15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Sisäpiiriläinen varoittaa, että WEF suunnittelee Covid-pandemian uudelleen käynnistämistä.

3 min read
Sisäpiiriläinen varoittaa, että WEF suunnittelee Covid-pandemian uudelleen käynnistämistä.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/obze

Eräs bioaseteollisuuden sisäpiiriläinen on varoittanut yleisöä siitä, että Maailman talousfoorumi (WEF) suunnittelee Covid-pandemian “uudelleenkäynnistämistä” viimeistelläkseen “Great Reset” -ohjelmansa.

Tohtori Harvey Rischin, bioaseasiantuntijan ja Yalen yliopiston professorin ja epidemiologin mukaan “seuraava pandemia” on puhkeamassa “näennäisesti tyhjästä”.

Risch varoittaa, että globalistinen eliitti ei ole vielä lopettanut Covidin kanssa, vaikka pandemia näyttääkin olevan “ohi”.

Vaikka viimeinen pandemia ei ehkä onnistunutkaan täysin käynnistämään WEF:n “suurta uudelleenkäynnistystä”, uusi, tappavampi Covid-epidemia saattaisi varmasti viedä siirtymän päätökseen.

Sekä niin sanottu “virus” että niin sanottu “rokote” olivat täydellinen tekosyy Amerikan bioaseteollisuudelle nostaa itsensä sellaiseksi, jota kansakunta tarvitsee palvellakseen yleistä hyvää suojelemalla meitä, ihmisiä, taudeilta – tai niin se ainakin väittää.

Tohtori Risch varoittaa nyt luotettavia lainsäätäjiä suunnitelmien estämisen toivossa.

Äskettäin pidetyssä pyöreän pöydän kokouksessa nimeltä “Federal Health Agencies and the COVID Cartel: What Are They Hiding?”, jonka isäntänä toimi senaattori Ron Johnson (R-WI), tohtori Risch kertoi lisää siitä, miten bioaseteollisuus on työskennellyt salassa ainakin viimeiset 70 vuotta päästääkseen helvetin valloilleen maailmassa.

“Tämä työ ja WIV:n (Wuhanin virologian instituutti Kiinassa) vuoto olivat mielestäni hedelmä bioaseteollisuudestamme, joka on kehittänyt biologisia aseita salaa ja häijysti viimeiset 70 vuotta”, tohtori Risch totesi pyöreän pöydän keskustelussa.

“Se, että tunnustettiin, että on mahdollista päästää vahingossa tai tahallisesti valloilleen tartunnanaiheuttaja, joka kykenee tappamaan suuren määrän ihmiskuntaa, johti vuonna 1975 tehtyyn bioaseita koskevaan sopimukseen, jonka presidentti Ford allekirjoitti.

Sopimuksessa kielletään hyökkäävien bioaseiden kehittäminen, mutta yksi porsaanreikä sopimuksessa on se, että pieniä määriä hyökkääviä bioaseita saa kehittää rokotteiden vastatoimien tutkimusta varten.” “Sopimus on kuitenkin hyvin tärkeä.”

Tohtori Rischin mukaan Yhdysvaltojen bioaseteollisuus käytti tätä porsaanreikää hyväkseen, mikä johti lopulta COVIDiin ja sen jälkeen siihen painajaiseen, joka tunnetaan nimellä “pandemia”.

“Hypoteesini, se, mihin uskon, on, että sekä viruksen alkuperän peittely että koko planeetan pakkorokotukset oli järjestetty bioaseteollisuuden koskemattomuuden suojelemiseksi”, tohtori Risch totesi.

“Rokotteet ovat sitten todiste siitä, että bioaseteollisuus oli alusta alkaen oikein perusteltu.”

Se, että COVID-injektiot annettiin keskellä niin sanottua “pandemiaa”, on sinänsä epäilyttävää, koska näin ei yleensä tehdä.

Jos suuri yleisö vain tietäisi, mitä tohtori Rischillä ja muilla hänen kaltaisillaan on sanottavaa tästä kaikesta, he olisivat järkyttyneitä, vihaisia ja vaatisivat lopulta vastauksia vaaleilla valituilta virkamiehiltään siihen, miten kaikki tämä saattoi tapahtua aivan kaikkien nenän alla.

“Ilman onnistunutta rokotetta, joka voisi näyttää itseään pandemiakriisin aikana, varsinkin jos se aiheutuisi vuodosta itse bioaseteollisuuden lähteestä, kaikille olisi selvää, että teollisuuden olemassaolon peruste oli alun perin petos, tohtori Risch väittää.

“Ja niinpä COVID-rokotteet itse tarjosivat puolustuksen syytöksiä vastaan, joiden mukaan bioaseteollisuus ei itse asiassa ollut kaksikäyttötarkoituksessa, vaan ainoastaan hyökkäystarkoituksessa, mikä rikkoi vuoden 1975 sopimusta.”

Pyöreän pöydän keskusteluissa olivat läsnä myös mRNA:n (modRNA) asiantuntija tohtori Robert Malone sekä data-asiantuntija Ed Dowd.

“Pysähtykäämme kaikki ja muistakaamme, että koko huijausdemokratia oli todellakin yksi suuri huijaus”, eräs kommentoija muistutti.