15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Pankkiviestintäjärjestelmä SWIFT julkistaa CBDC-alustan viimeistään kahden vuoden kuluttua

3 min read
Pankkiviestintäjärjestelmä SWIFT julkistaa CBDC-alustan viimeistään kahden vuoden kuluttua

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/gw4v


Keskeinen, kansainvälinen CBDC-alusta SWIFTin kautta julistaa ihmisten yksilöllisen vapauden lyhyen aikakauden päättymisen. Ihmisille, jotka luottavat maksuihin pankki- tai luottokortilla, maksut CBDC:illä – eli digitaalisella keskuspankkirahalla – eivät muutu helpommaksi, niistä tulee hallittavia. Keskitetysti voidaan määrittää, mitä voidaan ostaa ja mihin lahjoittaa – ja tämä on suunniteltua ja avoimesti viestittyä.

Internetin sekä kansainvälisen kaupan ja matkustusmahdollisuuksien ansiosta ihmiskunta saattoi nauttia useiden vuosikymmenien ajan vapaudesta, joka todennäköisesti loppuu pian “pelkille kuolevaisille”. Maailman eliitti on päättänyt, että yksilön liikkuminen (ajoneuvot) sekä pitkän matkan matkustaminen on lopetettava – oletettavasti liiallisten CO2-päästöjen uhanalaisen maailman pelastamiseksi. Tällä väärällä väitteellä pyritään säätelemään ihmisten koko kulutuskäyttäytymistä. Keskitetysti päätetään, mitä voidaan ostaa ja syödä.

Keskuspankin digitaalisten varojen käyttöä voidaan seurata tarkasti. Sen lisäksi, että näet viimeistä yksityiskohtaa myöten, kuka osti mitä ja missä (jotta “virheestä” voidaan myöhemmin rangaista), voit myös estää nämä ostokset. Laajamittaisia ​​kokeita tehdään, jotta se houkuttelisi ihmisiä “pakolaisten maksukorteiksi”. Tässä mallissa miljoonat köyhät siirtolaiset, jotka on siirretty horjuttamaan länttä, eivät enää saa käteistä, vaan heidän on maksettava korteilla, joiden käyttöä voidaan tarkasti rajoittaa.

“The Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication, lyhennettynä SWIFT, on vuonna 1973 perustettu Belgiassa sijaitseva organisaatio, joka ylläpitää erityisen turvallista tietoliikenneverkkoa (SWIFTNet), jota yli 11 000 luottolaitosta käyttää maailmanlaajuisesti tilisiirtona ulkomaille. maksutapahtumia.” selittää saksalainen Wikipedia.

Reuters-uutistoimisto raportoi 25. maaliskuuta , että SWIFT aikoo saada seuraavan 1-2 vuoden aikana valmiiksi alustan, joka yhdistää keskuspankkien digitaaliset valuutat saumattomasti olemassa olevaan rahoitusjärjestelmään.

Keskitytään varmistamaan, että eri maiden CBDC:itä voidaan käyttää yhdessä, vaikka ne perustuisivatkin erilaisiin taustalla oleviin teknologioihin tai “protokolliin”, mikä vähentää maksujärjestelmän pirstoutumisen riskiä.

Kävi myös ilmi, että niitä voitaisiin käyttää erittäin monimutkaisiin kaupallisiin tai valuuttamaksuihin ja että ne voitaisiin mahdollisesti automatisoida prosessien nopeuttamiseksi ja kustannusten alentamiseksi.REUTERS perustuu SWIFTin tietoihin

Nick Kerigan, SWIFTin innovaatiopäällikkö, määritteli valmistumisen ja käyttöönoton aikakehykseksi 12–24 kuukautta. Tällä pyritään säilyttämään SWIFTin globaali määräävä asema pankkien välisessä verkostossa.

CBDC:n testialueet ovat tällä hetkellä Bahamalla, Nigeriassa ja Jamaikalla. Kiinan e-yuan on todennäköisesti seuraava valuutta. SWIFT odottaa, että 16 biljoonan dollarin omaisuus muunnetaan digitaalisiksi valuutoiksi vuoteen 2030 mennessä. “Näillä voitaisiin sitten käydä kauppaa reaaliajassa”, Kerigan sanoo iloisena. Tämä on näennäinen etu tämän maailman ihmisille, jotka todellisuudessa vajoavat täydelliseen hallintaan. Haluavatko he sitä, sitä ei koskaan kysytty demokraattisesti.

Tuskin kukaan voi sivuuttaa SWIFTiä varsinkaan Euroopassa, mutta järjestelmä on kansainvälisesti vakiintunut ja tärkeä rajapinta kansainvälisille rahansiirroille. Yrityksen ympärillä on jo ollut lukuisia skandaaleja, jotka herättivät voimakkaita epäilyksiä sen hyödyistä Euroopan kansalaisille. Esimerkiksi Edward Snowden paljasti, että yhdysvaltalaiset palvelut vakoilevat SWIFT-järjestelmää useilla tasoilla ja heillä on siten täydellinen käsitys Euroopan kansalaisten maksutapahtumista. Lisäksi SWIFTiä käytetään aseena maita vastaan, jotka eivät toimi muiden maiden vaatimalla tavalla. Vuonna 2018 iranilaiset pankit suljettiin Yhdysvaltojen pyynnöstä, ja Ukrainan sodan jälkeen SWIFT sulki venäläiset pankit pois .

SWIFT on myös alttiina kyberhyökkäyksille. Pohjois-Korean kerrotaan onnistuneesti varastaneen kymmeniä miljoonia dollareita Yhdysvaltain dollareina useaan otteeseen. Helmikuussa 2016 Bangladeshin keskuspankista varastettiin 81 miljoonaa dollaria.