15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Ensimmäinen Yhdysvaltain osavaltio, joka kieltää geotekniikan toimenpiteet, kuten “chemtrailit”

2 min read
Ensimmäinen Yhdysvaltain osavaltio, joka kieltää geotekniikan toimenpiteet, kuten “chemtrailit”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/6n8w

Tennesseen senaatin lakiesitys SB 2691/HB 2063, jonka on määrä tulla voimaan 1. heinäkuuta 2024, kieltää niin kutsutut “chemtrailit” tässä Yhdysvaltain osavaltiossa. Vasemmistoradikaalit ja faktantarkistajat ovat lähes paniikissa ja puhuvat salaliittoteorioista.

“Minkään kemiallisen, kemiallisen yhdisteen, aineen tai laitteen tahallinen ruiskuttaminen, vapauttaminen tai levittäminen ilmakehään tämän tilan rajojen sisällä millä tahansa keinolla, jolla on nimenomainen tarkoitus vaikuttaa lämpötilaan, säähän tai auringonvalon voimakkuuteen, on kielletty. lain keskeinen lausunto numerolla B 2691/HB 2063 , joka hyväksyttiin 18. maaliskuuta 24 senaattorin äänin. Vasta-ääniä oli vain 6.

Lainsäädäntö perustuu väitteeseen, että “on dokumentoitu, että liittovaltion hallitus tai muut liittovaltion puolesta tai liittovaltion hallituksen pyynnöstä toimivat tahot voivat suorittaa geotekniikan kokeita levittämällä kemikaaleja tarkoituksellisesti ilmakehään, ja nämä toimet voivat tapahtua osavaltion sisällä. Tennesseestä.”

Tällä uudella lakiehdotuksella pyritään kieltämään kaikki tällaiset toimet ja todetaan, että “Kemikaalien, kemiallisten yhdisteiden, aineiden tai laitteiden tahallinen ruiskuttaminen, vapauttaminen tai levittäminen millä tahansa tavalla tämän valtion rajojen sisällä ilmakehään nimenomaisessa tarkoituksessa lämpötilaan, säähän tai auringonvalon voimakkuuteen vaikuttaminen on kielletty.”Gateway Pundit

Nyt tarvitaan kuitenkin myös maakunnan edustajainhuoneen hyväksyntä. Kannattajat väittävät, että liittovaltion hallituksella on “pimeä historia” kansalaisten ruiskuttamisesta ja myrkyttämisestä. Tämä tapahtui esimerkiksi St. Louisissa kylmän sodan aikana – se olisi aiheuttanut kauheaa kärsimystä. Tämä koskee Yhdysvaltain armeijan operaatiota LAC (Large Area Coverage) .

Sinkkikadmiumsulfidia ruiskutettiin ilman väestön suostumusta. Tavoitteena oli selvittää, miten lentokoneesta vapautuneet aineet jakautuivat. Vaikka kriitikot huomauttavat, että tämä aine on mahdollisesti syöpää aiheuttava, Yhdysvaltain hallitus on vakuuttanut sen. Mitään ei olisi tapahtunut, väestön keskuudessa ei voitu havaita vahinkoja. Varmaa on, että kaatuminen tapahtui ja että Yhdysvaltain hallitus suoritti “chemtrail”-kokeita suuressa kaupungissa Yhdysvaltain kansalaisten tietämättä.

Uutisten julkistamisen jälkeen monet faktantarkistajat ovat kiertäneet, levittäneet vihaviestejä ja pilkkaavia kommentteja . Ei olisi hallituksen ohjelmia aineiden vapauttamiseksi. Harvardin tutkimus todistaisi tämän. Erityisesti USA:lla on pitkä historia tästä aiheesta, katso artikkeli vuodelta 1972 Spiegelissä todistaa: USA:n sotilaallinen säämanipulaatio on ollut yleistä vuodesta 1963 lähtien .