15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Globalistit haluavat kolmannen maailmansodan: Naton sotilaat Ukrainassa ”kansainvälisen oikeuden mukaan”

3 min read
Globalistit haluavat kolmannen maailmansodan: Naton sotilaat Ukrainassa ”kansainvälisen oikeuden mukaan”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/8h8l

Saksan sodanlietsojat eivät anna periksi. Nyt Saksan liittopäivien “asiantuntijat” ovat julkaisseet (vielä luottamuksellisen) asiakirjan, jossa todetaan, että Naton joukot Ukrainan maaperällä olisivat “kansainvälisen oikeuden mukaan sallittuja”. Jos Venäjä kuitenkin vastaisi hyökkäykseen lähtömaiden kohteita vastaan, kyseessä olisi aseellinen hyökkäys, joka rikkoo kansainvälistä oikeutta. “Asiantuntijat” tietävät ilmeisesti vain yhden tavoitteen: ajaa Eurooppa kolmanteen maailmansotaan, mahdolliseen ydinsotaan.

Saksalainen medialehti Welt raportoi 29. maaliskuuta, että Naton maajoukkojen lähettäminen Ukrainaan oli laillisesti hyväksyttävää – eikä se automaattisesti laukaisi Naton liittoutumista. Tätä oikeudellista lausuntoa edustaisivat “liittopäivien tieteelliset yksiköt”. Järkyttävää on myös se asiallisuus, jolla tällaisia ​​teesiä levitetään. Koska joukkojen lähettäminen tarkoittaa aina lisää sotaa, enemmän kärsimystä, lisää kuolemaa. Riippumatta siitä, pitääkö sotaa “moraalisesti” vai jopa “laillisesti” oikeutettuna.

“Asiantuntijat” huomauttavat, että kyseisestä valtiosta tulisi silloin konfliktin osapuoli. Tätä lausuntoa on myös harkittava hieman tarkemmin. Naton sotilaita on ollut Ukrainassa pitkään (oletettavasti vain kouluttajina ja neuvonantajina). Näin ollen he olisivat vetäneet lähettävät valtiot konfliktiin pitkään.

“Jos Naton jäsenmaa toimii yksipuolisesti – eli ei aiemmin päätetyn Naton operaation puitteissa ja Naton sotilaallisten komentorakenteiden ulkopuolella – Naton kokonaisuus tai muut Naton kumppanimaat eivät tule konfliktin osapuoliksi”, paperi jatkaa. on Saksan lehdistötoimiston saatavilla.Welt.de

Jos Ranskan kaltainen Nato-valtio lähettää itsenäisesti maajoukkoja Ukrainaan, kaikki Nato-maat eivät automaattisesti joutuisi konfliktiin. Tämä tapaus toteutuisi vain, jos Venäjä puolustaisi itseään Ukrainan alueen ulkopuolella.

Jos Naton jäsenmaan joukot harjoittavat kollektiivista itsepuolustusta (YK:n peruskirjan artikla 51) Ukrainan puolesta olemassa olevassa konfliktissa (Venäjän ja Ukrainan välillä) ja konfliktin toinen osapuoli (Venäjä) hyökkää heidän kimppuunsa konfliktialueen taistelun aikana tämä ei ole Naton perustamissopimuksen 5 artiklan tapaus.Bundestag-asiantuntijoiden paperi, ei vielä julkinen, lainattu Welt.de:ssä

Syynä tieteellisten yksiköiden vastaukseen oli AfD:n kysely oikeudellisesta asemasta Ranskan maajoukkojen mahdollisen sijoittamisen yhteydessä. Nämä tieteelliset palvelut ovat liittopäivien alajaosto. Siellä on edustettuna eri alojen asiantuntijoita – yhteensä noin 100 henkilöä. He toimisivat “puoluepoliittisesti neutraalilla ja tosiasiallisesti objektiivisella tavalla”.

Erityisen yksinkertaiseen kielenkäyttöön jaettuna nämä asiantuntijat haluavat todeta “neutraalisti ja objektiivisesti”, että meillä ei ole ainoastaan ​​lupa toimittaa rajoittamattoman määrän aseita ja ammuksia ja käyttää myös maajoukkoja Venäjää vastaan ​​- vaan että Venäjä ei saa ryhtyä toimiin. hyökkääjien asetehtaita ja komentokeskuksia vastaan. Jokaiselle päiväkotilapselle pitäisi olla selvää, että tämä ei todennäköisesti onnistu todellisuudessa.

Naton liittoutuman tapaus ei siis laukaistu mielivaltaisesta hyökkäyksestä Venäjää vastaan, vaan sen laukaisi varmasti Venäjän vastahyökkäykset.

Venäjän sotilaallinen reaktio Ranskassa olevia kohteita vastaan ​​sen sijaan olisi “aseellinen hyökkäys” (kansainvälisen oikeuden vastainen) Naton sopimuksen 5 artiklassa tarkoitetussa merkityksessä, joka loi tosiasialliset edellytykset Naton julistamiselle. liittouma.Bundestag-asiantuntijoiden paperi, ei vielä julkinen, lainattu Welt.de:ssä

On henkeäsalpaavaa, kuinka globalistit tällä hetkellä yllyttävät ja syttyvät Venäjää vastaan. Provokaatiot lisääntyvät päivä päivältä. Jos venäläinen karhu puolustaa itseään, sormea ​​osoitetaan ja syytetään. Mutta se ei ole niin yksinkertaista – hyökkäys Ukrainaan vuonna 2022 – yhtä vastenmielinen kuin mikä tahansa sota – oli tulosta vuosikymmenen provokaatiosta, ainakin CIA:n rahoittaman Maidanin vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014.