15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Geneettisesti muunnettujen hyttysten vapauttaminen aiheuttaa MUTAATIOITA, jotka voivat aiheuttaa herkistymistä tartunnanlevittäjien välittämille taudeille.

4 min read
Geneettisesti muunnettujen hyttysten vapauttaminen aiheuttaa MUTAATIOITA, jotka voivat aiheuttaa herkistymistä tartunnanlevittäjien välittämille taudeille.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/h2dq

Monashin yliopiston omistama ja Bill ja Melinda Gatesin säätiön rahoittama World Mosquito Program on kokeellinen operaatio, jonka väitetään pyrkivän hävittämään hyttysten levittämät taudit, kuten denguekuumeen, zikan, keltakuumeen ja chikungunyan.
Maailmanlaajuisella operaatiolla on hankkeita 14 maassa, ja se väittää suojelleensa 11 miljoonaa ihmistä vektorivälitteisiltä taudeilta viime vuosikymmenen aikana. Näihin hankkeisiin kuuluu miljardien geneettisesti muunnettujen hyttysten levittäminen.

Aluksi hyttysen muniin ruiskutetaan Wolbachia-bakteeria. Vapauttamisen jälkeen niiden odotetaan parittelevan alkuperäisen hyttyspopulaation kanssa ja hävittävän lajit, jotka levittävät tauteja, kuten dengueta, chikungunyaa, zikavirusta ja keltakuumetta.

“Me itse asiassa kasvatamme näitä hyttysiä, jotka sisältävät Wolbachia-bakteerin, ja sitten vapautamme ne yhteisöihin, joissa Wolbachia-bakteeri leviää luonnonvaraiseen hyttyspopulaatioon”, sanoo Scott O’Neill, mikrobiologi Monashin yliopistosta Melbournessa Australiassa ja World Mosquito Programin johtaja.

Joukkohyttyskokeet eivät ota huomioon valikoivaa painetta ja vastustuskykyisiä ominaisuuksia hyttysissä ja taudinaiheuttajissa.
Ohjelmassa ei kuitenkaan otettu huomioon vastustuskykyisten ominaisuuksien syntymistä hyttysissä tai kohdepatogeeneissa. On todisteita siitä, että siirtogeeniset Aedes aegypti -hyttyset siirtävät geenejä luonnolliseen populaatioon. Mitä paineita tämä aiheuttaa hyttyspopulaatiolle ja niiden kantamille taudinaiheuttajille? Wolbachia-bakteerien kulkeutuminen hyttyspopulaatioon voi aiheuttaa valikoivaa painetta hyttysten ja niiden levittämien virusten genomiin, mikä edistää uusien, vastustuskykyisten patogeenilajien ja -kantojen kehittymistä. Tämä biologinen seuraus on samanlainen kuin antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien syntyminen, joka johtuu antibioottien valikoivasta paineesta patogeenien tiettyihin ominaisuuksiin.

Anteliaan tukenne ansiosta rakennamme ihmisen vapauden infrastruktuuria ja lahjoitamme aktiivisesti teknologiaamme riippumattomille kustantajille, kirjailijoille ja kotiopetusjärjestöille. Tutustu peliä mullistavaan ei-kaupalliseen tekoälyprojektiimme täällä. Tue jatkuvia ponnisteluja inhimillisen tiedon säilyttämiseksi ja parantamiseksi tekemällä ostoksia osoitteessa HealthRangerStore.com.

Geneettisesti muunnetut hyttyset eivät hävitä vektorivälitteisiä tauteja täydellisesti ja varmasti. Mutaatioita on dokumentoitu geenimuunnelluissa tappavissa järjestelmissä, joiden tarkoituksena oli hallita hyttyspopulaatioita. Eräässä tutkimuksessa tutkijat havaitsivat, että dominoivaa tappavaa geeniä kantavien hyttysten vapauttaminen aiheuttaa myrkyllisen yli-ilmentymän, joka johtaa resistenssiin tietyissä hyttyspopulaatioissa. Laboratoriotutkimuksissa he havaitsivat, että tautia kantavat A. aegypti -hyttyset vastustivat ja säilyttivät 3,5 prosenttia populaatioistaan. Tutkijat olivat yhtä mieltä siitä, että tämä johtuu “ensisijaisesti vastaavien järjestelmien luontaisesta “vuotavuudesta”, joka johtuu siirtogeenisen tappavan efektorin vaihtelevasta ilmentymisestä tai toiminnasta, vaikka perinnöllinen selviytyminen johtuu järjestelmän geneettisten komponenttien mutaatioista [joita] ei ole vielä raportoitu”.

