15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

“Lihavaihtoehdot”: 50 miljoonaa EU:n verorahaa vuosittain “uusiin elintarvikkeisiin”

4 min read
“Lihavaihtoehdot”: 50 miljoonaa EU:n verorahaa vuosittain “uusiin elintarvikkeisiin”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/9yu6

Tässäkin on ensin esitettävä kysymys: Mitä tekemistä tällä on demokratian kanssa? Kuka kysyi ihmisiltä, ​​halusivatko he “uutta ruokaa”? Haluavatko he pelastaa koko maailman pienessä Euroopassa syömällä matoja, hyönteisiä ja syöpäsoluista valmistettua lihaa? EU ei ajattele paljon demokratiasta. Joka vuosi EU-kansalaisten verotuloja vähintään 50 miljoonaa käytetään rahoittamaan yrityksiä, jotka työskentelevät “uusien elintarvikkeiden” parissa.

Perinteiset vanhat tiedotusvälineet ovat erittäin hiljaisia ​​raportoidessaan tällaisista asioista. Vaikka he kaikki työskentelevät käsi kädessä poliittisten kumppaniensa kanssa Agendan 2030 ja “Green Deal” -ohjelman parissa, he tietävät tarkalleen, mikä järkyttää Euroopan kansalaisia. Joten tällaisista hankkeista on hiljaisuus. Yksi niistä ruukuista, joista EU rahoittaa “uusien elintarvikkeiden” kehittämistä, on nimeltään EIC Accellerator Challenges , ja se on Euroopan innovaationeuvoston (EIC) alainen. Startup-yrityksille jaettiin vuonna 2022 veroja yhteensä 383 miljoonaa euroa – ja muutkin “ennalta määritellyt aiheet” (ks. alla) ovat enemmän kuin kyseenalaisia.

Yhtä tärkeä on EU-rahoitteinen EIT Food -aloite, jonka kautta voi kulkea myös merkittäviä määriä rahoitusta . Tämä sisältää tyylikkäitä propagandatermejä, kuten “proteiinien monipuolistaminen” (laboratorioliha jne.) ja “regeneratiivinen maatalous” (perinteisen maatalouden poistaminen nollapäästöpolitiikan hyväksi).

EU- ja EIT-rahoilla tuettiin yrityksiä, kuten Happy Ocean Foods GmbH, joka valmistaa kalankorvikkeita kasviproteiineista. Elintarvikeasiantuntijat voivat itse arvioida, onko tämä todella terveellistä – esimerkiksi yrityksen keinotekoiset katkaravut sisältävät “vettä, sakeuttamisainetta: natriumalginaattia; 6% soijaproteiini-isolaatti, agavesiirappi, jodioitu suola (suola, kaliumjodaatti), kiinteyttävät aineet: kalsiumlaktaatti, kalsiumkloridi; 1,8 % kasviöljyjä (rypsiöljy, pellavaöljy), aromi, (yrtit,*) mausteet, paprikajauhe”. EU-rahoitusta myönnettiin myös Amai Proteinsille, yritykselle, joka syntetisoi uusia makeutusaineita “bioteknologian” avulla . Itävallassa rahoitetaan muun muassa Revo Foodsia , start-up-yritystä, joka tarjoaa 3D-tulostimella kasviproteiineista valmistettuja kalankorvikkeita .

Kahdeksannumeroinen rahoitus “sienistä tehdylle lihankorvikkeelle”

Ensin takaisin vuoteen 2022. Mushlabs-niminen yritys iloitsi kahdeksannumeroisesta (!) rahoitussummasta. Yritys kehittää sienistä valmistettuja ”lihavaihtoehtoja”. Kysymys on oikeutettu: Miksi tällaisia ​​”suunniteltuja” ruokia ei yksinkertaisesti kutsuta sieniruokiksi? Tarvitsevatko “kasvissyöjät” ja “vegaanit” edes “lihankorvikkeita”? Vai onko tämä vain mainostemppu?

Yhden yrityksen enimmäisrahoitusmäärä vuonna 2022 oli 17,5 miljoonaa euroa. Ilmeisesti tuotteen ei tarvitse olla edes valmis ja markkinoilla, ilmeisesti riittää, jos yritys pystyy perustelemaan sen työskentelyä riittävästi. Euroopan unionille tässä rahoituspotissa on tärkeää, että se pysyy vuoden 2030 Agendan alueella, pohjimmiltaan Maailman talousfoorumin Great Reset -huolella.

