Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Neljä tai useampi rokotuskerta johtaa immuunijärjestelmän lähes täydelliseen romahtamiseen, selviää pomminvarmasta tutkimuksesta

3 min lukea
Neljä tai useampi rokotuskerta johtaa immuunijärjestelmän lähes täydelliseen romahtamiseen, selviää pomminvarmasta tutkimuksesta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/94vp

Kirjoittaja ja entinen New York Timesin toimittaja Alex Berenson sanoo, että hänellä on hallussaan todisteita tutkimuksesta, joka osoittaa, että covid-“tehosterokotteet” ajavat immuunijärjestelmän yli rajan ja aiheuttavat immuunijärjestelmän toiminnan lähes täydellisen romahduksen.

Berenson kirjoitti twiittaussarjassa, että tutkimuksen tulosten perusteella booster-rokotuksia ei pitäisi enää antaa mihinkään aseisiin. (Liittyy aiheeseen: Tässä lisää todisteita siitä, että rokotepistokset aiheuttavat aidsia).

“Tehosterokotukset on lopetettava välittömästi. LOPETETTAVA. VÄLITTÖMÄSTI. Stack tulossa”, Berenson kirjoitti, Stack viitaten Substack-blogiinsa. “Siellä on uusi paperi. Se on huono. Kuinka huono? Olen näyttänyt sen tähän mennessä kahdelle lääkärille. Toinen sanoi saaneensa ‘kohtauksen’ sitä lukiessaan. Toinen sanoi jotain pahempaa.”

Tutkimus on peräisin Kiinasta, josta monet uskovat Wuhanin koronaviruksen (Covid-19) olevan peräisin. Se osoittaa, että neljännen injektion jälkeen – eli kahden perusrokotuksen ja kahden myöhemmän tehosterokotuksen jälkeen – ihmisen immuunijärjestelmä on melko lailla ammuttu.

Tutkimuksen yhteenvedossa selitetään, että vaikka covid-injektioita on levitetty ympäri maailmaa operaatio Warp Speed -operaation yhteydessä, niiden tehoa ei tunneta, ja niiden “mahdolliset haittavaikutukset ovat edelleen suurelta osin tuntemattomia”. Tämä jo itsessään viittaa siihen, että kenenkään ei pitäisi saada näitä injektioita.

Koska monet ovat jo saaneet, tutkijat päättivät verrata humoraalisia ja soluvälitteisiä immuunivasteita, joita saadaan hiirimallissa pitkällä kurssilla rekombinanttireseptoria sitovaa domeenia eli RBD-rokotetta sisältävillä rokotteen tehosteilla. He havaitsivat seuraavaa:

“Useat rokotteen tehostusannokset tavanomaisen rokotuskurssin jälkeen vähensivät merkittävästi RBD-spesifisiä vasta-ainetittereitä ja seerumin neutraloivaa tehoa Delta- ja Omicron-varianttia vastaan ja heikensivät merkittävästi CD4+- ja CD8+T-solujen aktivoitumista ja lisäsivät PD-1- ja LAG-3-ekspressioita näissä T-soluissa.”

“Mekanistisesti vahvistimme, että laajennettu rokottaminen RBD-boostereilla kumosi suojaavat immuunimuistot edistämällä adaptiivista immuunitoleranssia. Tuloksemme osoittavat SARS-CoV-2 -rokotteen tehosterokotteiden jatkuvaan käyttöön liittyvät mahdolliset riskit, ja niillä on välittömiä vaikutuksia maailmanlaajuisiin COVID-19-rokotusten tehostamisstrategioihin.”

“Rokottaminen” covidia vastaan tarkoittaa käytännössä immuunijärjestelmän pysyvää tuhoamista.

Rokottamaton immuunijärjestelmä on ohjelmoitu torjumaan sairauksia synnynnäisesti synnynnäisen immuniteetin avulla. Kun luonnollinen altistuminen taudinaiheuttajalle tapahtuu, luonnollinen immuniteetti oppii sopeutumaan, jolloin syntyy sopiva taso adaptiivista immuniteettia.

Näiden havaintojen perusteella rokotukset vahingoittavat luonnollista immuunijärjestelmän toimintaa. Ne häiritsevät synnynnäisen ja sopeutuvan immuunijärjestelmän tasapainoa, jolloin isäntä on alttiimpi infektioille – mikä on vastoin kaikkea, mitä “viranomaiset” ovat kertoneet meille näistä rokotuksista.

Covid-pistosten aiheuttamat vahingot ulottuvat paljon pidemmälle kuin vain vasta-aineisiin, jotka toimivat immuunijärjestelmän etulinjan puolustuksena viruksia ja bakteereja vastaan. Myös T-solut, jotka toimivat vasta-aineiden varajärjestelmänä, vaurioituvat – ilmeisesti ilman minkäänlaista korjauskykyä.

Tutkimus julkaistiin ilman suurempaa kohua 22. joulukuuta 2022 vertaisarvioidussa iScience-lehdessä. Se osoittaa yksiselitteisesti, kuten Berenson raportoi, että covid-lisäykset – ja oikeastaan kaikki covid-ruiskeet – ovat kuolemantuomio immuunijärjestelmälle.

“Havaitsimme, että tavanomaisen rokotuksen aikaansaaman humoraalisen immuniteetin ja soluvälitteisen immuniteetin suojavaikutukset heikkenivät molemmat syvästi pidennetyn rokotuskuurin aikana”, tutkimuksen kirjoittajat myönsivät.

Vaikka koehenkilöinä käytettiin hiiriä ihmisten sijasta, tutkijat lisäsivät, että eläimet olivat geneettisesti muunneltuja “mallintamaan tarkasti ihmisen vastetta koronavirukselle”, ja niillä oli “syvällisiä yhtäläisyyksiä ihmisten vasteen kanssa SARS-CoV-2-infektioille”.

“Me ‘salaliittoteoreetikot’ tiesimme tämän jo vuosia sitten”, kirjoitti eräs kommentoija tämän uuden asiakirjan paljastuksista.

“Kuvitelkaa, millaisia voittoja lääketeollisuus ja suuret lääketeollisuus saavat, kun kaikilla on jokin sairaus tai syöpä”, kirjoitti toinen.

fiFinnish