15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Laajamittaiset geotekniikan hankkeet maapallon ilmaston muuttamiseksi, joita aiemmin kutsuttiin “salaliittoteoriaksi”, laajenevat nyt maailmanlaajuisesti ja avoimesti.

3 min read
Laajamittaiset geotekniikan hankkeet maapallon ilmaston muuttamiseksi, joita aiemmin kutsuttiin “salaliittoteoriaksi”, laajenevat nyt maailmanlaajuisesti ja avoimesti.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/pc0t

Audiotiivistelmä

Siitä, mikä oli aikoinaan vain “salaliittoteoria” tai “internetmyytti”, rajoittui yhteiskunnan marginaaleihin, on nyt tulossa virallinen politiikka, jolla estetään planeetan “lämpeneminen” tai “kiehuminen”.

Puhumme chemtraileista ja muista geotekniikan muodoista, jotka sellaisia ​​asioita edistävät kielsivät ensin ennen kuin myönsivät lopulta, että luonnollisen järjestyksen toimintaa todellakin yritetään muuttaa “ilmastonmuutoksen” pysäyttämiseksi, kirjoittaa Ethan Huff .

Käsitteet kuten “kemikaalien upottaminen valtamereen” ja “heijastavien hiukkasten ruiskuttaminen ilmaan” nousevat otsikoihin näkyvissä tiedotusvälineissä, jotka kerran kielsivät tällaisten asioiden olemassaolon. Oletetun “ilmastokriisin” vuoksi hullut tiedemiehet keksivät outoja ideoita, kuten auringon estämistä myrkyllä, jonka he väittävät suojaavan maapalloa sulamiselta.

Kirkastuvat pilvet, ilmakehän kemikaalit, ruskettuneet valtameret
Äskettäin Wall Street Journal raportoi joistakin näistä uusista hankkeista väittäen, että ne vähentävät “kasvihuonekaasupäästöjä” paljon nopeammin kuin olemassa olevat tekniikat.

Pysäyttääkseen “pelottavat” asiat, kuten helleaallot, ukkosmyrskyt ja tulvat, ilmastoteollisuus kiirehtii muuttamaan pilvien toimintaa ja muuttamaan valtamerten pH-arvoa muiden suurten planeettatoimien ohella.

Tietenkin he haluavat edelleen kaikkien lopettavan lihan syömisen ja alkavan ajaa sähköajoneuvoilla (EV), mutta nämä toimet eivät yksinkertaisesti riitä saavuttamaan “hiilitöntä taloutta”, jonka he haluavat saavuttaa vuoteen 2030 mennessä.

Yksi uusimmista projekteista tällä hetkellä sisältää suolavesiseoksen puhaltamisen ilmaan luomaan suurempia, kirkkaampia pilviä, jotka heijastavat auringonvaloa takaisin avaruuteen. Tämä projekti tapahtuu Southern Cross Universityssä Australiassa, ja sitä rahoittavat hallitus, muut yliopistot ja erilaiset luonnonsuojelujärjestöt.

Toisella puolella maailmaa, Israelissa, Stardust Solutions -niminen startup käyttää 15 miljoonaa dollaria yksityistä rahoitusta heijastavien hiukkasten räjäyttämiseen ilmaan korkeissa korkeuksissa auringon säteilyn vähentämiseksi. “Tulevien kuukausien aikana” patentoidun kemikaaliseoksen testaus siirtyy sisätilojen testauslaitoksesta ulos.

Yhdysvalloissa, Martha’s Vineyardilla, Woods Hole Oceanographic Institute suunnittelee pudottavansa tuhansia gallonoja natriumhydroksidia, joka on päällystetty kemiallisilla väriaineilla, mereen luodakseen niin sanotun “hiilinielun”, joka vapauttaa hiilidioksidia (CO2) ilmakehästä veteen vetää.

Sitten Kaliforniassa tehtiin pahamaineinen “Make Sunsets” -geotekniikka, joka lopulta päätyi Meksikoon, mikä johti laajaan kritiikkiin ja suuttumukseen ilmakehään vapautuneen rikin ja muiden haitallisten kemikaalien vuoksi.

Ilmastokultti alkaa vihdoin myöntää, että heidän pyrkimyksensä vähentää hiilidioksidia eivät toimi, joten he siirtyvät äärimmäisempiin toimenpiteisiin, kuten auringon estoon ja ilmakehän kaasupitoisuuksien ja suhteiden simuloimiseen korjatakseen sen, mikä heidän mielestään on vialla. ilmasto.

Myös Yhdistyneissä Kansakunnissa (YK) liikkuu kasvava huhu, että “ilmaston lämpenemisen” aikakausi on todella ohi ja että maailma on nyt siirtymässä “globaalin jäähtymisen” ajanjaksoon.

“Kaikki tämä on selvä merkki siitä, että “ilmastokriisi” tai tarkemmin sanottuna “ilmastokriisi” on siirtymässä vaaralliseen uuteen vaiheeseen, National Pulse varoittaa.

”Rationaalinen ajattelu johtaa yhä useammin levottomuuteen ja lopulta hysteriaan lähestyvästä katastrofista. Tällaisissa olosuhteissa kaikkein kohtuuttomimmat ja harkitsemattomat vastaukset näyttävät järkeviltä ja asianmukaisilta.”