15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Korruption ja ulkomaisen valvonnan välillä: Onko EU Euroopan romahdus?

3 min read
Korruption ja ulkomaisen valvonnan välillä: Onko EU Euroopan romahdus?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/dgly

Vauraus, vapaus ja turvallisuus: Tätä Euroopan unionin pitäisi tarjota kansalaisilleen. Näitä lupauksia ei pidetty. Päinvastoin: verorahoja tuhlataan ja pumpataan kansanvastaisille asialistoille, kansalaisvapauksia poljetaan ja sodan uhkaa ruokitaan. Auf1:n tiedotustilaisuudessa neljä sisäpiiriläistä keskusteli EU:n tilasta ja mahdollisista pelastustoimenpiteistä.

Lehdistötiedote ON1 :

Auf1 tilannetiedotus: “EU – Euroopan romahdus vai ainoa mahdollisuus?”

“Valheiden projekti!”: Euroopan unioni byrokraattisena rakenteena korruption ja heteronomian välillä

https://auf1.tv/lagebeschriftung-auf1/die-eu-europas-untergang-oder-europas-einzige-chance

EU-vaalien alla Dietmar Heuritsch kutsui neljä kriittistä sisäpiiriläistä Auf1-tiedotustilaisuuteen. EU-edustaja Harald Vilimsky (FPÖ), aktivisti Martin Rutter, entinen Sveitsin kansallisneuvoston jäsen Ulrich Schlüer (SVP) ja Auf1:n poliittinen toimittaja Kornelia Kirchweger puhuivat selkeästi Euroopan unionin luomisesta ja tilasta ja keskustelivat mahdollisista vaihtoehdoista.

EU puristaa veronmaksajia

“EU-jäsenyyskampanja oli valheiden kampanja!” sanoo Auf1:n toimittaja Kornelia Kirchweger. “Meille kerrottiin, että jos meistä ei tule tämän liiton jäseniä, olemme valmiita.” Meille luvattiin vaurautta, vapautta ja turvallisuutta, mutta kävi päinvastoin, Kirchweger sanoi. Liittovaltion lehdistöpalvelun osastopäällikkönä hän oli tuolloin täysin mukana liittokanslerin EU-propagandassa – ja itsekin pettyi valheisiin. Toive siitä, että EU:hun liittyminen voisi hajottaa Itävallan politiikan tunkeutuneita rakenteita, on täysin petetty. Kornelia Kirchweger: “Koko asia on juuri siirtynyt Brysseliin.” Kansalainen on käytännössä asetettu holhoukseen. Brysselin byrokratian, mutta myös “vihreän sopimuksen” rahoittamiseksi veronmaksajaa puristetaan kuin sitruunaa!

Pois EU:sta!

“Meidän täytyy päästä ulos! Tämä EU vahingoittaa Itävaltaa!” Aktivisti Martin Rutter näkee Itävallan eroamisen EU:sta ainoana tapana saada takaisin suvereniteetti. EU on poliittinen panttivangi, joka kiristää jäsenvaltioita ja on itse julistautuneena rauhanprojektina ohjaamassa Euroopan kansat sotaan Venäjän kanssa. Poliittista muutosta tarvitaan. Pelkästään poliittisten päiden vaihtamisesta ei ole hyötyä. EU-rakennetta ja olemassa olevia EU-sopimuksia ei voida uudistaa suoraa demokratiaa kannattavan ÖXITin kannattajan mukaan. EU:hun liittymisen jälkeen tapahtuneiden valtavien hintojen nousun lisäksi Itävalta on kokenut korruptoituneen eliitin ulkoisen valvonnan. “90 prosenttia ei-itävaltalaisista sanelee Itävallan.”

Raakaa voittoa yritysten hyväksi

”Se on julmaa voittoa tavoittelevaa bisnestä!” Liberaali europarlamentaarikko Harald Vilimsky kuvailee EU:ta valheprojektiksi, joka palvelee vain suuryrityksiä. Talouseliitti otti vallan. Vapauspuolue arvostelee jyrkästi EU:n komission puheenjohtajaa Ursula Von der Leyenia ja EU:n ilmastopolitiikkaa, niin sanottua “vihreää sopimusta”. ” Jos olisi punainen painike, jolla saisin meidät pois kaikesta EU-hulluudesta, en epäröisi hetkeäkään”, sanoo FPÖ:n europarlamentaarikko. Vilimsky ei kuitenkaan harkitse eroa EU:sta. Hän kannattaa uudistuksia, jotka antavat vähitellen enemmän valtaa takaisin jäsenmaille. Hän näkee EU:n tulevaisuuden eräänlaisessa Euroopan yhteisössä, “sisämarkkinaplussina”. Bryssel olisi silloin vastuussa vain tietyistä aloista.

Suvereenin isänmaan Eurooppa

Sveitsiläinen entinen kansallisneuvoston jäsen Dr. Ulrich Schlüer sanoo: “Vain suvereenin isänmaan Euroopalla on tulevaisuus!” EU:n virallinen sentralismi tuhoaa vapauden ja hyvinvoinnin. “Eurooppa tarvitsee lisää itsenäisiä kansalaisia, jotka saavat toimia, ajatella ja päättää itsenäisesti.” Vain näin Eurooppa voi kehittää vahvuuksiaan ja ihmiset voivat elää jälleen vapaudessa ja vauraudessa: “Nämä vahvuudet tulevat Euroopalle ominaisesta monimuotoisuudesta.”

Kommentoi