15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Lääkärit ympäri maailmaa ovat huolissaan: nuorten syöpätapaukset lisääntyvät nopeasti

2 min read
Lääkärit ympäri maailmaa ovat huolissaan: nuorten syöpätapaukset lisääntyvät nopeasti

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/twel

Audiotiivistelmä

Syöpä vaikuttaa itse asiassa pääasiassa vanhuksiin. Mutta viime vuosina ne ovat yleistyneet myös nuorempien sukupolvien keskuudessa, kuten lääkärit maailmanlaajuisesti varoittavat. Valtavirta etsii selityksiä, mutta tuskin kukaan uskaltaa puhua huoneessa olevaa norsua – kokeellisia Covid-rokotteita.

On monia erilaisia ​​tekijöitä, jotka edistävät syövän kehittymistä. Ruokailutottumukset, genetiikka, ulkoiset ympäristövaikutukset, tupakan ja alkoholin kulutus jne. ovat tärkeitä. Mutta miksi syöpätapaukset ovat lisääntyneet niin voimakkaasti viime vuosina, erityisesti nuorempien sukupolvien (eli alle 50-vuotiaiden) keskuudessa? British Mail -lehden mukaan kysymys, jonka yhä useammat lääkärit ympäri maailmaa kysyvät itselleen.

Erityisen silmiinpistävää on, että raportin mukaan (maissa, joissa koronarokotteet ovat massiivimmat) Australiassa ja Uudessa-Seelannissa on korkeimmat osuudet maailmanlaajuisesti. Australiassa on eniten varhaisia ​​syöpädiagnooseja tässä ikäryhmässä maailmanlaajuisesti, 135 tapausta 100 000 ihmistä kohti. Lähistöllä Uudessa-Seelannissa on toiseksi korkein tapaus maailmanlaajuisesti, 119 tapausta alle 50-vuotiailla 100 000 ihmistä kohti. Vaikka rintasyöpä on Australian yleisin sairaus, suolistosyöpä on naapureidensa ensimmäisellä sijalla.

Maailmanlaajuisesti nopeimmin lisääntyvät syövät ovat kurkunpää- ja eturauhassyöpä. Varhain puhkeavia syöpiä, joilla on korkein kuolleisuus, ovat rinta-, henkitorvi-, keuhko-, maha- ja paksusuolensyöpä. Mutta vaikka joidenkin syöpätyyppien nuorten määrä lisääntyi jo ennen vuotta 2020, Nature -lehden artikkelin mukaan sekä naisilla että miehillä on ollut yleisesti vahva kasvutrendi vuoden 2021 Covid-19-rokotuskampanjoiden jälkeen.

Mutta kokeelliset geeniruiskeet jätetään tietoisesti huomiotta, vaikka esimerkiksi rokotteista havaittiin ilmoittamatonta syöpä-DNA:ta . Esimerkiksi maineikas professori Sucharit Bhakdi on myös useaan otteeseen selittänyt (katso tästä ja tästä ), mitä yhteyksiä mRNA-injektioiden ja syövän välillä on. Myös raportit ”turbosyöpästä” lisääntyivät Covid-rokotteiden antamisen jälkeen vuonna 2021, kuten Report24 raportoi tuolloin , samalla kun valtavirta jatkoi rokotuspropagandan levittämistä.

Mutta tämä “norsu huoneessa” jää jatkuvasti huomioimatta valtavirran taholta. Monet lääkärit näyttävät myös kehittäneen tässä suhteessa eräänlaista toimintasokeutta eivätkä halua tunnistaa asiaan liittyviä yhteyksiä. Herää kuitenkin kysymys, kuinka kauan jatkamme seisomista tekemättä mitään. Kuinka monen ihmisen täytyy vielä kärsiä ja kuolla tämän takia?