ja Putinin Venäjää ja esittää Navalnyja Kremlin uhrina, on luultavasti jälleen kerran joutunut valtavirran propagandan uhriksi. Navalnyin tapausta käytetään ajamaan länttä askeleen pidemmälle sotaan Venäjää vastaan. Se, että uusnatsin kuolemaa on käytettävä tähän, kertoo paljon sen takana olevien moraalisesta turmeluksesta.

Alla on “kuuluisa” Navalny-video, jossa hän julistaa tšetšeenien olevan torakoita ja ampuu heidät.

Valtavirtalähteet Navalnyin taustasta

Alla tarjoamme sinulle lyhyen, epätäydellisen luettelon Navalnyin todellisesta poliittisesta suuntautumisesta ja mentaliteetista, sellaisena kuin se oli luettavissa valtamediassa vain muutama vuosi sitten. Nauti ja ajattele itse.