Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Järkyttävä uusi tutkimus paljastaa, että Covid-pistokset ovat itse asiassa “depopulaatioaseita”

1 min read
Järkyttävä uusi tutkimus paljastaa, että Covid-pistokset ovat itse asiassa “depopulaatioaseita”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/lws5

11 lukukertaa

Väestö pakkovähennys ja eugeniikka ovat tabuaiheita, jotka herättävät kauhua ja inhoa tavallisissa ihmisissä, joilla on normaalit arvot ja moraali. Vilkaisu historiaan osoittaa, että ihmiskunta on rutiininomaisesti hylännyt väestökadotusohjelmat, kuten Kolmannen valtakunnan natsien eugeniikkakampanjan. Ymmärrämme inhimillisellä perustasolla, että millään hallituksella tai globalistisella organisaatiolla ei pitäisi olla jumalankaltaista valtaa luoda ja tuhota ihmiskuntaa.

Mutta entä jos kertoisin teille, että eugeniikkaliike ei itse asiassa kuollut, vaan se vain painui maan alle, jossa se on pysynyt erittäin vaikutusvaltaisena eliittipiireissä, kuten Klaus Schwabin Maailman talousfoorumissa?

Lääketieteellisessä Clinical Research in Cardiology -lehdessä julkaistussa uudessa tutkimuksessa on todettu, että rokote todella aiheuttaa sydänongelmia, mikä antaa vastauksen siihen, miksi niin monet ihmiset, myös nuoret, hyväkuntoiset ja terveet, ovat kuolleet äkillisesti ja odottamattomasti kahden viime vuoden aikana.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: OpenNMT
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v21igpc-shocking-new-study-reveals-covid-jabs-are-actually-weapons-of-mass-depopula.html

Subscribe to get access

Read more of this content when you subscribe today.