Aihealueet, joita rahoitetaan miljoonilla vuonna 2024:

  • “Ihmiskeskeinen” tekoäly
  • Virtuaalimaailmat ja lisätty vuorovaikutus
  • Älykäs reuna- ja kvanttitekniikka
  • Elintarvikkeet tarkkuuskäymisestä ja levistä
  • Monoklonaaliset vasta-ainepohjaiset lääkkeet viruksille
  • Uusiutuvat energianlähteet

Monet EU:n kattilat tekolihalle jne.

Tämä ei tietenkään ole ainoa EU:n rahoitusohjelma keinolihan ja vastaavien asialistalle. Esimerkiksi laboratoriolihayhtiö Meat4All sai 1,9 miljoonaa euroa Horisontti 2020 -potista vuonna 2020. Nutrecon ja Mosa Meatin “Feed for Meat” -hanke sai EU:lta 2 miljoonaa euroa vuonna 2021 . Tämä aiheutti jopa kohua tuolloin, koska rahat tulivat “Next Generation EU” Covid-19 -palautusrahastosta. Vuonna 2023 EU jakoi laboratorioiden lihaprojekteihin 1,8 miljoonaa euroa innovaatiotoimisto EIT Foodin kautta.

Propaganda sanoo, että Euroopan unioni tekee kaiken tämän huolissaan ylikansoituksesta ja oletettavasti kuuman planeetan hyvinvoinnista. Koskettava. Totuus on, että multimiljardöörit ovat lobbaneet vuosia tulvitakseen Euroopan markkinoita keinotekoisesti väärennetyllä ruoalla. Näitä ovat “tavalliset epäillyt”, kuten Bill & Melinda Gates Foundation . Tämä puoltaa “uusia geneettisesti muunnettuja organismeja” elintarvikemarkkinoilla. Onko kaikki vain rakkaudesta ihmisiä kohtaan vai siksi, että toivot lisää miljardeja voittoja? Multimiljardöörit aloittivat investoinnin laboratoriolihaan ja vastaaviin vuosina 2017 ja 2018. Siitä lähtien he ovat saarnanneet, että nämä tuotteet ovat ihmiskunnan ainoa pelastus ja tulevaisuus . Hyvin öljytty media ja poliitikot taputtavat kritiikittömästi.

Onko ihmiskunnan ruokkiminen todella mahdotonta – vai onko se räikeä valhe?

Jos etsit perusteita sille, että monimiljardöörien mielipide, että et voi ruokkia yhdeksää miljardia ihmistä, on väärä: kysy, kuinka paljon ruokaa tuhoutuu päivittäin länsimaailman supermarketeissa. Vuonna 2017 kiistanalainen kansalaisjärjestö WWF raportoi 1,3 miljardista tonnista syötävää ruokaa Yhdysvalloissa. Saksassa se olisi ollut 18 miljoonaa tonnia eli kolmannes ruoan kulutuksesta. Wienin kaupunki julisti tutkimuksessa , että kehitysmaissa ruokahävikki oli yhtä paljon – mutta siellä se johtui enemmän puutteellisesta varastoinnista ja pakkaamisesta. Toinen lähde, vuonna 2024 raportoitiin, että Itävallassa vähittäiskauppiaat heittävät pois 16 200 tonnia ruokaa neljännesvuosittain. Myymättä jäänyttä ruokaa lahjoitettiin 4 900 tonnia. Tilastojen mukaan REWE:n kaltaiset kalliit kauppaketjut heittävät roskiin paljon enemmän kuin lahjoittavat yhteiskunnallisiin tarkoituksiin – puhumme 4,5-kertaisesta määrästä . Vähittäiskauppiaiden reaktio näihin raportteihin: Ruokakauppa olisi vastuussa vain 9 prosentista ruokahävikkiä. Tästä voit ekstrapoloida, kuinka paljon Itävallassa todellisuudessa heitetään pois.

On huomattava, että ruokahävikkiä todella halutaan globalistien agendalla. Vuosi vuodelta tuli lisää lakeja siitä, mitä esimerkiksi ravintolat tai leipomot saavat tehdä ylijäämäruoalla – tuskin on enää roskakoria jäljellä, koska ruokinta on kielletty. Esimerkiksi kodittomat eivät saa auttaa itseään supermarkettien roska-astioissa – ja heitä voi helposti auttaa ennen kuin jäämät päätyvät roskikseen. Stern-lehti raportoi vuonna 2022, että maailmanlaajuinen ruokahävikki oli 1,2 biljoonaa tonnia . Nyt puhumme taas siitä, kuinka et voi “koskaan” ruokkia 9 miljardia ihmistä? Vai valehtelevatko monimiljardöörit, koska he haluavat riistää vielä enemmän rahaa?

Kommentoi