15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

60 Minutes väittää nyt, että suunnatut energia-aseet (DEW) ovat todellisia, eivät salaliittoteoriaa, koska Venäjä muka käyttää niitä meitä vastaan.

3 min read
60 Minutes väittää nyt, että suunnatut energia-aseet (DEW) ovat todellisia, eivät salaliittoteoriaa, koska Venäjä muka käyttää niitä meitä vastaan.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/o0xy

Monien vuosien ajan Yhdysvaltojen valtavirran tiedotusvälineet ovat pilkanneet kaikki spekulaatiot suunnattujen energia-aseiden (DEW) olemassaolosta, joita hallitus käyttää “metsäpalojen” lietsomiseen ja kokonaisten kaupunkien, kuten Lahainan, Mauin, kimppuun hyökkäämiseen, “salaliittoteoriaksi”. No, yhtäkkiä DEW:t ovatkin 60 Minutesin mukaan totta – mutta vain siksi, että Venäjä on uusi väitetty mörkö, kirjoittaa Ethan Huff .

Seuraavassa videoleikkeessä 60 Minutesin tutkiva toimittaja Christo Grozev ilmaisee uskovansa, että Venäjän huippusalainen tiedustelupalvelu nimeltä 29155 on “Yhdysvaltojen virkamiesten raportoimien salaperäisten terveystapausten takana” – katso:

Katso nyt tämä video, jossa Grozev kertoo, kuinka hän “kirjaimellisesti sai kyyneleet silmiinsä” löydettyään väitettyjä todisteita, jotka saattavat yhdistää Venäjän huippusalaisen 29155-yksikön DEW:iin:

Tässä on selvästi jokin agenda, agenda, jonka näemme joka kerta, kun jokin toinen Yhdysvaltain hallituksen juoni paljastuu salaliittoteorian sijasta todeksi: syytetään Venäjää.

Jos ne paljastuvat, syyttäkää Venäjää.
Newsweek ja muut yritysten hallitsemat tiedotusvälineet ovat jo työntämässä uutta narratiivia, jossa Venäjää syytetään “salaperäisestä ja heikentävästä tilasta, joka vaivaa Yhdysvaltain henkilökuntaa Kuubassa” ja jota nyt kutsutaan “Havanna-syndroomaksi”.

“Selittämättömät poikkeavat terveystapahtumat, jotka tunnetaan myös nimellä Havanna-syndrooma, voivat johtua Venäjän sotilastiedustelupalvelun (GRU) käyttämistä suunnatun energian aseista”, uutisoi Newsweek 60 Minutesin, The Insiderin (Venäjä) ja Der Spiegelin (Saksa) yhteiseen tutkimukseen viitaten.

Tämä on muuten länsimaisen median toimintatapa (MO): kieltää jonkin kauhean asian, kuten DEW:n, kemiallisten jälkien tai minkä tahansa asian olemassaolo, kunnes kieltäminen ei ole enää mahdollista, koska maailma tietää siitä. Sitten vain jatketaan Venäjän syyttämistä mistä tahansa kauheasta asiasta.

Town Hall väitti hiljattain kumonneensa ulkomaisen vastustajan myytin Havanna-syndroomasta vedoten “vuosien tutkimuksiin”, jotka osoittavat, että sitä “ei voida yhdistää ulkomaisen vastustajan toimiin”.

CIA:n ja kuuden muun tiedustelupalvelun sanotaan tutkineen noin 1 000 tapausta, joissa diplomaatit kärsivät Havanna-syndroomaan liittyvistä oudoista oireista. Todettiin, että oli “erittäin epätodennäköistä”, että kaikki nämä tapaukset olisivat ulkomaisten vastustajien aiheuttamia.

“‘Venäjä, Venäjä, Venäjä!’ Viimeisten kymmenen vuoden aikana – kukaan ei enää usko sinua”, joku kirjoitti X:ssä väärennetystä 60 Minutesin raportista. “Kaikki, mitä poliitikot ja media sanovat Venäjän tekevän, osoittautuu, että meidän oma hallituksemme tekee.”

“Tämä on niin noloa demokraattisille naisille, jotka ovat ainoat, jotka uskovat tämän”, toinen vitsaili.

“Olen aina tiennyt, että on olemassa salaisia vakoiluyksiköitä, mutta salaperäisten terveystapausten aiheuttaminen? Kuulostaa kuin suoraan James Bond -elokuvasta!” toinen sanoi.

Toiset huomauttivat, että hallitus, joka toimii 60 Minutesin kaltaisten mediamukiensa kautta, on tässä vaiheessa niin selvästi epätoivoinen, että se heittää kaiken jäljellä olevan Venäjän kimppuun.

“Muukalaisjuttu oli paljon uskottavampi”, eräs vitsaili.

Kommentoi