Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

SUURI RESETOINTI EPÄONNISTUMASSA – DAVOS

3 min lukea
SUURI RESETOINTI EPÄONNISTUMASSA – DAVOS

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/89o9

Klaus ja ystävät näyttävät menettävän otteensa vuoden 2030 tavoitteesta. Kuvitelkaa, että kaikki panostetaan tähän ja se epäonnistuu. No, niin näyttää käyvän. (Toim Huom! Jää nähtäväksi..)

Maailman talousfoorumi (WEF) ilmoitti hiljattain, että se uskoo nettonolla-agendan epäonnistuvan, ja nyt tutkitaan, miksi se on hyvä asia. Vaikka sen katsotaan osittain johtuvan elinkustannusten noususta, näyttää siltä, että kertomukset ovat romahtamassa toisiinsa.

Älkää erehtykö, äskettäinen raportti on ääriään myöten täynnä pelottelua ja tuomiopäivän ennustuksia. Miten muuten voitaisiin yrittää käynnistää suuri uudelleenkäynnistys, jos maailma ei itse asiassa tarvitse sitä tai edes pyydä sitä. Ihmiset on saatava uskomaan, että taivas putoaa, jotta he kuuntelisivat pelastavaa ratkaisuanne.

Jos Paul Ehrlich olisi ollut oikeassa, Englannin olisi pitänyt lakata olemasta yli kaksi vuosikymmentä sitten, mutta tässä sitä nyt ollaan. Miksi nämä tuomion profeetat saavat edelleen päivänvalon?

Jos ihmiset saisivat tietää totuuden esimerkiksi hiilidioksidipäästöjen määrästä, he eivät sekuntiakaan myötäilisi naurettavaa nettonolla-agendaa. He saattaisivat tajuta, että fossiiliset polttoaineet eivät olekaan niin paha asia ja että niiden polttaminen toi meidät pois hiilidioksidipulasta!

Seuraavassa on muutamia lainauksia raportista.

Maailmanlaajuinen elinkustannuskriisi uhkaa heikentää nettonollapäästöohjelmaa, mikä voi johtaa “kauheisiin seurauksiin maapallolla ja yhteiskunnassa”. Tämän seurauksena “hitaamman ja epäsäännöllisemmän siirtymisen riski” nollapäästöihin on “nyt muuttunut todellisuudeksi”.

Käännös: Olemme menettäneet kontrollin, emmekä voi enää estää ihmisiä asettamasta itsensä ja yhteiskuntansa selviytymistä etusijalle ennen ötökänsyömisohjelmaamme. En vieläkään ymmärrä, miksi nämä ärsyttävät ihmiset ovat enemmän huolissaan siitä, että he ovat lämpimänä talvella ja käyttävät fossiilisia polttoaineita ja ydinvoimaa toivottoman tehottomien, kalliiden ja epäluotettavien tuulivoimaloiden sijasta.

Toinen mielenkiintoinen linja:

“Koska ilmaston lämpeneminen on jo 1,2 °C, muuttuvan ilmaston paheneva vaikutus tuntuu jo nyt, mikä lisää humanitaarisia haasteita, kuten ruokaturvaa.”

Jonkun pitäisi kertoa Klausille ja kumppaneille, että kun hiilidioksidia lisätään, sato kasvaa. Otetaan myös esimerkiksi Kanada. Kanada voisi saada 4,2 miljoonaa neliökilometriä viljelysmaata, jos täällä lämpenisi hieman.

Ei ihme, että Britannian hallituksen on etsittävä synkkiä tapoja yrittää muuttaa käyttäytymistä ilmastonmuutoksen varjolla. Kuka suostuisi tähän vapaaehtoisesti, kun täällä tapahtuu vain parempia, vähemmän kylmiä ja katkeria talvia ja lämpimämpiä kesiä? En voi kuvitella näiden usein harmaiden maiden kansalaisia, jotka eivät haluaisi parempaa säätä. Voisimme myös kasvattaa täällä erilaisia viljelykasveja, joita emme voineet ennen kasvattaa.

Tämä seuraava on myönteinen asia, vaikka sitä on pyritty kaikin tavoin kääntämään negatiiviseksi.

“Ilmastonmuutoksen hillinnän epäonnistuminen oli viiden suurimman riskin joukossa seuraavien kahden vuoden aikana vain yhdessä taloudessa, Sambiassa, kun taas ilmastonmuutokseen sopeutumisen epäonnistuminen oli viiden suurimman riskin joukossa 16 maassa, kuten Alankomaissa, jossa se oli ensimmäisellä sijalla. Huomion ja resurssien suuntaaminen sopeutumiseen voi edelleen hidastaa edistymistä ilmaston lämpenemistä koskevissa tavoitteissa niissä talouksissa, jotka ovat edelleen suurimpia kasvihuonekaasupäästöjen aiheuttajia.”

Käännös: Ihmiset oppivat sopeutumaan ilmastoon sen sijaan, että he syyllistävät ja tuhoavat itseään yrittäessään myötäillä mielettömiä tuomiopäivän ennustuksiamme.

Iloitkaa, näyttää siltä, että Klaus ja hänen ystävänsä ovat menettämässä hallinnan, suuri resetointi on epäonnistumassa. Nyt meillä on vielä työtä tehtävänä sen varmistamiseksi, että se epäonnistuu, pysykää kuulolla tulevista toimista ilmastohuijausta vastaan. Britannian vastarinta tätä agendaa vastaan sai loistavan alun tänä vuonna, ja olemme vasta aloittaneet.

fiFinnish