Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Heikki Porkka: Translaki mahdollistaa ja normalisoi seksuaalista hyväksikäyttöä

4 min lukea
Heikki Porkka: Translaki mahdollistaa ja normalisoi seksuaalista hyväksikäyttöä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/hdan

Eduskunta on tänään (1.2.2023) hyväksynyt translain, jonka mukaisesti kuka tahansa mies voi identifioitua naiseksi ja vastaavasti kuka tahansa nainen voi identifioitua mieheksi. Lain mukaan juridista sukupuolta voi vaihtaa vuoden välein.

Oppositiossa istuva kokoomus takasi jälleen yhdessä keskustan kanssa punavihreiden tahdon toteutumisen.
Translain puolesta äänesti koko kokoomusjohto Petteri Orpo, Elina Valtonen, Antti Häkkänen ja Kai Mykkänen, joista yllättävää on ainoastaan Häkkäsen asennoituminen, sillä vielä muutama vuosi takaperin hän vaikutti kohtuullisen järkevältä ihmiseltä, joka osaa erottaa hyvän ja pahan toisistaan.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän kolmesta varapuheenjohtajasta kaksi, Sari Sarkomaa ja Pia Kauma äänestivät puoluejohdon tavoin translain hyväksynnän puolesta.
Sanotaan usein, että ”nainen on naiselle susi” ja translain suhteen moni kokoomusnainen osoitti sloganissa olevan ainakin hitusen perää. Translaki heikentää väistämättä naisten turvallisuutta tietyissä tilanteissa ja paikoissa, mutta se ei liberaaleina itseään pitäviä kokoomusnaisia hetkauttanut.

Edellisen kerran kokoomus takasi Marinin hallituksen tahdon puoltamalla EU:n elvytyspakettipäätöstä, jonka hyväksyminen maksaa suomalaisille useita miljardeja (yksi miljardi = 1 000 000 000 euroa) ja jonka voimalla italialaiset saavat ilmaiset asuntoremontit ja espanjalaiset neljän päivän työviikkokokeilun.

Kokoomus on tukenut vahvasti myös Marinin hallituksen toteuttamaa ilmasto- ja energiapolitiikkaa, joten kokoomus on käytännössä ollut jo pitkään hallituksen tukipuolue oppositiossa.
Kaiken kaikkiaan tämän päivän kokoomus näyttäytyy varsin munattomana puolueena, josta on vaikea löytää selkärankaisia ihmisiä.

Keskusta puolestaan jatkoi puoluejohtonsa osalta tuttua trendiä. Aktiividemarin kanssa perheen perustaneen Annika Saarikon nousu puolueen puheenjohtajaksi takasi sen, että puolueen linja punavihertyy ja vasemmistolaistuu.

Toki myös edellinen puheenjohtaja Katri Kulmuni äänesti translain puolesta, joten nähtävästi keskusta on valinnut tien, jolla se häivyttää perinteisiä arvojaan, kuten on osittain unohtanut maaseudun Marinin hallituksessa istuessaan ja rajusti ylimitoitettua ilmastopolitiikkaa tukiessaan.

Palaan translakiin hieman alempana, mutta ensin lyhyt katsaus lähihistoriaan.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi 20.6.2022 Vasemmistoliiton pormestariehdokkaana Turussa olleen Sasu Haapasen kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeuteen ja hänen naisystävänsä Janna Mannisen kahden vuoden vankeusrangaistukseen.

Tuomioissa oli kyse alaikäisten, 7-10 -vuotiaiden tyttöjen salakuvaamisesta varsinaissuomalaisen koulun suihkutiloissa vuosien 2015 ja 2016 aikana.

Nainen kuvasi salaa ala-asteella koulua käyneitä tyttöjä kuutena eri kertana. Tuomion mukaan uhreja oli 16. Kuvamateriaalin nainen toimitti miesystävälleen Haapaselle.
Salakuvaamisen motiiviksi paljastui tutkinnassa materiaalin tuottaminen miehen seksuaalisiin tarkoituksiin.

