Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Miksi ihmiset eivät näe itsestäänselvyyksiä? Miksi ihmiset eivät usko, mitä on tekeillä?

5 min lukea
Miksi ihmiset eivät näe itsestäänselvyyksiä? Miksi ihmiset eivät usko, mitä on tekeillä?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ie2w

10 lukukertaa

Heillä kaikilla on sama kysymys: Miksi ihmiset eivät näe itsestäänselvyyksiä? Miksi ihmiset eivät usko, mitä tapahtuu, eivätkä nouse ylös ja tee asialle jotain?

Olemme kuulleet vastaukseksi monia mahdollisuuksia, jotka vaihtelevat massapsykoosista aivoihin vaikuttavaan 5G:hen, totalitaariseen aivopesuun, raakaan kuoleman ja sairauksien pelkoon sekä kriittisen ajattelun taitojen katoamiseen.

Kaikki nämä tai useimmat näistä asioista voivat varmasti olla paikallaan, mutta tämä ei ehkä ole “yksi syy” vastaus kysymykseen. Olen nähnyt ihmisiä, jotka pelkäävät “virusta”, mutta myös ihmisiä, jotka eivät pelkää tautia lainkaan, mutta joilla ei ole mitään kiinnostusta vastustaa auktoriteetteja vakaassa ja jäsennellyssä kulttuurissa (tai niin he luulevat).

Olen nähnyt ihmisiä, joilla ei ole aavistustakaan siitä, että valtuutuksia vastustetaan, ja jos vastustetaankin, se on peräisin maalaisjunttien taholta, jotka eivät ole tekemisissä todellisuuden kanssa. Jopa “Uuden maailman” Googlen määritelmä “psykoosille” sisältää esimerkin:

“[Psykoottiset ihmiset] saattavat olla huolissaan siitä, että hallitus haluaa vahingoittaa heitä ja heidän läheisiään.”

Se koskee myös teitä ja minua. Tervetuloa hullujenhuoneelle.

Näin hiljattain erään vanhan Facebook-ystävän postauksen: “No, vihdoin se sai minut, kun olin kolme vuotta pysytellyt sisätiloissa ja poissa ihmisten luota, saanut kaksi Covid-rokotusta ja kolme tehosterokotusta, sain vihdoin Covidin. Se on kamalaa! En voi lopettaa yskimistä, minulla on kuumetta, ja joka kerta kun nielen, tuntuu kuin nielisin lasia.”

Viestiä seuraa kymmeniä myötätuntoisia kommentteja: “Ota sitä myös! Pidä kiinni!” “Rukoilen puolestasi, viisi pistosta myöhemmin minulla on sama.” Ja niin edelleen.

Mikä noita ihmisiä oikein vaivaa? Eivätkö he OIKEASTI ole kuulleet edes yhtä huhua siitä, että rokotteet ovat Mahdollisesti vaarallisia, Mahdollisesti tehottomia? Todellisia?

En rehellisesti sanottuna osaa vastata tuohon kysymykseen. Ehkä he eivät todellakaan ole kuulleet edes huhua totuudesta, mikä avaa aivan uuden keskustelun. Ja jos he ovat kuulleet jotain, miksi se ei ole saanut heitä edes hieman uteliaiksi tai varovaisiksi?

Ja luulisi, että jos tämä henkilö ylpeänä huudahtaa, että hänellä on niin huono tuuri, että häneen osuu ötökkä, vaikka hän on tehnyt kaiken niin huolellisesti välttääkseen sen, hän oikaisisi asiat eikä olisi niin ylpeä sanoinkuvaamattomasta typeryydestään.

Olin melkein postittaa kevytmielisen vastaukseni: “No, luojan kiitos, että olet saanut kaikki ne pistokset!”. Mutta peräännyin, koska tiesin, että kommenttini ironia menisi hukkaan, kun vastaus olisi: “Tiedän!!!”. Olisin luultavasti kuollut, jos en olisi saanut!!!”.” He voivat AINA sanoa tuon… ja jättää täysin huomiotta sen tosiasian, että kaikki tuolla puolen kukkulaa ovat sanoneet ensimmäisestä päivästä lähtien: “Et saa Covidia, jos otat nämä pistokset.”.

“Ah,… ei se mitään, he sanoivat niin, he eivät vain tienneet. Tiedäthän, he eivät tienneet KAIKESTA lampeista, heidän oli toimittava niin nopeasti pelastaakseen ihmiskunnan”, sanovat lampaat.

Miten on mahdollista, että jos he käyttävät tätä helposti tekosyynä, kun kyse on tehokkuudesta, miksi he eivät voi tehdä samaa väitettä, kun kyse on rokotteen oletetusta turvallisuudesta? “Voi, tiedän, että tuhansia kuolee, mutta tiedäthän, he eivät aluksi tienneet KAIKISTA rokotuksista… blaa, blaa, blaa, blaa, blaa, blaa, blaa, blaa.” Valikoiva logiikka.

