15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Euroopan parlamentin jäsen Rob Roos: Eliitit ovat päättäneet, että “elämme väärin” ja “kaiken on muututtava” “ilmastonmuutoksen” nimissä

3 min read
Euroopan parlamentin jäsen Rob Roos: Eliitit ovat päättäneet, että “elämme väärin” ja “kaiken on muututtava” “ilmastonmuutoksen” nimissä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/xd3x

Audiotiivistelmä

Politiikkaa hallitseva luokka haluaa saada maanviljelijät katoamaan murskaamalla meidät säännöillä toisensa jälkeen ja tekemällä sitten kauppasopimuksia koko maailman kanssa parhaaksi katsomallaan tavalla, kaikki ilmastonmuutoksen varjolla, kirjoittaa Rhoda Wilson .

“Hallitseva luokka haluaa kieltää maatalouden Euroopasta”, sanoi hollantilainen Euroopan parlamentin jäsen Rob Roos. He haluavat muuttaa elämämme täysin. “Se on eräänlaista sosiaalista suunnittelua”, ja väline, jota he käyttävät tähän, on Green Deal.

Eilen Euroopan parlamentin jäsen Rob Roos twiittasi: ”Jokaisessa EU-maassa hallitukset aiheuttavat erilaisia ​​ongelmia maanviljelijöille. Typpi (Alankomaat), hiilivero (Tanska), korkeammat polttoaineverot (Saksa). Mutta agenda on sama. Hallitseva luokka haluaa poistaa maatalouden Euroopasta. Heidän välineensä: Green Deal.

Hän sisälsi lyhyen leikkeen The Highwiren Del Bigtreen haastattelusta viime kuussa.

”Maailman eliitti… haluavat meidän muuttavan koko elämämme. He haluavat meidän lopettavan lihan syömisen. He haluavat, että meillä on sähköautoja. He haluavat, että meillä on lämpöpumppuja. Kaikki, mitä olemme tähän mennessä tehneet, on väärin, ja ne muuttavat elämäämme. Se on eräänlaista sosiaalista suunnittelua, Roos kertoi Bigtreelle. “Ja se toteutetaan Green Dealin kautta.”

Roos liittyi Bigtreeen aikana, jolloin eurooppalainen talonpoikaiskapina vahvistui. Hän kertoi Bigtreelle näkemyksensä siitä, miksi Euroopan unioni asettaa näitä tiukkoja rajoituksia maanviljelijöille ilmastoaktivismin varjolla. Hän keskusteli eurooppalaisten maanviljelijöiden vastustuksen ja tavallisten kansalaisten oikeuksien poistamisen syistä.

Pinnalla mielenosoitukset koskevat muun muassa verojen korottamista, typpeä ja halpaa tuontia. Mutta kuten Roos sanoi, taustalla oleva syy on paljon syvemmällä ja sama kaikkialla. Hän huomautti, että uskomattoman levoton globaali hallitseva eliittiluokka on päättänyt, että ihmiset “elävät väärin” ja kirjaimellisesti, että “kaiken on muututtava”.

Itse asiassa hallitseva luokka, joka hallitsee politiikkaa, haluaa maanviljelijöiden katoavan murskaamalla heidät asetuksella toisensa jälkeen ja tekemällä sitten parhaaksi katsomansa kauppasopimukset koko maailman kanssa, kaikki ilmastonmuutoksen varjolla. Kun maanviljelijät ovat poissa kuvasta, tämä riippuvuus globaalin eliitin ruokastrategiasta lopettaa taatusti vapauden ja peruselämän sellaisena kuin me sen tunnemme. Yrittäjänä ja energia-asiantuntijana Roos muistutti Varsovassa Puolassa 9. helmikuuta pitämässään puheessa, että elintarviketurva on kansallisen turvallisuuden kysymys, ja lisäsi: “ei viljelijöitä, ei ruokaa, ei tulevaisuutta.”

Kun syvä valtio yrittää armottomasti aivopesua yhteiskuntaa lopettamaan lihankulutuksen, he eivät halua tappaa vain lehmiä. Todellisuudessa kaikki luonnolliset ruoat ovat hyökkäyksen kohteena YK:n 2030 Agendan ansiosta, joka otettiin käyttöön nopeasti, kun maailma joutui sulkutilaan Covid-pandemian vuoksi. Ja he eivät kohdista vain terveellisiä ruokia, joiden väittävät tuhoavan maapallon. Kohdistamalla ja tuhoamalla myös perusperheyksikön armottomat miljardöörit luottavat propagandansa, Greta Thunbergin ja muiden, suodattuvan kiistattomina faktoina puhelimien kautta yhteiskunnan rakoihin, jättäen kaikki järjestelyjä pelkäämättä.

Valitettavasti tässä pelissä oleva painajaisskenaario on todellinen. Onneksi herra Roos näkee sen.