15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Heinz Steiner: Todellinen uhka demokratialle ja vauraudelle tulee vasemmistolta!

2 min read
Heinz Steiner: Todellinen uhka demokratialle ja vauraudelle tulee vasemmistolta!

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/5pdd

Audiotiivistelmä

Vasemmistoääriliikkeen “Vulcan Group” hyökkäys Teslan tehtaalle Grünheidessa osoittaa, mistä todellinen vaara demokratialle ja Saksalle sijaintipaikkana tulee. Vasemmisto-vihreä talouspolitiikka aiheuttaa myös teollisuuden romahduksen. Valtion kasvattamat vasemmisto- ja vasemmisto-vihreät fanaatikot pyrkivät tuhoamaan vapauden ja vaurauden.

Sosialistinen liittovaltion sisäministeri Nancy Faeser, joka kirjoitti aiemmin äärivasemmistolaiseen julkaisuun, on edelleen sitoutunut “taisteluun oikeistoa vastaan”. Esimerkiksi viime vuonna AfD:n Sonnebergin voiton jälkeen hän väitti , että konservatiivipuolue oli luomassa ilmapiiriä, joka vahingoittaa Saksaa sijaintipaikkana ja että AfD:n vaalimenestyksellä olisi kielteisiä seurauksia. Sitten äskettäin hän joutui arvostelun kohteeksi antidemokraattisista suunnitelmistaan .

Mutta katsomalla todellisuutta vasemmisto-vasemmiston ja vasemmisto-vihreän suodatinkuplien ulkopuolelle tekee selväksi, etteivät AfD tai poliittinen oikeisto yleensä ole uhka demokratialle tai taloudelliselle vauraudelle. Se on pikemminkin sosialistit ja vihreät itse, sillä jos perustuslain suojeluviraston tarkkailema äärivasemmistoryhmä hyökkää Grünheiden Teslan tehtaan sähkönsyöttöön , se on vain lisätodiste vasemman silmän sokeus. Enemmän: vuosikymmeniä tukenut radikaaleja vasemmistoryhmiä verorahoilla on luonut ja ruokkinut juuri tämän kommunististen, anarkististen ja ekoterroristijärjestöjen suon.

Lisäksi nykyinen talouskehitys osoittaa, että Saksa kärsii ensisijaisesti vasemmisto-vihreästä talouspolitiikasta. Räjähdysmäiset energiahinnat, ympäristöverot, yhä tiukemmat määräykset (“ilmastolle” tietysti…) ja niin edelleen ovat syyt Saksan teollisuuden romahtamiseen. Tällä ei ole mitään tekemistä AfD:n vaalitulosten kanssa. Puolue on sitoutunut vahvistamaan Saksaa liiketoimintapaikkana ja haluaa luoda taloudellisen ympäristön, jossa saksalainen yrittäjyys voi kukoistaa.

Mitä enemmän koko asiaa tarkastellaan, sitä selvemmäksi tulee, että todellinen uhka demokratialle ja taloudelle tulee vasemmalta – eikä oikealta. Vasemmisto ja vasemmisto-vihreät haluavat rajoittaa sananvapautta, eivät konservatiivit ja oikeisto. Myös sosialistit ja ekofanaatikot tuhoavat taloudellisen perustan, joka teki liittotasavallasta “Euroopan veturin”. He ovat demokratian, oikeusvaltion ja vaurauden todellisia vihollisia.