15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Ivermektiini auttoi ihmisiä toipumaan nopeammin COVID-19-infektioista, todetaan tutkimuksessa.

3 min read
Ivermektiini auttoi ihmisiä toipumaan nopeammin COVID-19-infektioista, todetaan tutkimuksessa.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/h3op

Eräässä tutkimuksessa on jälleen kerran osoitettu ivermektiinin kyky torjua Wuhanin koronavirusta (COVID-19), ja mainitussa tutkimuksessa todettiin, että ivermektiini auttoi ihmisiä toipumaan tartunnasta nopeammin.
Journal of Infection -lehdessä (JoI) 29. helmikuuta julkaistuun tutkimukseen osallistui 8 811 osallistujaa, jotka olivat positiivisia COVID-19:n suhteen niin sanotussa PRINCIPLE-tutkimuksessa. Heistä 2 157 sai hoidoksi ivermektiiniä. Muut 3 398 osallistujaa saivat muita hoitoja, kun taas loput 3 256 osallistujaa saivat tavanomaista tavanomaista hoitoa COVID-19-infektioon.

Tutkimus toteutettiin 23. kesäkuuta 2021-1. heinäkuuta 2022. Siinä todettiin lopulta, että ivermektiiniä saaneiden toipumisaika oli lyhyempi – mediaani kaksi päivää – verrattuna kahteen muuhun ryhmään. Ivermektiiniä saaneet joutuivat myös harvemmin sairaalahoitoon tai kuolivat, sillä 1,6 prosenttia tämän ryhmän osallistujista kärsi näistä seurauksista. Sitä vastoin neljä prosenttia tavanomaisen hoidon ryhmään kuuluvista kuoli COVID-19:ään, jos he eivät joutuneet sairaalaan.

Lisäksi ivermektiiniä saaneet nauttivat myös vakavien oireiden vähenemisestä ja kestävästä toipumisesta. Tästä lupaavasta löydöksestä huolimatta tutkimuksen tekijät kannattivat järjettömästi ivermektiinin käyttöä COVID-19:n hoidossa. (Liittyy asiaan: Ivermektiini on taas trendi… Uusi tieteellinen julkaisu paljastaa “ihmelääkkeen”).

“Ivermektiini COVID-19:n hoidossa ei todennäköisesti tuo kliinisesti merkittävää parannusta toipumiseen, sairaalahoitoon joutumiseen tai pidemmän aikavälin tuloksiin. Ivermektiinin lisäkokeet SARS-CoV-2-infektiota vastaan rokotetuissa väestöryhmissä eivät vaikuta perustelluilta”, he kirjoittivat tutkimuksen tulkintaosuudessa.

Ihmisen tietämystä vastaan hyökätään! Hallitukset ja vaikutusvaltaiset yhtiöt käyttävät sensuuria hävittääkseen ihmiskunnan tietopohjan ravitsemuksesta, yrteistä, omavaraisuudesta, luonnollisesta immuniteetista, ruoantuotannosta, valmiudesta ja paljon muusta. Säilytämme inhimillistä tietoa tekoälyteknologian avulla samalla kun rakennamme ihmisen vapauden infrastruktuuria. Tutustu ilmaiseen, ei-kaupalliseen tekoäly- / LLM-projektiimme täällä. Tue pyrkimyksiämme rakentaa ihmisen vapauden infrastruktuuria tekemällä ostoksia HealthRangerStore.com-sivustolla, jossa on laboratoriotestattuja, sertifioituja orgaanisia, GMO-vapaita elintarvikkeita ja ravitsemuksellisia ratkaisuja.

Lopulta he päättelivät: “Tutkimuksemme tulokset … tukevat kantaa, jonka mukaan ivermektiiniä ei pitäisi käyttää SARS-CoV-2-infektion hoitoon yhteisössä korkean tulotason maissa, joissa väestö on suurelta osin rokotettu.”. Katsomme, että ivermektiinin lisätutkimusten tekeminen tässä väestössä ei pitäisi olla ensisijainen tutkimuskohde.””

Epoch Timesin mukaan PRINCIPLE-tutkimukseen osallistuneet tutkimuksen tekijät paljastivat eturistiriidat artikkelissaan. Yksi osatekijä sai avustuksia lääkeyrityksiltä, kuten AstraZenecalta, ja toinen paljasti saaneensa avustuksia Oxfordin yliopistolta. Yliopisto oli muuten mukana kehittämässä AstraZenecan COVID-19-rokotetta, jossa käytetään adenovirusvektoria.

Tutkimuksessa vähäteltiin virheellisesti sitä, miten ivermektiini paransi toipumista COVID-19:stä.
Tohtori Christopher Butler, tutkimuksen vastaava kirjoittaja, sanoi: “Ivermektiiniä on helposti saatavilla maailmanlaajuisesti [ja] sitä on käytetty laajalti monien muiden tartuntatautien hoidossa. Se on tunnettu lääke, jolla on hyvä turvallisuusprofiili, ja koska joissakin tutkimuksissa saatiin lupaavia tuloksia, sitä käytetään jo laajalti COVID-19:n hoitoon useissa maissa.

Butlerin ja kumppaneiden päätös preparoida ivermektiiniä tutkimuksessaan huolimatta siitä, että he tunnustivat sen vaikutukset SARS-CoV-2:ta vastaan, on kuitenkin saanut monet raapimaan päätään. Tämä sai amerikkalaislääkärin tohtori Pierre Coryn syyttämään tekijöitä “uudesta ennätyksestä ivermektiinitutkimuksen petoksessa”. Hänen mukaansa Butler ja hänen kollegansa vähättelivät virheellisesti sitä, miten ivermektiini paransi COVID-19:stä toipumista.

“PRINCIPLE oli syvästi positiivinen tutkimus, jota sen sijaan analysoitiin ja kirjoitettiin negatiivisena”, Kory kirjoitti 5. maaliskuuta Substack-sivustollaan. Front Line COVID-19 Critical Care Alliancen (FLCCC) toinen perustaja ja puheenjohtaja on jo pitkään edistänyt ivermektiiniä COVID-19-hoitona tappavien COVID-19-injektioiden sijaan.

“Miljoonat potilaat ja lääkärit ympäri maailmaa, jotka tietävät, kuinka tehokas ja turvallinen viruslääke [ivermektiini] on, käyttävät sitä jatkossakin COVID-19:n, flunssan, tauti X:n ja muiden tautien hoitoon.”

Kommentoi