15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Tohtori Robert Malone sanoo, että ihmiskunta on tällä hetkellä kohtaamassa viidennen sukupolven sodankäyntiä: “Et tiedä kuka vastustajasi on”.

3 min read
Tohtori Robert Malone sanoo, että ihmiskunta on tällä hetkellä kohtaamassa viidennen sukupolven sodankäyntiä: “Et tiedä kuka vastustajasi on”.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/g47q

Audiotiivistelmä

ihmiskunta on sodassa, mutta ei välttämättä niitä syitä vastaan, jotka useimmat ihmiset tietävät, kuten Klaus Schwab Maailman talousfoorumista (WEF) tai Bill Gates Microsoftin “filantropiasta”.

Tohtori​ Robert Malone, yksi mRNA (modRNA) “rokotteiden” keksijistä, todelliset nukkemestarit piilotetaan ihmiskunnalta osana hänen kuvailemaansa viidennen sukupolven sodankäyntiä, kirjoittaa Ethan Huff .

“Aidossa viidennen sukupolven sodankäynnissä et tiedä kuka vastustajasi on”, sanoo tohtori. Malone.

”Kuka on esimerkiksi nukkemestari COVID-kriisin takana? Oliko se Klaus Schwab? Oliko se Fauci? Ei. Nämä ovat kaikki korvikkeita. Klausin ja näiden ihmisten yläpuolella on joku. Et tiedä, kuka edistää COVID-vastausta, ja sitä on viidennen sukupolven sodankäynti.”

Tohtori Malone, koko ihmiskunta joutui äskettäin ihmiskunnan historian suurimman ja koordinoiduimman psykologisen sodankäynnin kampanjan kohteeksi, mikä tietysti viittaa COVID-19-pandemiaan ja hallituksen siihen reagointiin.

Kolmen vuoden ajan useat kansalaisjärjestöt (NGO) yhteistyössä länsimaisten hallitusten ja lääkeyhtiöiden, tiedotusvälineiden ja rahoitusyhtiöiden kanssa levittivät lääketieteellistä fasismia laajassa mittakaavassa ja ennakkoluuloisesti Me ihmisiä kohtaan, tappaen miljoonia ihmisiä.

He kaikki työskentelivät yhdessä julkisten ja yksityisten kumppanuuksien kautta luodakseen ja päästääkseen valloilleen suurimman, maailmanlaajuisesti harmonisoidun psykologisen propagandaoperaation, jonka ihminen tuntee – ja vaikutukset, kuten me kaikki näemme, ovat olleet tuhoisia.

Taloudellinen, biologinen ja informaatiosota

Viidennen sukupolven sodankäynnissä on monia aseita ja rintamia, joita globalistit käyttävät käydessään sotaa massoja vastaan. COVID näyttää olleen biologinen uhka yhdistettynä tietouhan, taloudelliseen, yhteiskunnalliseen ja jopa uskonnolliseen uhkaan – muista: kirkot suljettiin monilla alueilla ihmisten “suojelemiseksi” “virukselta”.

Kun talous alkoi kaatua reunan yli “pandemian” alkuaikoina, pahamaineinen syöksymissuojaryhmä (PPT) tuli “pelastamaan” yksityisen Federal Reserven keskuspankkikartellin kautta pumpulla, joka ajoi ylös ja myöhemmin johti inflaatioon ja valtaviin koronnostuksiin – tämä on taloudellisen sodan komponentti toiminnassa.

Sitten oli Big Pharma, joka oli valmis ottamaan johtoon Trumpin hallinnon avulla vapauttaakseen Operation Warp Speedin, joka myöhemmin pakotti kymmeniä miljoonia ihmisiä Bidenin hallinnon alaisina saamaan COVID-“rokotteita” tai muuten menettämään työpaikkansa. koulutus ja/tai toimeentulo.

Yritysten kontrolloimat tiedotusvälineet saapuivat myös juuri ajoissa levittämään loputonta propagandaa pelotellakseen ihmisiä pysymään kotona, pitämään naamaria ja ottamaan “tehosterokotteen” toisensa jälkeen pitäen samalla hallitusta ja kiittäen lääketeollisuutta ” parantaa”.

Ja älkäämme unohtako meneillään olevia geoinsinöörioperaatioita, jotka täyttävät taivaalla kemikaaleja, vääriä pilviä ja kuka tietää mitä muuta, kaikki hiilidioksidin poistamiseksi planeetalta ja pelastaakseen meidät “ilmaston lämpenemiseltä” ja “ilmastonmuutokselta”.

“Tämä hyökkäys ihmiskuntaa vastaan ​​alkoi vuonna 1913”, joku kommentoi X:lle viitaten Federal Reserven syntymävuoteen.

“Rockefellerit ja tervetulokomitea tekivät lait, jotta jokaisen lääketieteellisen toimenpiteen oli tapahduttava lääkkeiden kautta.”