15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Willi Huber: Joe Biden, kaikkien “vasemmistolaisten” idoli, pilkkaa kristittyjä ja julistaa pääsiäisen transsukupuolisten päiväksi

3 min read
Willi Huber: Joe Biden, kaikkien “vasemmistolaisten” idoli, pilkkaa kristittyjä ja julistaa pääsiäisen transsukupuolisten päiväksi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/117r

Tuskin voi ilmaista enempää halveksuntaa vanhanaikaista tapaa kohtaan kuin Joe Biden 31. maaliskuuta 2024. Samalla kun “demokraatti” osoittaa kunnioitusta jokaiselle kuviteltavissa olevalle vieraalle kulttuurille ja onnittelee pyhien lomapäivien johdosta, hän julisti pääsiäisen “transsukupuolisten näkyvyyden päiväksi”. Pääsiäinen on kristityille vuoden tärkein juhla – ja kristityt ovat modernin USA:n perustajia. Globalisteilla ei ole muuta tarjottavaa kuin liiallinen itseviha.

Ei ole olemassa globalistista harhaa, johon Joe Biden ja hänen ympärillään olevat eivät olisi sortuneet – tai ainakin että he saarnaavat manipuloidakseen massoja maailmanlaajuisesti. Ilmastouskonnon lisäksi myös transsukupuolinen uskonto on vakiintunut maailmanlaajuisesti. Enemmistöä kiusataan päivästä toiseen pienen vähemmistön oletettujen etujen vuoksi. Se vastaa sosialistisen ja kommunistisen politiikan tavanomaista kiertokulkua. Keksitään ongelmia, joita ei olisi ilman politiikkaa – ja vähemmistöä ylistetään oletetuina uhreina. Tämän seurauksena suurelta yleisöltä otetaan paljon verorahoja väitettyjen epäkohtien korjaamiseksi.

Transsukupuolisten uskonto on epäinhimillisyyden huippu. Pienetkin lapset vakuuttuvat siitä, että he voivat vaihtaa sukupuoltaan mielensä mukaan – ja peruuttamattomia hormonihoitoja tai jopa silpovia leikkauksia tehdään. Todellisuus tavoittaa turmeltuneen vasemmiston kuten aina – erityisen paljon itsemurhia on tällä tavalla kohdeltujen keskuudessa. Tämä voidaan jäljittää jopa transsukupuolisuuden keksijään John Moneyyn . Tämä mies oli seksuaalisesti kieroutunut lasten hyväksikäyttäjä; hänen “kohteitaan” koskeva pakkohoito johti heidän itsemurhaan. Siitä huolimatta “vasemmistolaiset” ympäri maailmaa palvovat hänen teorioitaan ja aiheuttavat siten vielä enemmän kärsimystä ja kurjuutta.

Joe Biden korosti erityisesti tätä transsukupuolisten uskontoa tänään, pääsiäisenä, joka on kristityille pyhä. Vaikka hän kielsi kristilliset symbolit pääsiäisenä Valkoisesta talosta, transsukupuolisten lippu liehuu sen edessä ( Oudot yhteensattumat: LGBTQ-sateenkaari on myös juutalaisen lopunajan lahkon logo ). Ja hänen viestinsä yleisölle: 31. maaliskuuta 2024 on julistettu “Transsukupuolisten näkyvyyden päivä”.

Se, että transseksuaalit ovat “näkymättömiä”, on toinen valhe vasemmiston ääriliikkeistä. Koska sateenkaarilippua ei ole kierretty vuosiin – jokainen suuri globalistinen yritys on koristellut näytöt, sivuliikkeet ja luettelot symbolilla. Jopa hallinnollisella tasolla odotetaan kunkin kunnan pienen vähemmistön logoa – tuskin on raatihuonetta tai kirkkoa, jossa sateenkaari ei olisi jatkuvasti läsnä. Myös X:n vihaiset käyttäjät kommentoivat tätä erittäin selvästi.

Joe Bidenin iskulause pitäisi ymmärtää uhkana. “Yhdessä suoritamme tehtävän” – tämä tarkoittaa luultavasti vain länsimaisen kulttuurin täydellistä tuhoa.