Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Asiakirjat: rokotteet ovat DOD-luokiteltu hanke sotatoimena ilman laadunvalvontaa

4 min lukea
Asiakirjat: rokotteet ovat DOD-luokiteltu hanke sotatoimena ilman laadunvalvontaa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/37cs

Tutkivat yhdysvaltalaiset toimittajat tutkivat, että Yhdysvaltain puolustusministeriö DOD kontrolloi niin sanottuja “Covid-rokotuksia” alusta alkaen osana “kansallista turvallisuusohjelmaa” sotatoimena vihollisen hyökkäystä vastaan. Oli täysin yhdentekevää, olivatko rokotteet turvallisia ja tehokkaita. Yleisöä huijattiin laadunvalvontaan osana tiedotuskampanjaa, ja kriitikoiden vaientaminen oli osa operaatiota.

Armedforces.press viittaa artikkelissaan äskettäin löydettyihin asiakirjoihin. Ne saatiin Yhdysvaltain tiedonvälityksen vapautta koskevan lain kautta. Seuraava teksti on Sasha Latypovan ja Katherine Wattin tekemän tutkimuksen tulos ja heidän tulkintansa näkemistään löydöistä.

Kongressin hyväksymien lakien, voimassa olevan lainsäädännön ja tiedonvälityksen vapautta koskevan lain nojalla julkisiksi tulleiden lisäasiakirjojen mukaan Yhdysvaltain puolustusministeriö omistaa, toteuttaa ja valvoo COVID-19-rokoteohjelmaa “vastatoimena” ulkomaisia hyökkäyksiä vastaan. Samalla kun yleisöä pommitettiin järjestetyllä pelkokampanjalla, Yhdysvaltain hallitus hallinnoi vastauksia “Covid-kriisiin” kansallisena turvallisuusuhkana.

Tyypillinen Yhdysvaltain armeijan sopimus “pandemian” aikana – tässä Pfizerilla on sopimus rokotteiden valmistamisesta vuoden 2020 puolivälissä.

Armeijan peiteoperaatio järjestettiin kolmen keskeisen oikeudellisen keinon avulla:

  1. Hätämyyntilupa ETA
  2. Valmistelulaki
  3. Muu toimenpideviranomainen

Presidentti Trump julisti 13. maaliskuuta 2020 Stafford-lain mukaisen kansanterveydellisen hätätilan (PHE) ja antoi kansalliselle turvallisuusneuvostolle vastuun Covid-politiikasta. Covid-19-rokotteista on siten tullut “lääketieteellisiä vastatoimia” – harmaata aluetta tuotteista, joita ei säännellä rokotteina tai lääkkeinä.

“Vastuu annettiin kansalliselle turvallisuusneuvostolle, ja sitä käsiteltiin sotatoimena”, sanoo Sasha Latypova, entinen lääketeollisuuden sopimustutkimusorganisaation (CRO) johtaja. Operaatio Warp Speed/ASPR:n raporttien mukaan puolustusministeriö on tilannut, valvonut ja hallinnoinut tiukasti Covid-vastatoimenpiteiden kehittämistä, valmistusta ja jakelua hyödyntäen pääasiassa puolustusministeriön aiemmin perustamaa sotilasurakoitsijoiden ja konsortioiden verkostoa.

Yksi asiakirjoista, joka tunnistaa DOD:n Pfizerin asiakkaana.

Puolustusministeriö, BARDA ja HHS tilasivat kaikki Covid-vastatoimenpiteet, mukaan lukien “rokotteet” prototyyppiesittelyinä laajamittaista valmistusta varten, välttääkseen sääntelyn ja avoimuuden muun transaktiovaltuutuksen nojalla. Koska Covid-vastatoimia, myös “rokotteita”, käytetään prototyyppeinä EUA:n (emergency use authorization, hätätilalupa) nojalla PHE:n (public health emergency, kansanterveydellinen hätätilanne) aikana, niiden ei tarvitse noudattaa Yhdysvaltojen valmistuksen laatua, turvallisuutta ja merkintöjä koskevia lakeja.