Ehkä se johtuu siitä, että he eivät ole kuolleet tai kärsineet hirveästi, paitsi “ei niin pahoja” lasinsiruja kurkkuunsa juuttuneina ja 40 asteen lämpötilaa viikon ajan. “Ainakaan minä en ole kuollut.” Mietin, että kun he todella kuolevat rokotteen aiheuttamaan immuunijärjestelmän pettämiseen, he sanovat juuri ennen viimeistä hengenvetoa: “No, en sentään kuollut COVIDiin… rokotteen aiheuttama kuoleminen on vain hinta, joka meidän on maksettava siitä, ettemme kuole tähän ilkeään virukseen.”

Tapasin äskettäin miehen, joka kertoi minulle, että hän sai Bellin halvauksen heti neljännen rokotuksen jälkeen. Hän suhtautui siihen kuten käden kipeytymiseen rokotuksen jälkeen. “Ei se ole mitään.” Todellista? “Ainakaan en kuollut.” Ja miksi se olisi edes hyväksyttävä mahdollisuus sen jälkeen, kun on otettu rokote johonkin (Covid), joka on luultavasti vähemmän invasiivinen kuin Bellin halvaus? Mikä outo logiikka, “karmiva tiede”.

Todennäköisesti näitä ihmisiä nolottaa myöntää, että heidän päätöksensä olivat täysin naurettavia ja järjettömiä. Heidän on keksittävä jokin syy teoilleen. “Voi, join sen lasillisen arsenikkia, joka poltti vatsan limakalvoni ja vei minut kuolinvuoteelleni (vain muutama tunti elinaikaa!), koska vatsassani oli loisia. Nuo paskiaiset ovat varmaan kuolleet, en sentään kuollut siihen.”

Vaikka tämä voi olla mahdollisuus, sen pitäisi olla tiedostamaton oivallus. Ja sen pitäisi riippua oletuksesta, että ainakin heidän alitajuntansa oli tietoinen totuudesta. En ole koskaan saanut sitä käsitystä, että ihmisten ego olisi niin suuri, että heidän on tietoisesti keksittävä tarina pelastaakseen kasvonsa. Joillekin voi käydä niinkin. Mutta juuri nyt en todellakaan usko, että tietoisuus siitä, että he näyttävät hulluilta, on tietoista.

Ihmiset keksivät aina asioita järkeistääkseen järjettömyytensä tehdessään typeriä päätöksiä. Monet ihmiset keksivät asioita välttääkseen näyttämästä tai tuntemasta itseään tyhmäksi. Keskeistä tässä on se, että nämä rationalisoinnit ovat tiedostamattomia.

Muuten me (ne meistä, jotka tekevät näin) olisimme valehtelijoita. Ja useimmat ihmiset eivät ole kroonisia valehtelijoita (minä saatan joskus olla tiedostamaton valehtelija, mutta en usko, että olen liian usein tietoinen valehtelija). Mitä tulee tuohon Covid-juttuun, alitajuinen syy siihen, että keksimme tarinoita, jotka sopivat tekoihimme, voisi suurelta osin olla se, että haluamme välttää epämukavuuden.

Useimmat ihmiset, jotka tekevät näin, ovat luultavasti häpeissään (tietämättään silloin) siitä, että he tekivät jotain niin naurettavan typerää kuin sallivat pistoksen antamisen kehoonsa ilman hyvää syytä (ja rehellisesti sanottuna, hyvää syytä ei koskaan ollutkaan). Uskon kyllä, että kun totuus todella tulee julki, he suuttuvat ja syyttävät kaikkia, jotka valehtelivat heille, ehkä eivät, mutta jos he tekevät niin, siitä tulee hirveän kiusallista.

Heidän on sitten huudettava ja kiroiltava kaikkia vastuullisia, poliitikkoja, lääkäreitä, ystäviä ja perheenjäseniä jne. Se on paljon työtä ja paljon energiaa. Koska tämä tietoisuus ei ole vielä täysin tietoinen, miksi ei vain kaikki menisi mukana (illuusiossa). Hyväksytään joitakin epämukavuuksia, kuten paha tapaus, joka aiheuttaa oireita – mitä kutsutaan sopivasti Covidiksi tai flunssaksi tai mikä se sitten onkaan.

Toinen epämukava totuus, joka heidän pitäisi hyväksyä, on se, että me “rokotevastaiset” olimme kaikki oikeassa ja kaikki heidän lammasystävänsä olivat väärässä. Se on hyvin vaikeaa.

Heidän koko maailmansa romahtaa, ja se on epämiellyttävin kuviteltavissa oleva tapahtuma. On paljon helpompaa vain jatkaa leikkiä mukana, kunnes ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä totuus, joka on suurimmaksi osaksi melko hämärä ja tietenkin hyvin epämiellyttävä.

fiFinnish