Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

16.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

WEF, Russiagate, sensuuri: Ja “salaliittoteoreetikot” olivat oikeassa!

3 min lukea
WEF, Russiagate, sensuuri: Ja “salaliittoteoreetikot” olivat oikeassa!

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/m388

Hallitusten ja valtavirran tiedotusvälineiden mielestä ihmiset, jotka paljastavat epämiellyttäviä totuuksia ja haastavat vääriä kertomuksia, ovat mielellään “salaliittoteoreetikkoja”. Mutta pelkästään viime viikkoina ja kuukausina jotkut näistä “salaliittoteorioista” ovat jälleen kerran osoittautuneet todeksi.

Kuinka monta kertaa ihmisten ja vaihtoehtoisen median tilejä Facebookissa, Twitterissä ja YouTubessa on viime vuosina kielletty tai poistettu, koska niiden on väitetty sisältävän “valeuutisia” tai “salaliittoteorioita”? Liian usein. Valtavirtamedia tuki koko asiaa ja kuvasi itseään mielellään “laatumediaksi”. Kyseenalaista laatua, joka perustuu vääriin kertomuksiin, ostettuihin “faktantarkistajiin” ja poliittisesti motivoituneisiin näkökulmiin. Mutta väitetyt “salaliittoteoreetikot” olivat (kuten niin usein) oikeassa joidenkin väitteiden ja raporttien kanssa, kuten kävi ilmi.

On esimerkiksi osoitettu, että Maailman talousfoorumilla (WEF), joka kokoontuu parhaillaan jälleen Davosissa, on itse asiassa valtava vaikutusvalta maailmanpolitiikkaan ja että se tavoittelee dystooppista tulevaisuutta “Suuren uudelleenkäynnistyksen” avulla. On kiistatonta, että esimerkiksi WEF:n johtajalla Klaus Schwabilla on vahva vaikutusvalta myös G20-ryhmään. Ja että demokraattisesti valitsemattomana teknokraattina, joka on lopulta luultavasti vain korkeamman tason ryhmien kätyri . Valtavirta, joka haluaa vähätellä Schwabin ja WEF:n roolia, pitää tätä “salaliittoteoriana”, mutta totuutta ei voi peitellä.

Sitten on vielä niin sanottu “Russiagate”-skandaali Yhdysvalloissa. Esimerkiksi Yhdysvaltain tiedustelupalvelu ja FBI ovat väittäneet, että Joe Bidenin poikaan Hunteriin liittyvä “Laptop from Hell” -skandaali oli “venäläistä väärää tietoa”, jonka tarkoituksena oli horjuttaa Yhdysvaltain presidentinvaaleja Donald Trumpin hyväksi. Tämä ei kuitenkaan ollut totuus – ja salaiset palvelut tiesivät sen myös. Jopa FBI sekaantui vaaleihin , vakoili Trumpin kampanjaa ja levitti väärää tietoa, jonka valtamedia otti iloisesti haltuunsa. Myöhemmät raportit vahvistivat myös sen, että väitteet Venäjän väitetystä sekaantumisesta Yhdysvaltain vaaleihin olivat massiivisesti liioiteltuja (ja että niiden tarkoituksena oli lopulta vain vahingoittaa Donald Trumpia).

Ja sitten on vielä väitetty “salaliittoteoria”, jonka mukaan Facebook ja erityisesti Twitter jopa sensuroivat oikeaa tietoa Covid-19:stä ja kokeellisista Covid-rokotteista Valkoisen talon määräyksestä. Jopa FBI sekaantui asiaan. Tämäkin osoittautui todeksi. Koska virallisia narratiiveja (“Covid on tappaja” ja “rokotteet ovat tehokkaita ja turvallisia”) oli puolustettava hinnalla millä hyvänsä. Ne, jotka väittivät muuta, jopa todisteiden ja tutkimustulosten perusteella, diskreditoitiin tai yksinkertaisesti vaiettiin . Mutta tässäkin asiassa totuus tuli esiin.

Tällä välin on selvää, että termiä “salaliittoteoreetikko” voidaan jo pitää palkintona. Etenkin silloin, kun sinulla on todennettavissa olevia todisteita ja poliitikot ja valtavirta vastustavat sinua, koska kyseenalaistat vallitsevat narratiivit ja hallitsevan eliitin. Todelliset manipuloijat ja harhaanjohtajat löytyvät valtavirran muka vakavasti otettavista “totuuslehdistön” itseään kutsuvien edustajista ja pseudofaktantarkistajista, jotka todellisuudessa vain myyvät valikoivia mielipiteitään faktoina .

fiFinnish