15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

“Pandemian” valmistelua: EMA suosittelee lintuinfluenssarokotteita hyväksyttäviksi

2 min read
“Pandemian” valmistelua: EMA suosittelee lintuinfluenssarokotteita hyväksyttäviksi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/xjqg

Audiotiivistelmä

Koronakauden muisto on vielä hereillä ja kriittistä arviota on tulossa vielä pitkään. Onko seuraava “plandemia” jo lähellä? Euroopan lääkevirasto (EMA) on juuri suositellut kahta lintuinfluenssarokotetta hyväksyttäviksi – pandemiaa varten.

Robert Koch -instituutti (RKI) selittää verkkosivuillaan : “lintuinfluenssa” (lintuinfluenssa) viittaa ensisijaisesti lintujen influenssa A -virusten aiheuttamaan sairauteen. Lintujen influenssa A -virukset voivat myös aiheuttaa sairauksia ihmisille, ja ne tunnetaan silloin myös lintuinfluenssana.”

Lintuinfluenssan “epidemia” on ollut viimeisten kahden vuoden aikana suuria, ja taudinaiheuttajaa on löydetty myös useista nisäkkäistä, esimerkiksi hylkeistä ja minkeistä – toisin sanoen: “testattu” PCR:llä. Viruksen sanotaan nyt saapuneen Etelämantereelle ja sen sanotaan uhkaavan siellä olevia pingviinejä.

RKI arvioi ihmisten tartunnan riskin erittäin alhaiseksi. Siitä huolimatta EMA ryhtyi varotoimiin ja suositteli 23.2.2024 Seqirus-yhtiön lintuinfluenssaviruksen alatyyppiä A(H5N1) vastaan ​​kahden rokotteen – Celldemicin ja Incellipanin – hyväksymistä. Molemmat ovat adjuvanttiproteiinirokotteita.

Celldemiaa käytetään jatkossa, mikäli mahdollista pandemiaa on odotettavissa. EMA:n mukaan rokotteen sanotaan tuottavan vankan immuunivasteen aikuisilla ja lapsilla kolmen viikon kuluttua kahden rokoteannoksen saamisesta kolmen viikon välein. (Koronarokotteet ovat osoittaneet, kuinka totta tällaiset mainoslupaukset ovat.)

Incellipan puolestaan ​​​​on mallirokote H5N1-pandemioihin. Sitä tulee käyttää vain, jos influenssapandemia on virallisesti julistettu. Tässä tapauksessa, kun pandemiaa aiheuttava viruskanta on tunnistettu, valmistaja voi sisällyttää kyseisen kannan hyväksyttyyn pandemiarokotteeseen ja hakea rokotteen hyväksyntää “lopullisena” pandemiarokotteena.

Koska WHO työstää parhaillaan pandemiasopimusta ja kansainvälisten terveyssäännösten tarkistusta, joka voisi antaa organisaatiolle valtuudet luoda virtuaalinen terveysdiktatuuri ympäri maailmaa, lintuinfluenssarokotteiden lisääminen voi olla levotonta. Kuten Covid-19 on osoittanut, virallinen pandemian julistus tapahtuu hyvin nopeasti: poliittisesti vastuussa olevien ihmisten on vain hyvin vaikeaa lopettaa väitetty kriisi virallisesti. Ja vaikka usein väitetään, ettei kenelläkään ole aikomusta määrätä pakollista rokotusta, korona-vuodet ovat osoittaneet, mitä sellaisille vakuutuksille pitäisi tehdä. Kysymys ei todennäköisesti ole siitä, toistuuko Covid-kriisin epäoikeudenmukaisuus, vaan milloin.