15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Saksan Vihreitä ärsyttää “teknologian avoimuuden” puute: He haluavat kompostoida ruumiita

3 min read
Saksan Vihreitä ärsyttää “teknologian avoimuuden” puute: He haluavat kompostoida ruumiita

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/4w5j

Audiotiivistelmä

Kuolleiden hävittäminen kompostiin: Tämä on ympäristö- ja ilmastoystävällistä, uskovat niin sanotun “uudelleenhautauksen” kannattajat. Schleswig-Holsteinissa ensimmäinen ruumis kompostoitiin nopeasti vuonna 2022: vainajat pakataan “koteloon”, jota on käännettävä säännöllisesti, jotta ruumiinneste leviää, ja neljänkymmenen päivän kuluttua loput luut jauhetaan sekoittamista varten. Jäljelle jää humus. Vihreät haluavat nyt toteuttaa tämän hautausmuodon Brandenburgissa – ja ovat ärsyyntyneitä siitä, että sisäministeriö pitää sitä epäkunnioittavana.

“Muunnosta” ruukkumultaan: Ilmastokertomuksen ja vihreän ideologian kannattajille tämä kuulostaa suorastaan ​​romanttiselta. Yritys ” Meine Erde ” esittelee verkkosivuillaan suurta muovialtaan pellolla, jonka otsikko on “Kaunein tapa yöpyä.” Se on ainoa palveluntarjoaja, joka tarjoaa nopean ruumiiden kompostoimisen Saksassa, jota kutsutaan “uudelleenhautaukseksi”.

Tätä prosessia varten vainaja laitetaan kierrätysmuovista valmistettuun “koteloon”, joka on täytetty heinällä, oljella ja biohiilellä. Tätä koteloa on tuuletettava ja siirrettävä säännöllisesti, jotta kosteus ja neste voivat levitä. Mikro-organismit hajottavat kehon neljänkymmenen päivän kuluessa. Jäljelle jää luita, jotka sitten jauhetaan ja sekoitetaan. My Earth -yhtiön verkkosivuston mukaan kuolleen ihmisen oletetaan “antavan jotain takaisin” maailmalle tällä tavalla muodostuneen maan kanssa.

Pääasiallinen “myyntivaltti” on suuri energiankulutus polttohautauksen aikana: “Nykyisten energiahintojen valossa uudelleenhautauksen ei pitäisi ainoastaan ​​suojella ympäristöä, vaan myös säästää kustannuksia”, keskusteli NDR yhden ensimmäisistä. Uudelleenhautaukset Stockelsdorfissa vuonna 2022. Energiankulutus Luonnollinen polttaminen merkitsee myös suuria CO₂-päästöjä – ilmastolahkon kannalta absurdia.

Saksan ensimmäinen uudelleenaitaus tapahtui Möllnissä helmikuussa 2022 osana pilottiprojektia. Toinen niin kutsuttu Alvarium avattiin Kieliin vuonna 2023. Vuodesta 2023 lähtien on myös ollut säätiö, joka kuvailee huolenaiheitaan verkkosivuillaan seuraavasti :

Toukokuusta 2023 lähtien voittoa tavoittelematon Reerdigung Foundation on sitoutunut levittämään ja hyväksymään innovatiivinen hautausmuoto, Reerdigung. Hän toimii aktiivisesti edistääkseen hautauskulttuurin vihreää muutosta tavoitteenaan ympäristön ja ilmastonsuojelun vahvistaminen.

Laillistamisyritys on asiantuntijoiden mukaan “täysin hullua”.

Siitä lähtien vihreän ruumiin kompostoinnista on keskusteltu yhä uudelleen. Kielin osavaltion parlamentti haluaa edelleen testata hautausmuotoa. Hautausmaa- ja hautausoikeuteen erikoistunut oikeustieteen professori kuvaili ehdotettua ruumiiden kompostointia “täysin hulluksi prosessiksi” ja viittasi “lukuisiin tieteellisiin ja lääketieteellisiin huolenaiheisiin, mukaan lukien hajoamisprosessin biologiseen turvallisuuteen”.

”Uudelleenhautauksesta esitetyillä tiedoilla ei voitu osoittaa, että väestön terveysriskit voidaan sulkea pois. Lisäksi hautauslainsäädännössä kiinnitetään suurta huomiota perusoikeuteen häiriöttömään rauhaan ja hiljaisuuteen”, totesi Nordrhein-Westfalenin terveysministeriön arvio kesäkuulta 2023. Rauhasta ja hiljaisuudesta ei tietenkään voi olla kysymys. jos “koteloa” keinutetaan ja käännetään säännöllisesti niin, että siinä oleva neste jakautuu riittävästi.

Hankkeen hyväksyminen Möllnissä perustui asianajajan raporttiin, joka on “Stiftung Reerdigungin” – “Mein Erden” tytäryhtiön – toimitusjohtajan aviomies. “My Earth” toimitusjohtaja ei nähnyt ongelmaa tässä yhteydessä. Kriitikot näkevät asian toisin.

Green push myös Brandenburgissa

Samaan aikaan myös Brandenburgin vihreät ovat olleet pakkomielle ruumiiden kompostointiin. Vihreä kansanedustaja Heiner Klemp esitti pyynnön Brandenburgin sisäministeriölle – ja suuttui vastauksesta, kuten rbb raportoi . Sisäministeriö totesi , että lahoavan vainajan jatkuva kääntäminen ei vastaa kuolleiden kunnioittavaa kohtelua ja että “nopea kompostointi” loukkaa vainajan ihmisarvoa. Siksi uudelleenhautaamista ei ole suunniteltu tunnistamaan hautaamisen muodoksi.

Klemp ei usko, että kuolleiden kompostoiminen on epäkunnioittavaa. Rbb kirjoittaa kirjaimellisesti: “Klemp sanoo haluavansa nähdä “teknologista avoimuutta” tällä alueella. Tämä on mielenkiintoinen vaatimus puolueelta, joka haluaa kieltää polttomoottorit ja määrätä lämpöpumput lämmitystekniikaksi.

Muut Brandenburgin ryhmittymät suhtautuvat skeptisesti kuolleiden ihmisten nopeaan kompostointiin. AfD kiistää sen. Eduskuntaryhmän johtaja Hans-Christoph Berndt tiivisti asian toteamalla: “Kuolleemme eivät ole biomassaa.” Monet kansalaiset ovat todennäköisesti samaa mieltä tästä näkemyksestä.

Toim Huom! Jaa-a, jos tätä ajetaan tällä hetkellä Saksassa kuin käärmettä piippuun, koskakohan täällä kotimaassa alkaa sama….