Pormestariehdokkaaseen kohdistuneista rikosepäilyistä kertoi ensimmäisenä Turun Sanomat 26.2.2021.

Rikosepäilyjen tultua ilmi Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson totesi 26.2.2021 Ylen Turun toimitukselle, että ”kyse on vastenmielisistä rikosepäilyistä, joten on selvää, että hän ei voi olla ehdokkaana vasemmistoliiton listalla”.

Nyt, kun uusi translaki hyväksyttiin punavihreiden puolueiden tahdosta sekä kokoomuksen ja keskustan tuella, ei pedofiilin tarvitse enää hankkia salaa kuvia alastomista pikkutytöistä, sillä uuden lain myötä hän voi identifioitua naiseksi, vaikka kikkeli heiluu edelleen jalkovälissä.

Naiseksi identifioituneena hän saa peniksensä kera laillisen luvan tallustella naisten puolelle esimerkiksi liikuntahallien pukeutumis- ja suihkutiloissa, uimahalleissa ja kylpylöissä sekä oppilaitosten pukuhuoneissa.

Ja kas, simsalabim, translakia mahdollisesti hyväksikäyttävä henkilö ei enää Li Anderssonin mielestä syyllisty vastenmieliseen rikolliseen toimintaan, vaan on lakimuutoksen myötä lainkuuliainen kansalainen, jonka käytös mahdollistuu kansanedustajien enemmistön tahdosta.

Ennen lain voimaantuloa naisten / tyttöjen puolelle tunkeutuva penishenkilö olisi päässyt virkavallan kyytiin ja saanut sakot tai joutunut jopa käräjille, mutta lakimuutoksen jälkeen, mikäli henkilö on identifioinut itsensä naiseksi, hän (”kettu”) nauttii lain tarjoamaa suojaa eikä hänen pääsyään ”kanatarhaan” voida estää.

Vastoin kuin muun muassa useat kokoomuslaiset naiset eduskunnan translakia käsitelleessä toisessa käsittelyssä totesivat, translaki ei edistä vapautta, vaan kaventaa sitä. Pienen vähemmistön vapaus saattaa kasvaa, mutta massiivisen enemmistön vapaus kapenee auttamatta.

Kun henkilö kokee aiemmin turvallisen ympäristön (esim. naisten puoli uimahallissa) muuttuvan epämiellyttäväksi ja jopa turvattomaksi, hänen mahdollisuutensa käyttää pelotta ja turvallisesti yhteiskunnan palveluja heikkenee.

Punavihreiden eräs yleisimmistä argumenteista on ollut lause ”translaki ei ole keneltäkään pois”. Totta hitossa se on pois erityisesti kaikilta naisilta ja tytöiltä, jotka eivät missään tapauksessa halua vastakkaisen sukupuolen biologisesta sukupuolesta kertovat tunnusmerkit omaavia henkilöitä samaan tilaan, jossa ollaan normaalisti ilman vaatteita.
Ja toisin kuin punavihreät ja kokoomusnaiset väittävät, translaissa ei itse asiassa ole kyse vain transihmisistä, vaan laki koskettaa kaikkia suomalaisia.
Hallituksen alkuperäisessä ehdotuksessa sukupuolta olisi voinut vaihtaa kuusi kertaa vuodessa. Kokoomus vaati ”tiukennusta”, jonka mukaan vaihdon voi tehdä korkeintaan vuoden välein. Naurattaisi, jos ei itkettäisi.

Ei ole lainkaan kaukaa haettua sanoa, että eduskunnasta on kehkeytynyt Marinin hallituksen aikana pelleparlamentti, jossa toinen toistaan ”liberaalimmat” henkilöt kilpailevat siitä, kuka jää historiankirjoihin parlamentin pölkkypäisimpänä persoonana.

Teksti lainattu Heikki Porkan FB-sivulta

fiFinnish