15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kuolemanpelko, jatkuva paniikki: lapsille suunnattua ilmastopropagandaa tehostetaan valeuutisilla

2 min read
Kuolemanpelko, jatkuva paniikki: lapsille suunnattua ilmastopropagandaa tehostetaan valeuutisilla

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/d5tk

Audiotiivistelmä

Disinformaatio olisi suurin vaara ihmiskunnalle – tätä propagandaa levittää parhaillaan ympäri maailmaa Deep State, ja sitä edustaa näkyvästi esimerkiksi Ursula von der Leyen. Mutta ilmeisesti on myös hyvää disinformaatiota – kun se tulee globalistisista toimijoista itsestään. Tällä hetkellä levitetään valeuutisia ”tulevaisuudesta”, joissa vuoden 2050 lapsitoimittajat varoittavat palavista kaupungeista. Manipulointi saavuttaa inhon uuden tason.

Mikään ei toimi valtavirrassa ilman ilmastopaniikkia. Kaikki ihmiset on pidettävä kuolevaisen pelossa lähestyvästä “maan kiehumisesta” – koska jatkuva pelko ja paniikki pehmentää aivoja ja peloissaan ihmisiä on helpompi hallita. Jos esimerkiksi toivot laajaa tukea maailmansodalle.

Kuten Globallisteille tavallista, Weather Kids -propagandakampanja on laajapohjainen. Noin 80 maassa ilmestyy valeuutisia, joissa “lapsitoimittajat vuodesta 2050” osoittavat “ilmastokriisin vaaroja”. YK on ottanut valheellisten raporttien suojeluksensa. Kaiken keskellä ovat jälleen näyttelijät Saksasta:

Kuvakaappaus: “Weather Kids”, Yhdistyneiden Kansakuntien kehitysohjelma

“Weather Kids” -kampanjassa YK:n kehitysohjelma UNDP, jota johti saksalainen diplomaatti Achim Steiner, työskenteli YK:n ilmatieteen järjestön ja Yhdysvaltain tv-verkon Weather Channelin kanssa. Yhdistyneet Kansakunnat yrittää tällä hetkellä saada lähes rajattoman vallan kaikissa jäsenmaissa WHO:n uusien pandemia- ja terveyssopimusten avulla.T-Online.de

Panic-tuotannossa esikouluikäisen lapsen on puhuttava kameraan lauseita, kuten “tuli polttaa kokonaisia ​​kaupunkeja” . Ja: “Se ei ole vain sääennuste meille. Se on tulevaisuutemme.” Tämän on tarkoitus herättää tunteita eri tasoilla. Ensinnäkin vanhempien sukupolvien pitäisi pitää “söpöt lapset” erityisen söpöinä ja ajautua ilmastohulluuteen emotionaalisella tasolla – toisaalta he haluavat puhua lapsille suoraan ja pelottaa heitä kovasti. Ihmiskunnan pelastus on edelleen siinä, että ihmiset joutuvat maksamaan vielä enemmän veroja – eli olemaan entistä enemmän näkymättömien toimijoiden orjuuttamassa entiseen tapaan.