Tutkijat totesivat myös, että on olemassa “mahdollisuus tappavuusjärjestelmien geneettiseen hajoamiseen harvinaisten spontaanien mutaatioiden tai luontaisten suppressorien valinnan kautta”.

Nämä mutaatiot voivat aiheuttaa vastustuskykyisiä vektorivälitteisiä tauteja, joita on vielä vaikeampi hävittää ja/tai hoitaa, kun ne kerran tarttuvat ihmisiin.

Gates-säätiö aikoo pystyttää hyttysten kasvatustehtaan Brasiliaan ja hyödyntää denguekokeiluja rokotekokeiluilla
Gates-säätiö vie “hyväntekeväisyytensä” takaisin Brasilian kaduille. Gates-säätiö käyttää 55 miljoonaa dollaria kokeelliseen Dengue-rokotteeseen ja rahoittaa sellaisen hyttysten kasvatustehtaan kehittämistä, joka vapauttaa 5 miljardia geneettisesti muunnettua hyttystä vuodessa.

Kun World Mosquito Program aloitti toimintansa Brasiliassa vuonna 2011, sen pilottitutkimukset osoittivat, että Wolachia vähentää Aedes aegypti -hyttysten riskiä levittää viruksia. Vaikka tämä saattaa auttaa vähentämään tartunnanlevittäjien välittämiä tauteja lyhyellä aikavälillä, se voi johtaa vastustuskykyisempien tautien uusiutumiseen.

Ensimmäinen elävä hyttyskokeilu Brasiliassa tehtiin syyskuussa 2014 Rio de Janeirossa. Vuoteen 2017 mennessä täysimittaisia kokeita tehtiin Oswaldo Cruz -säätiön (Fiocruz) avustuksella terveysministeriön johdolla. Kymmenen vuotta myöhemmin kokeen tulokset ovat olleet surkeat. Nykyään Amerikassa on raportoitu yli 2,8 miljoonaa denguekuumetapausta. Näistä maista Brasilia ilmoitti toiseksi eniten tapauksia, 1 104,5 tapausta 100 000 asukasta kohti. Vuoden 2024 ensimmäisten viiden viikon aikana on raportoitu 364 855 denguekuumetapausta, mikä on neljä kertaa enemmän tautitapauksia kuin vastaavana ajanjaksona vuonna 2023.”

Bloomberg ja muut ostetut tiedotusvälineet väittävät “ilmaston lämpenemisen” aiheuttavan denguetaudin yleistymisen. Ne esittävät näitä väitteitä tutkimatta lainkaan tämän Brasiliassa esiintyvän vektorivälitteisen tauti-ilmiön ympäristöllisiä ja geneettisiä taustatekijöitä. Maassa tehtyjen hyttyskokeiden mahdollisista seurauksista ei mainita mitään.

Ei ole yllättävää, että Brasilian terveysministeriö hyväksyi vuonna 2023 uuden dengue-rokotteen, ja siitä tuli ensimmäinen maa maailmassa, joka tarjosi kokeellisen rokotteen julkisen terveydenhuoltojärjestelmänsä kautta. Gatesin säätiö, joka rahoitti hyttyskokeet, on myös tämän joukkorokotuspyrkimyksen takana, ja se pyrkii hyödyntämään hyttyskokeidensa epäonnistumisia.

Lähteitä:

WorldMosquitoProgram.org

CBC.ca

Nature.com

Nature.com

GMWatch.org

Nature.com

GlobalResearch.com

GatesFoundation.org

WorldMosquitoProgram.org

WHO.int

TheGuardian.com

Bloomberg.com

Folha.com

GlobalResearch.ca