15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Farsam Shadab varoittaa: Ihmiset luopuvat VAPAUDESTA ja YKSITYISYYDESTÄ vastineeksi kätevästä tekniikasta

3 min read
Farsam Shadab varoittaa: Ihmiset luopuvat VAPAUDESTA ja YKSITYISYYDESTÄ vastineeksi kätevästä tekniikasta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ak5h

Audiotiivistelmä

Ihmiset luopuvat vapaudestaan ​​ja yksityisyydestään vastineeksi viimeisimmästä tekniikasta, Farsam Shadab HoloSpacesta on väittänyt.

Hän esitti tämän väitteen suorassa haastattelussa Health Ranger Mike Adamsin kanssa “Health Ranger Report” -lehdessä. Shadab – Enaxionin, InterEnactiven ja Integral Commonsin perustaja – totesi, että asiat ovat nyt paljon paremmin hallinnassa kuin ennen.

Hänen mukaansa ihmiset haluavat saada uusimmat ja parhaat asiat enemmän vapautta, enemmän valintoja ja parempia teknisiä työkaluja. Mutta haluessaan tämän kuluttajan vapauden he ovat välttäneet hallituksen vapaudet, vapaudet ja yhteisen perussuvereniteetin. Shadab totesi, että tämä on johtanut siihen, että nykyiset instituutiot ovat tyhmiä ja vaikuttaneet keskimääräiseen ihmiseen.

Natural News ja Brighteon.comin perustaja olivat yhtä mieltä vieraan kanssa ja kommentoivat, että ihmiset ovat olleet hajamielisiä. Tämä häiriötekijä, hän jatkoi, on yksi tärkeimmistä aseista, joita käytetään ihmiskuntaa vastaan ​​heidän omaisuutensa, oikeuksiensa, vapauksiensa ja tulevaisuutensa ottamiseksi.

Lisäksi Shadab huomautti, että salaa tapahtuu “syötti ja vaihto”, kun ihmiset eivät tiedä luovuttavansa yksityisyyttään ja oikeuksiaan. Hän varoitti, että tekoäly vie pian ihmisiltä hybridikyvyn käyttää työkalujaan ja luonnollisia taitojaan nykyisten vapausasteiden rinnalla.

Adams mainitsi myös, että tekoälyä (AI) ja sen käyttämiä kieltenoppimismalleja säännellään voimakkaasti. Tulee aika, jolloin tekoäly ei saa julkaista “väärätietoa” – eufemismia kaikesta, mitä hallitus ei halua ihmisten sanovan. Keskitiedustelupalvelu (CIA) on jo soluttautunut Wikipediaan tätä tarkoitusta varten , ja se on soluttautumassa myös ChatGPT:n valmistajaan OpenAI:han. (Aiheeseen liittyvä: Big Tech, globalistieliitti yhdistää voimansa salaiseen tapaamiseen puhuakseen tekoälystä .)

Ihmisen tieto on uhattuna! Hallitukset ja voimakkaat yhtiöt käyttävät sensuuria pyyhkiäkseen pois ihmiskunnan tietopohjan ravitsemuksesta, yrteistä, omavaraisuudesta, luonnollisesta immuniteetista, ruoan tuotannosta, valmistautumisesta ja paljon muusta. Säilytämme ihmistietoa tekoälyteknologian avulla ja rakennamme samalla ihmisen vapauden infrastruktuuria. Lisätietoja ilmaisesta, ei-kaupallisesta AI / LLM-projektistamme täällä . Tue pyrkimyksiämme rakentaa ihmisten vapauden infrastruktuuria ostamalla HealthRangerStore.com- sivustolla , joka sisältää laboratoriotestattuja, sertifioituja luomutuotteita, ei-GMO-ruokia ja ravitsemusratkaisuja.

“OpenAI tulee olemaan CIA:n tekoälyn suukappale työntämään Deep State -tiedusteluyhteisön kertomuksia, olivatpa ne mitä tahansa. Ja jos teet kyselyn OpenAI:sta, saat samat BS-vastaukset, jotka nyt saat Googlelta”, hän sanoi. .

Nykyisiä tekoälyjärjestelmiä käytetään koulutusmalleina seuraavan sukupolven vastineille

Health Ranger mainitsi myös, että nykyisiä tekoälyjärjestelmiä, joilla on edelleen yhteyksiä ihmiskuntaan, käytetään synteettisen tiedon luomiseen. Näitä synteettisiä tietoja puolestaan ​​käytetään kouluttamaan seuraavan sukupolven tekoälyjärjestelmiä, joilla ei ole minkäänlaista yhteyttä ihmiskuntaan.

Samaan aikaan Shadab mainitsi, että teknologia-avaruuden vangitseminen alkoi kolme vuosikymmentä sitten Internetin käyttöönotolla. Hän lisäsi, että synteettinen data ja synteettinen biologia tulevat yhdessä transhumanistisen agendan kanssa, josta puhuttiin avoimesti 1990-luvun alussa. Shadabin mukaan ihmisten on tuotava teknologiaa, joka säilyttää orgaanisen ihmisen älykkyyden ja hyvinvoinnin, sekä supersofistikoituneet järjestelmät, joiden avulla he voivat pitää huolta toisistaan.

Adams mainitsi, että jokaisen ihmisen puhelimessa voisi olla tehokas tekoälyjärjestelmä, jota he vapaaehtoisesti käyttävät parantamaan ihmisten tietämystä ja oppimista. Hän lisäsi, että tämä hyödyttää lopulta ihmiskuntaa pitkällä aikavälillä.

“Jotkut ihmiset aikovat valita viettelevän polun “Viihdyttäkää minua, opeta minua, kerro minulle mitä ajatella, kerro minulle mitä tehdä”, ja toiset ihmiset valitsevat tiedon ja valaistumisen. Mutta sanoisin, että koko ihmiskunta historia on itse asiassa ollut sellainen.”

Health Ranger painotti lopulta, että ihmisten on käytettävä teknologiaa vahvistaakseen toisiaan ja tehdäkseen elämästään merkityksellisempää, onnellisempaa, iloisempaa, terveellisempää ja tuottavampaa. Hän sanoi: “Meidän ei tarvitse olla teknologian orjuuttamia , mutta meidän on ymmärrettävä se ja uskoakseni valjastettava se.”

[advanced_iframe]https://vidverse.tv/embed/YlVovvz3GefL5Py[/advanced_iframe]