Tästä seuraa, että Yhdysvaltain hallitus on sallinut ja rahoittanut vaatimustenvastaisten biologisten materiaalien käytön amerikkalaisiin selvittämättä niiden “prototyyppistä” oikeudellista asemaa, jolloin materiaalit ovat jääneet normaalin viranomaisvalvonnan ulkopuolelle ja samalla ne ovat olleet yleisön saatavilla, ja niiden laillisuus on säilytetty petollisessa pseudo-“virallisessa” legitimiteetissä.”

“Kaikkein uskomattominta on se, että Yhdysvaltain kongressin hyväksymä nykyinen lainsäädäntö näyttää tekevän pimittämisestä laillista!”

Sasha Latypova

PHE:n mukaan lääkinnällisiä vastatoimia ei säännellä tai suojata lääkkeinä (21 USC 360bbb-3(k)).

Amerikkalaisia huijattiin uskomaan, että FDA, CDC ja Anthony Faucin kaltaiset johtohahmot valvoivat COVID-19-rokoteohjelmaa. Heidän osallistumisensa oli kuitenkin vain organisoitu tiedotusoperaatio. Puolustusministeriö valvoi tiukasti kaikkia päätöksiä, jotka liittyivät COVID-19-rokotteen tutkimukseen, materiaalien hankintaan, jakeluun ja tietojen jakamiseen.

Laadunvalvonta tosiasiallisesti poissuljettu, yritykset eivät ole vastuussa

Covidin vastatoimia koskevia sopimuksia on paljastunut satoja. Monet tiedot on osittain poistettu. Latypova ja tutkiva toimittaja Katherine Watt löysivät kuitenkin lähteitä, jotka täydensivät puuttuvat tiedot. Sopimusten tarkastelu osoittaa, että Yhdysvaltain hallitus (DoD/BARDA) valvoi niitä laajasti. Toimitettavien tuotteiden laajuudeksi on määritelty ainoastaan “demonstraatiot” ja “prototyypit”, mutta kliiniset tutkimukset ja valmistuksen laadunvalvonta on jätetty sopimusten perusteella maksettujen töiden ulkopuolelle. Sen varmistamiseksi, että lääkeyritys voi suorittaa väärennetyt kliiniset tutkimukset ilman taloudellisia riskejä, sopimuksiin sisältyy valmistajien ja kaikkien toimitus- ja jakeluketjussa toimivien alihankkijoiden luopuminen kaikesta vastuusta vuoden 2005 PREP-lain ja siihen liittyvien liittovaltion lakien mukaisesti.

Miksi sääntelyviranomaiset tai tuomioistuimet eivät ole ryhtyneet toimiin?

Latypovan ja Wattin mukaan äskettäin hyväksytyn lainsäädännön ja toimeenpanovallan määräyksien yhdistelmä tekee valehtelusta laillista! Yhdysvaltain terveysministeriön (HHS ) sihteeri ei ole tilivelvollinen kenellekään, koska kongressi jatkaa kansallisen terveyshätätilan uusimista kolmen kuukauden välein.

Heti kun COVID-19 “puhkesi”, käynnistettiin laaja tiedotusoperaatio. Yhdysvaltain hallitus, tiedustelupalvelut, tiedotusvälineet ja suuret teknologiayritykset tekivät yhteistyötä orkestroidakseen ja toteuttaakseen voimakkaan painostuskampanjan, jonka tavoitteena oli rokotteen laillinen merkitseminen hätätilalupalain nojalla ja samalla eri mieltä olevien lääkäreiden, kriitikoiden ja toteuttamiskelpoisten vaihtoehtoisten hoitomuotojen mustamaalaaminen. Tämä lähestymistapa mahdollisti nopean valmistuksen ilman tavanomaisia turvallisuus- ja terveysprotokollia.

Jotta rokote voidaan nimetä ETA:n nojalla, ei saa olla muita tunnettuja hoitoja tai parannuskeinoja. Tämän seurauksena monet hyväksi havaitut hoitomuodot, kuten ivermektiini ja hydroksiklorokiini, ovat joutuneet tiedotusvälineissä mustalle listalle ja niitä on pidetty “hevosten madonpoistoaineina”, vaikka nämä halvat, helposti saatavilla olevat lääkkeet tunnettiin aiemmin suurista tehoistaan.

Tunnetut COVIDia hoitavat lääkärit, kuten Peter M. McCullough ja Pierre Kory, ovat kohdanneet ennennäkemättömiä hyökkäyksiä lääketieteellistä pätevyyttään vastaan.

fiFinnish