15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

65 prosenttia syöpätapauksista sai yhden tai useamman covid-injektion, kertoo kroatialainen patologi.

3 min read
65 prosenttia syöpätapauksista sai yhden tai useamman covid-injektion, kertoo kroatialainen patologi.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/p6bx

Syöpä on yleisin syöpätyyppi. Se syntyy, kun solun DNA vaurioituu tai muuttuu, jolloin solu kasvaa hallitsemattomasti ja muuttuu pahanlaatuiseksi.

Kroatialainen patologi kertoi Steve Kirschille, että 65 prosenttia kaikista 15-59-vuotiaiden syöpätapauksista oli saanut yhden tai useamman covid-injektion. Tämä tarkoittaa sitä, että covid-pistoksen saaminen lisää tämän syöpämuodon riskiä 52 prosentilla.

Lääkärit alkavat myös pohtia, voiko rokotettujen ihmisten vuodatus(shedding) aiheuttaa syöpää rokottamattomille.

Kroatialainen patologi Ivana Pavic puhui hiljattain tutkija Steve Kirschin kanssa huolestuttavasta ilmiöstä, jota hän on havainnut ihmisillä, jotka on “rokotettu” Wuhanin koronavirusta (COVID-19) vastaan.

Pavicin mukaan 65 prosenttia kaikista 15-59-vuotiaiden syöpätapauksista sai yhden tai useamman injektion kiinalaista virusta vastaan, kun rokotusaste oli 55 prosenttia samassa ikäryhmässä.

Laskennallisesti tämä tarkoittaa, että covid-rokotuksen saaminen lisää tämän syöpämuodon riskiä 52 prosenttia, mitä ei kerrottu, kun rokotuksia ajettiin läpi operaation Warp Speed.

Kirsch haastatteli Pavicia asiasta, ja voit katsoa haastattelun alta:

Kirsch haluaa todella selventää, miten hän tekee laskelmansa. Tässä tapauksessa hän esitti yksinkertaisen havainnollistavan esimerkin, jossa oli mukana 100 ihmistä, joista 55 oli rokotettu ja 45 ei.

Jos syöpäriski on molemmissa ryhmissä vaikkapa 10 prosenttia, olisi 5,5 ja 4,5, kun 55 prosenttia on rokotettuja.

“Jotta päästäisiin 65 prosentin suhdelukuun, se tarkoittaisi, että useampi rokotettu sairastuisi syöpään: 8 342 ihmistä”, Kirsch selittää edelleen. “Otetaan siis 8,342 / 5,5 = 1,517 henkilöä. Eli 52 prosentin lisäys perusriskiin verrattuna.”

Tämän perusteella on selvää, miksi Pavic ei ole ottanut mitään rokotuksia eikä suosittele niitä kenellekään, riippumatta väitetyistä riskeistä.

“Hän ei ole yksin”, Kirsch sanoo.

“Tuskin kukaan Kroatiassakaan valitsee enää rokotuksia, vaikka 99 prosenttia lääkäreistä suosittelee niitä turvallisiksi ja tehokkaiksi. Ehkä saan jonkun heistä tulemaan kanssani kameraan selittämään suosituksensa.”

Kirsch on tunnettu siitä, että hän purkaa ja selittää tämäntyyppisiä tuomitsevia paljastuksia rokotuksista – paljastuksia, joita yritysten hallitsemat tiedotusvälineet eivät koskaan kerro yleisölle.

Kirschillä on myös suuri joukko todellisia lääkäreitä, jotka niin ikään raportoivat havainnoistaan hänelle. Yksi heistä, terveydenhuollon tarjoaja, selitti, että hänen lähipiirissään esiintyneet “turbosyöpätapaukset” alkoivat aluksi olla tiukasti rokotettujen juttu, mutta nyt ne vaikuttavat joihinkin hänen rokottamattomiin ystäviinsä.

“Vaikka aluksi turbosyövät näyttävät esiintyvän vain rokotetuilla, minulla on laajemmassa rokottamattomien piirissäni kolme ystävää/tuttavaani, jotka kuolivat melko äkillisesti syöpään”, tämä henkilö paljasti.

“Kaikki heistä eivät luokittelisi turbosyöväksi, mahdollisesti, yksi oli varmasti ongelma GP:n kyseenalaisen hoidon kanssa. On enemmän ja enemmän eläviä verisolujen analyysi todisteita siitä, että nyt rokottamattomassa veressä näkyy samanlaisia sulkeumia tai haastavia veriprofiileja kuin aluksi nähtiin vain rokotetuilla.”

Toisin sanoen, covid-injektionesteen irtoaminen näyttää siirtyvän rokotetuista rokottamattomiin, jolloin jälkimmäiset kärsivät joistakin samoista taudeista kuin edelliset, vaikka he eivät ole koskaan ottaneet yhtäkään neulaa.

Eräs toinen vahvisti tämän ja totesi, että hän on myös havainnut syöpätapausten lisääntymistä rokottamattomien ystäviensä keskuudessa – vaikka näiden ystävien testit olivat oletettavasti jossain vaiheessa “positiivisia” joko niin sanotun “viruksen” Delta- tai Omicron-varianteille.

“Sanon edelleen, että manipuloidun Spike-proteiinin luominen on asia, johon on puututtava, koska IMHO se aiheuttaa lähes kaikki vahingot, olipa kyse sitten syövästä, sydänongelmista, autoimmuunisairauksista jne.”, tämä henkilö lisäsi.

“Ihmisillä, jotka ottivat pistoksia, on varmasti korkeampi Spike-pitoisuus, koska elimistöllä ei ilmeisesti ole mekanismia lopettaa sen tuottamista, mutta liian monilla ihmisillä, jotka eivät ottaneet pistoksia, on myös merkittäviä terveysongelmia.”

Arkistoitu kopio https://archive.ph/AFwlf