15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Bezos rahoittaa Fake Meat -teknologiaa, kun eliitit pyrkivät nollaamaan globaalin elintarvikeketjun.

2 min read
Bezos rahoittaa Fake Meat -teknologiaa, kun eliitit pyrkivät nollaamaan globaalin elintarvikeketjun.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/w5xw

Bezos Earth Fundin varapuheenjohtaja Lauren Sánchez ilmoitti tällä viikolla monipäiväisessä  Aspen Ideas: Climate  -tapahtumassa Miami Beachin kongressikeskuksessa, että rahasto sijoittaa kymmeniä miljoonia dollareita “vaihtoehtoisia proteiineja” ympäröivän tieteen ja teknologian edistämiseen.

Sánchez sanoi, että 60 miljoonan dollarin investointi perustaa Bezos Centers for Sustainable Protein osana Bezos Earth Fundin miljardin dollarin aloitetta elintarvikeketjun muuttamiseksi.

Bezos Earth Fund -rahasto totesi lehdistötiedotteessa: “Keskustat kohdistavat merkittäviin teknologisiin esteisiin vähentääkseen kustannuksia, parantaakseen laatua ja lisätäkseen vaihtoehtoisten proteiinien ravitsemuksellista hyötyä edistämällä tiedettä ja teknologiaa.”

Sánchez sanoi: “Meidän on ruokittava 10 miljardia ihmistä terveellisellä ja kestävällä ruoalla koko tämän vuosisadan ajan samalla kun suojellaan planeettamme. Pystymme siihen, ja se vaatii paljon innovaatioita.”

”Maailmamme on valmis muutokseen, tulevaisuuteen, jota kompromissit eivät rajoita. Ratkaisut suurimpiin haasteihimme tulevat usein niiden hiljaisesta sinnikkyydestä, jotka ovat valmiita kyseenalaistamaan, kuvittelemaan ja innovoimaan”, hän lisäsi.

Ilmastonmuutoksen varjolla Maailman talousfoorumi ja jotkut miljardöörijäsenet ovat olleet pakkomielle maailmanlaajuisen elintarvikeketjun uudelleenkäynnistämisessä. He yrittävät siirtää maailman väestön lihapohjaisesta ruokavaliosta hyönteisiin, väärennettyyn lihaan ja kasvipohjaisiin ruokiin.

Myös…

Yritysmedia on yrittänyt  vakuuttaa massat …

Kiinnitä huomiota Euroopan maanviljelijöihin. He nousevat  kymmenillä tuhansilla Brysselin ilmastokulttia vastaan , joka yrittää tappaa pieniä tiloja tuhoisilla “kasvihuonekaasupäästöjen” toimenpiteillä. Hallituksen ja eliitin pyrkimys murskata maanviljelijät on yritys saada elintarvikehuolto haltuunsa.

Sano ei väärennetylle lihalle ja hyönteisille. Osta paikallista.