15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

ESG-keskustelu: Texas vetää 8,5 miljardia dollaria BlackRockista

3 min read
ESG-keskustelu: Texas vetää 8,5 miljardia dollaria BlackRockista

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/qbbj

Audiotiivistelmä

Globalistit ja heidän tuhoisa ESG-agendansa kohtaavat kasvavan vastatuulen. Tämä näkyy myös Texasin äskettäisessä päätöksessä nostaa varoja globalistisen omaisuudenhoitajan BlackRockilta. Yhtiö toimii vastoin monien sijoittajien etuja ja käyttää ilmiselvästi taloudellista valtaansa väärin poliittisiin tarkoituksiin.

Merkittävänä rahoitusmarkkinoihin vaikuttaneena toimenpiteenä Texas on päättänyt lopettaa 8,5 miljardin dollarin sijoituksen BlackRockiin vedoten huoleen sijoitusjättiläisen ympäristö-, sosiaali- ja hallintokäytännöistä (ESG). Tämä päätös merkitsee merkittävää takaiskua kiistanalaiselle ESG-liikkeelle ja korostaa kasvavia jännitteitä perinteisen energiateollisuuden ja ESG-painotteisten sijoitusstrategioiden välillä, jotka ovat osoittautuneet erittäin tappiollisiksi viime vuosina.

Texasin osavaltion opetuslautakunnan puheenjohtaja Aaron Kinsey ilmoitti investointien lopettamisesta korostaen osavaltion velvollisuutta suojella Texasin kouluja sekä Teksasin yleisen maaviraston hallinnoimia öljy- ja kaasurojaltituloja. Päätös katkaista suhteet BlackRockiin johtui finanssiryhmän boikotoista “ESG-yhteensopimattomia” energiayhtiöitä kohtaan. Boikotti, joka perustuu myös globalististen järjestöjen, kuten Klaus Schwabin Maailman talousfoorumin (WEF) ponnisteluihin globaalin muutoksen pakottamiseksi.

Kinsey kertoi Fox Newsille : “Texasin pysyvällä koulurahastolla on luottamusvelvollisuus suojella Texasin kouluja hallinnoimalla noin miljardin dollarin vuotuisia öljy- ja kaasurojaltituloja, joita hallinnoi Texasin yleinen maavirasto. BlackRockin kanssa tehdyn sopimuksen irtisanominen varmistaa, että PSF on täysin Texasin lain mukainen. Hän lisäsi: ” BlackRockin hallitseva ja itsepäinen johtajuus ESG-liikkeessä vahingoittaa mittaamattomasti osavaltiomme öljy- ja kaasutaloutta ja yrityksiä, jotka tuottavat tuloja polyesterikatkokuituillemme.” Texas ja PSF ovat tehneet kovasti töitä kasvattaakseen tätä rahastoa Texasin koulujen rakentamiseksi. BlackRockin tuhoisa lähestymistapa energiayhtiöihin, joista tämä valtio ja maailma ovat riippuvaisia, on ristiriidassa teksasilaisiin kohdistuvan luottamusvelvollisuutemme kanssa.”

Derek Kreifels, State Financial Officers Foundationin toimitusjohtaja, tarjosi tukea irtisanomiselle: ” Aaron Kinseyn ja Texasin pysyvän koulurahaston rohkea toimenpide, joka on osavaltion lain mukainen, on massiivinen isku ESG-huijaukselle. “Eikä hän ole yksin tukenaan. “ Larry Finkin johdolla BlackRock käytti väärin asiakkaiden varoja vuosia edistääkseen poliittista agendaa. Missään ei tämä ollut pahempaa kuin Texasissa, jossa BlackRock yritti samanaikaisesti tuhota kotimaisen öljy- ja kaasuteollisuuden samalla kun se hallinnoi varoja, jotka olivat riippuvaisia ​​juuri kyseiseltä toimialalta saaduista rojalteista”, lisäsi Will Hild, Consumers ‘ Researchin toiminnanjohtaja. Hän sanoi, että se lähetti “selkeän viestin” “Wall Streetin eliteille, että et voi enää saada ihmisiä taipumaan ESG:n tuhoisaa ideologiaa kohtaan. “

BlackRock, maailmanlaajuinen omaisuudenhoitaja, jolla on yli 10 biljoonaa dollaria hallinnoitavia varoja, kohtaa kasvavaa kritiikkiä ESG:n puoltamisesta ja väitetyistä perinteisistä energiasektoreista luopumisesta. Huolimatta BlackRockin väitteistä, että se jatkaa investointeja energiayrityksiin ja huomioi ESG-tekijät erilaisten asiakastavoitteiden saavuttamiseksi, Texasin investointien lopettaminen osoittaa laajempaa skeptisyyttä yhtiön ESG-käytäntöjä kohtaan.

ESG-liike, joka kannattaa investointien siirtämistä perinteisistä energiateollisuudesta “kestävän” ja vihreän energian aloille, kohtaa energiateollisuuden sidosryhmien ja konservatiivisten lainsäätäjien vastustusta kaikkialla Yhdysvalloissa liittovaltion ja osavaltioiden tasolla. Samaan aikaan Texasin päätös vetää merkittävä sijoituksensa BlackRockista on herättänyt kansallista keskustelua ESG:n roolista sijoitusstrategioissa. Eikä vain sitä: globalistien pyrkimyksiä muuttaa (energia)talous oletettavasti “ilmastoneutraaliksi” vastustetaan yhä enemmän. Rakennemuutos, joka johtaa kasvavaan taloudelliseen ja rahoitukselliseen mullistukseen ja vaarantaa energiavarmuuden.