15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Auf1-erikoislähetys WHO-sopimuksesta – Prof. Dr. Sönnichsen: “WHO valehteli meille tarkoituksella!

5 min read
Auf1-erikoislähetys WHO-sopimuksesta – Prof. Dr. Sönnichsen: “WHO valehteli meille tarkoituksella!

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/llk1

Audiotiivistelmä

Auf1-luentosarjaa vastaan ​​tehtyjen hyökkäysuhkien jälkeen Stefan Magnet kutsui puhujiksi prof. Dr. Andreas Sönnichsen, Dr. Beate Pfeil ja professori Werner Bergholz astuivat nopeasti studioon, jossa he keskustelivat WHO-sopimuksen vaaroista “Great Reset” -tapahtuman taustalla miljoonille yleisöille. Ei vain “Dr. Tedros”, joka saa yleisen vallan WHO:n päällikkönä: Myös organisaation massiivinen soluttautuminen ja sen juonittelut niin sanotussa pandemiassa korostettiin.

Lehdistötiedote ON1

Sisäpiiri: “WHO valehteli meille tarkoituksella!”

ON1-erikoisversio aiheesta WHO ja Great Reset

https://auf1.tv/auf1-spezial/was-jeder-ueber-die-who-wissen-muss

Pandemiasopimus ja kansainvälisten terveyssäännösten (IHR) muutos hyväksytään tulevassa WHO:n yleiskokouksessa toukokuun lopussa. Se olisi seuraava iso askel Great Resetissa. Kiistanalainen aihe. AUF1-pomo Stefan Magnet on siksi tuonut studioon myös huippuluokan vieraita. WHO:ta, pandemiasopimuksia ja Great Resetiä koskevien kommenttiensa lisäksi AUF1:n päätoimittaja Stefan Magnet, lääkäri prof. Dr. Andreas Sönnichsen, lakimies Dr. Beate Pfeil ja analyytikko prof. Werner Bergholz esittivät myös yleisölle kysymyksiä ohjelmassa.

Prof. Dr. Sönnichsen: “WHO valehteli meille tarkoituksella”

Avauspuheenvuorossaan prof. Dr. Andreas Sönnichsen tiivisti asian lyhyesti ja ytimekkäästi: ”WHO antoi itsensä kaapatuksi!” WHO:n perusidea oli varmasti myönteinen, ja hyvää työtä myös tehtiin. Mutta vähitellen WHO päästi lääketeollisuuden ja suurten lahjoittajien haltuunsa. Viimeisten neljän vuoden osalta lääkäri sanoo selvästi: “WHO on valehdellut meille useita kertoja.” Hän nimeää kolme ilmeisintä WHO-valhetta koronapandemian aikana: todisteeton maskien käyttö, WHO:n uskontunnustus “Testaa, testaa”. , “testaus”, joka loi testauspandemian ja paniikin, ja varsinkin Covid-rokotteet, jotka WHO mainitsi turvallisiksi ja tehokkaiksi.

Rokotukset aiheuttivat usein vakavia terveyshaittoja. Suurin osa rokotetuista sai silti koronan, yleensä vakavammin. Lisäksi esiintyi ylimääräistä kuolleisuutta, jonka yhteyttä rokotukseen ei voida sulkea pois. “Kaiken kaikkiaan tämä WHO on epäonnistunut pandemiassa”, sanoo prof. Dr. Sönnichsen.

Katsojan kysymykseen siitä, valehteliko WHO tarkoituksella vai tietämättömyydestä, vastaa Prof. Sönnichsen tekee selväksi: “Minä sanon, tietoinen valhe oli!” Sönnichsen näkee kaksi WHO-sopimusta valtioiden vapaana kulkuvälineenä seuraavien pakkokeinojen varalta. Hallitukset voisivat pestä kätensä tästä, koska päätökset tulevat WHO:lta. Tällä tavalla maita voitaisiin suojella oman väestönsä vastustukselta.

KUKA sitten päättää kaikesta

Ihmisoikeusasiantuntija Dr. Beate Pfeil sanoo: “Lääkealan aula on nyt saastuttama WHO:ssa!” Pandemiasopimus ja muutos kansainväliseen terveyssäännökseen (IHR) antaisivat WHO:lle, erityisesti WHO:n pomolle Tedrosille, yleisen vallan. Ihmisoikeusnäkökulmasta asianajaja on yksilöinyt molemmista sopimuksista viisi kohtaa, jotka hän selittää erityisesti. Ns. terveyshätä voidaan julistaa milloin tahansa – olipa kyseessä sairaus, ympäristönsuojelu, eläinsuojelu tai jopa ilmastonsuojelu.

