15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Vanessa Renner: Valtavirta kauhistunut: Tuomari Grazissa vastustaa ilmastouskontoa ja rankaisee ilmastokampanjoijia.

2 min read
Vanessa Renner: Valtavirta kauhistunut: Tuomari Grazissa vastustaa ilmastouskontoa ja rankaisee ilmastokampanjoijia.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ywef

Audiotiivistelmä

Itävallan valtavirta on myllerryksessä: tuomari uskalsi sanoa totuuden tuomiossaan. Kun ilmastoradikaalien kannattaja valitti määrätystä sakosta, Grazin tuomari hylkäsi valituksen – huomautti syistä, että ilmastoterroristit protestoivat vain poliittisen ideologiansa vuoksi, eivät todellisen vaaran vuoksi.

Huhuttu ajatus ihmisvaikutteisesta ilmastonmuutoksesta perustuu mallilaskelmiin ja “ns. “tieteen konsensukseen”, tuomari käsitteli valituksen hylkäämistä koskevan tuomion perusteluissa heinäkuussa 2023. nyt julkiseksi. Hän päätteli ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta: “kiistanalainen hypoteesi”. Hän totesi edelleen: “Konkreettinen välitön vaara ilmaston lämpenemisestä, joka voi johtaa ihmiskunnan romahtamiseen, ei ole oikeudelle selvä ideologiattomasta näkökulmasta katsottuna.” Niin kutsutut ilmastoprotestit perustuvat yksinomaan ” poliittinen ideologia”. Ilmastolahkoa edustavat ensisijaisesti niin sanotut vihreät ja muut puolueet ja poliittiset ryhmät.

Jokainen, joka analysoi ilmastomallien puutteita ja niin sanottuja konsensustutkimuksia väitetystä ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta, huomaa, että tuomari on yksinkertaisesti oikeassa. Tosiasialliset esitykset eivät aiheuta vain ilmastoterroristeja, vaan myös Itävallan oikeusmediaa sekasortoon: tiedotusvälineissä tuomaria , joka entisenä FPÖ-poliitikkona vastaa jo vasemmisto-vihreän puolueen viholliskuvaa, kuvataan avoimesti Ilmastonmuutoksen “kieltäjä”, joka “kiistää kaikki tieteelliset havainnot aiheesta”. Ilmastonmuutos” jättää huomiotta. Se, että jotain tällaista julkaistaan ​​tiedotusvälineissä, joissa keskivertoihminen hämmästyisi suuresti, jos siellä kirjoittajat olisivat koskaan lukeneet tieteellistä tutkimusta MINT-alueelta mielekkäällä tavalla, vaikuttaa rohkealta.

Niin sanotut toimittajat suhtautuvat hyvin ymmärtäväisesti “viimeisen sukupolven” rikollisiin, joiden lähetyksiä lainataan ikään kuin tällä ryhmällä olisi poliittista tai ammatillista pätevyyttä (tai merkitystä). Se, että tuomioistuin viittasi kysyttäessä Steiermarkin osavaltion hallinto-oikeuden tuomareiden riippumattomuuteen, ei saanut kovinkaan hyvää palautetta.

Se, että kriittinen tuomari päätti jälleen tiistaina, aiheutti erityistä raivoa ilmastolahkossa: Taas oli kyse ilmastoterroristeille maksettavista sakoista. Hän alensi sitä 825 eurosta 550 euroon, mutta ei perunut sitä. Yksi “aktivisteista” ei voi maksaa, ja siksi hänen on suoritettava korvaava vankeustuomio 36 päivää. Valtavirta myös kohteliaasti nostaa esille puolueellisuudesta syytteen ja ottaa yhteiskunnan jälkeen jääneiden puolelle, jotka kutsuvat raakoja ideoitaan “tieteeksi”. Tämä ei tietenkään altista rohkeaa tuomaria pilkan kohteeksi, vaan ainoastaan ​​itsensä.

Lopuksi voimme vain toivoa, että tämän tuomarin annetaan pysyä tuomarina. Esimerkiksi Saksassa häntä odottaa nyt todennäköisesti ainakin kotietsintä…