Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

16.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Outoa: 14-vuotiaan sydänkuolema johtui “liian suuresta määrästä deodoranttia”.

3 min lukea
Outoa: 14-vuotiaan sydänkuolema johtui “liian suuresta määrästä deodoranttia”.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/2qdt

Valtamedia ylittää edelleen toisensa erityisen ilkeällä raportoinnilla. 14-vuotiaan tytön traaginen kuolema äkilliseen ja odottamattomaan sydänkohtaukseen johtui yliannostuksesta deodoranttia, jota hän väitetysti suihkutteli vuodevaatteisiinsa. Kukaan ei kysy olennaista kysymystä siitä, oliko oppilas rokotettu.

Toukokuussa nuori brittiläinen Giorgia Green kuoli äkillisesti ja odottamatta lastenhuoneessaan. Hän oli vasta 14-vuotias. Vanhempien ilmoittama syy on, että Giorgia kuoli deodorantin eli hajusteen yliannostukseen. Hän suihkutteli sillä vuodevaatteitaan, koska rakasti tuoksua.

Miksi vanhemmat pitävät tätä tarinaa uskottavana, ei tiedetä. Toisaalta se, että valtavirran toimittajat hyväksyvät tämän väitteen pohtimatta ja tutkimatta, vaikuttaa äärimmäisen nuhjuiselta. Koska kaikkialla maailmassa on kuollut ihmisiä äkillisesti ja odottamatta vuoden 2021 alusta lähtien. Tilastotieteilijät, lääkärit ja kriitikot epäilevät, että sillä on suora yhteys uuteen, kokeelliseen mRNA-rokotukseen, jonka ihmiset joutuivat ottamaan koronapandemian seurauksena.

Giorgia Almira Green (14-vuotias tyttäremme) meni huoneeseensa 11. toukokuuta 2022. Kun äiti meni hakemaan häntä, kun hänen oli aika mennä rumputunnille, Giorgia ei vastannut.

Ei sairautta, ei pahoinvointia, ei varoitusta. Täysin terve, hyväkuntoinen lapsi, joka ei ole koskaan ollut vakavasti sairas.

Näin vanhemmat kuvaavat traagista kuolemaa. Olethan kuullut tämän tarinan muodossa tai toisessa?

Journalistisesta näkökulmasta olisi tärkeää kysyä ensin 14-vuotiaan rokotustilannetta. Sen sijaan tarina vuodevaatteiden hajusta johtuvasta kuolemasta hyväksytään ajattelematta. Mutta kuinka monta vastaavaa kuolemantapausta on tähän mennessä tiedossa? Onko järkevää, että vanhemmat yrittävät nyt kerätä 4000 puntaa osana tiedotuskampanjaa varoittaakseen muita nuoria mahdollisista deodorantin yliannostuksista? Vai pitäisikö kenties psykologisessa ääritilanteessa olettaa korvaava toiminta, jota epätoivoiset surevat omaiset nyt ajavat, jotta ei tarvitsisi kohdata surullista todellisuutta ja omaa osallisuuttaan? Kumpi vaihtoehto kuulostaa uskottavammalta?

Itävallan tiedotusvälineet toistavat tätä uskomatonta hölynpölyä kysymättä lääketieteen ammattilaisilta (linkki yllä), mutta se leviää myös Isossa-Britanniassa. Ks: Birmingham Mail , Mirror ja jopa BBC .

Tämä todennäköisesti tunnetuin brittiläinen uutistalo siteeraa British Aerosol Manufacturers’ Association (BAMA) -järjestöä, jonka mukaan tuotteissa on turvallisuusvaroitukset. Näin deodorantit kannattaa pitää poissa lasten ulottuvilta. Kukaan ei huomaa, että tällainen lausunto saattaa olla 14-vuotiaan mielestä hieman väärä. Muuten, puhtaasti oikeudellisesta näkökulmasta tämä on nuori henkilö, termi “lapsi” ei enää päde. Vanhemmat taas väittivät, että tämä jälki oli liian pieni.

Toisin kuin sivulla, jossa pyydetään lahjoituksia, BBC kertoo, että ruumiin ei löytänyt äiti vaan veli. Tytön väitettiin kärsineen autismista. Lisäksi lastenhuoneen ovi ei olisi ollut lukossa, mikä loogisesti tekee deodoranttivaihtoehdosta entistä epätodennäköisemmän . Mutta kukaan, BBC mukaan lukien, ei kysynyt lapsen rokotustilasta. On parempi hyväksyä, että 14-vuotiaat viedään yhtäkkiä ja yllättäen elämästä. Sanaa “deodorantti” sanotaan käytetyn 11 kuolintodistuksessa vuosina 2001-2020 – missä yhteydessä sitä ei ole ilmoitettu. Giorgian kuolintodistuksessa lukee “aerosolin hengittäminen”.

fiFinnish