Toimenpiteet tulisi sitten ottaa käyttöön joko yleisesti 194 jäsenvaltiossa tai alueellisesti. “Rokotusvaatimukset, testaus- ja maskivaatimukset, matkustus- ja kaupparajoitukset sekä hoitovelvoitteet, kontaktien jäljitys ja eristäminen voidaan määrätä tai määrätä milloin tahansa”, kertoo Dr. Pfeil ja jatkaa: “Ei ole olemassa viranomaista, joka tarkastaa WHO:ta!” Mutta osavaltioita pitäisi valvoa massiivisesti. Erityisesti keskitytään lääkkeisiin ja rokotteisiin, joita voidaan vapauttaa ihmisiin ilman testausta. Taistelemalla disinformaatiota vastaan, niin sanotulla taistelulla infodemiaa vastaan, WHO vaatii myös monopolia totuuteen, mikä ei lopulta tarkoita mitään muuta kuin avointa sensuuria.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on WHO:n vallan massiivinen laajentaminen sen 194 jäsenvaltion kustannuksella. Yksittäisiin valtioihin kohdistuva paine tulee olemaan valtava. Pfeil: “Olemme siis menossa kohti hallintoa, joka on autoritaarinen eli totalitaarinen, joka haluaa tunkeutua yhteiskunnan kaikille alueille ja joka lopulta vaarantaa valtioiden suvereniteettia maailmanlaajuisesti ainakin massiivisesti.”

Kuka oikeasti päättää WHO:ssa?

Analyytikko prof. Werner Bergholz arvioi WHO:n koko sen rakenteesta. WHO:n perustuslaki, joka hyväksyttiin toisen maailmansodan jälkeen, ei ole enää ajan tasalla. WHO:n yleistä tarkastusta ei koskaan tehdä, vain taloutta. Hän sanoo: “WHO:n rakenne on hirvittävän huono.” WHO:n sopimukset pahentavat asioita entisestään. Ne antavat WHO:n johtajalle yleisen vallan. Bergholz: “Tämän henkilön valta-asema on rajoittamaton!”

Ne, joilla on sananvalta WHO:ssa, ovat lahjoittajia. 80 prosenttia rahoista tulee lahjoituksista, kuten “Bill & Melinda Gates Foundation”. “Taustalla olevat rahoittajat ovat vastuussa”, Bergholz sanoo ja jatkaa: “Sitten kysymys on sallittu: ovatko he todella vastuullisia vai onko se toinen rivi, josta emme tiedä mitään?” Mutta yksi asia on se. On selvää , että pääjohtaja Tedros on mies, jolla on kunniaton menneisyys WHO:n johdossa. Beate Pfeil sanoo myös, että Tedros oli vastuullisessa asemassa terroristihallinnossa, joka tukahdutti oppositiota ja murhasi tuhansia. Nämä “kellarissa olevat ruumiit” tekevät hänestä sopivan nuken muille voimille.

WHO:n määräykset tasoittavat tietä “suurelle nollaukselle”

Auf1:n pomo Stefan Magnet sanoo WHO:n kahden sopimuksen kautta sanelemasta: “WHO:n tehtävänä on selvästikin ryhtyä valmistelutoimiin. Säännöt yritetään luoda keinotekoisten poikkeustilanteiden luomisen jälkeen.” Se osoittaa, että olemme varautuneet johonkin, Magnet sanoo. Hän käsittelee Ranskan lakia, joka tekee mRNA-injektioiden kritiikistä rikoksen tulevaisuudessa. Lisäksi mRNA-injektiot laajennetaan kattamaan lähes kaikki sairaudet.

Tämän päivän tietotasolla olisi mahdollista elää sopusoinnussa luonnon kanssa ja sopusoinnussa kansojen välillä ja kaikkien hyödyksi. “Mutta on näitä piirejä, jotka eivät halua luoda vaurautta kaikille, vaan haluavat luoda monopoleja”, Magnet sanoo. 30 prosenttia maailman pääkaupungista koostuu 0,001 prosentista maailman väestöstä. ”Se on noin 90 000–100 000 ihmistä, jotka voivat kutsua koko maan pääkaupunkia omakseen. Nämä piirit eivät halua jakaa. He eivät halua, että meillä on valtaa kansalaisiin ja ihmisiin. He haluavat säilyttää ja laajentaa valtaansa”, Magnet sanoi. “Tämä on suuri nollaus! Tämä on pakkolunastusta, valmistautumista uuteen, dystooppiseen tulevaisuuteen. Olemme todistamassa tätä kehitystä.”

Muistutuksena: Auf1-luentosarjaa ”WHO ja Great Reset” ympäröivien massiivisten hyökkäysuhkien jälkeen kaksi helmikuun lopulle suunniteltua tapahtumaa jouduttiin perumaan. AUF1:n päätoimittaja Stefan Magnet kutsui puhujat nopeasti studioon. Luennot, jotka järjestelmä ehdottomasti halusi estää, ovat nyt miljoonien yleisöjen saatavilla television ja Internetin kautta.