Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

16.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

MIT:n lääketurvallisuusasiantuntija vaatii kaikkien mRNA-rokotusten välitöntä lopettamista.

4 min lukea
MIT:n lääketurvallisuusasiantuntija vaatii kaikkien mRNA-rokotusten välitöntä lopettamista.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/1otu

MIT:n analytiikan, riskinhallinnan ja terveydenhuoltojärjestelmien asiantuntija, professori Restef Levi, tuo videolla esiin mRNA-rokotteita koskevan tutkimuksensa hälyttävät tulokset. Israelin hallitus jätti ne huomiotta. Hänen mielestään rokotuskampanjat pitäisi lopettaa välittömästi.

Kokeelliset mRNA-rokotteet (Pfizer/BioNTech ja Moderna) ovat jo jonkin aikaa olleet monien tutkijoiden ja lääkäreiden kritiikin ristitulessa. Erityisesti kielteiset vaikutukset sydämeen, verisuoniin ja hedelmällisyyteen ovat olleet esillä. Hallitsevat poliitikot ja toimivat terveysviranomaiset kieltäytyvät kuitenkin kiivaasti hyväksymästä kaikkia katastrofaalisia tieteellisiä ja lääketieteellisiä tietoja ja tekemästä niistä loogisia johtopäätöksiä.

Israelilainen tiedemies, professori Retsef Levi, joka opettaa maineikkaassa Massachusetts Institute of Technologyssä (MIT), on nyt saanut toisen tärkeän kriittisen äänen. Hän on julkaissut videon, jossa mRNA-rokotteita Covid-19:tä vastaan kutsutaan “selvästi lääketieteen historian epäonnistuneimmaksi lääketieteelliseksi tuotteeksi”. Johtava lääketurvallisuusasiantuntija jatkaa, että nämä geeniruiskut ovat aiheuttaneet “ennennäkemättömän paljon vahinkoa” ja ovat vastuussa nuorten ja lasten kuolemista.

_Hei, nimeni on Retsef Levi, ja olen ollut MIT:n tiedekunnan jäsen Cambridgessa, Massachusettsissa vuodesta 2006. Minulla on yli 30 vuoden kokemus käytännön toimijana ja tutkijana data-analytiikan käytöstä riskien arvioinnissa ja hallinnassa, erityisesti terveydenhuoltojärjestelmiin ja kansanterveyspolitiikkaan sekä biologisten tuotteiden valmistuksen turvallisuuden ja laadun hallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Teen tämän videon jakaakseni vahvan näkemykseni siitä, että tässä vaiheessa kaikki Covid-19 mRNA-rokotusohjelmat olisi lopetettava välittömästi. Ne olisi lopetettava, koska ne eivät pysty täyttämään mitään mainostetuista tehoa koskevista väitteistä. Vielä tärkeämpää on, että ne pitäisi lopettaa, koska on yhä enemmän ja kiistattomia todisteita siitä, että ne aiheuttavat ennennäkemättömiä haittoja, mukaan lukien nuorten ja lasten kuolemia.

Itse aloin huolestua rokotteiden turvallisuudesta vuoden 2021 puolivälissä, kun paljastui, että mRNA-rokotteet aiheuttavat sydänlihastulehdusta.

Koska sydänlihastulehdusta on tunnetusti vaikea diagnosoida, koska sillä on usein epämääräisiä oireita tai se voi olla jopa subkliininen ja oireeton – sen tiedetään myös olevan yleinen syy äkilliseen sydänpysähdykseen sairaalaympäristön ulkopuolella, erityisesti nuorilla – olin hyvin huolissani siitä, että sitä ei voitu havaita nykyisillä rokoteturvallisuuden seurantajärjestelmillä.

Tästä syystä päätimme analysoida Israelin kansallisen ambulanssipalvelun tietoja selvittääksemme, onko näyttöä sairaalan ulkopuolisten haittatapahtumien lisääntymisestä. EMS-tietojen analyysi syistä ja diagnostiikasta vuodesta 2019 vuoden 2021 ensimmäiselle puoliskolle paljasti joitakin hyvin huolestuttavia signaaleja. Näimme 25 prosentin lisäyksen “sydänpysähdyksen” diagnosoinnissa 16-39-vuotiaiden keskuudessa vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla, juuri samaan aikaan kun rokotuskampanja käynnistettiin Israelissa. Myös vanhemmissa ikäryhmissä havaittiin pienempi kasvu.

Mielenkiintoista on, että emme havainneet tilastollisesti merkittävää korrelaatiota Covid-19-tartuntojen määrän kanssa kyseisenä ajanjaksona. Vaikka tämä ei ole todiste syy-yhteydestä, se on aiheuttanut meille suurta huolta, etenkin kun otetaan huomioon tunnettu oletettu mekanismi. Vaadimme, että Israelin terveysministeriö tutkii välittömästi perusteellisesti tämän havaitun sydänpysähdysilmoitusten lisääntymisen taustalla olevat mekanismit.

Valitettavasti tällaista perusteellista tutkimusta ei tietääkseni ole koskaan tehty. Uskon nyt, että kumulatiiviset todisteet ovat vakuuttavia ja vahvistavat huolemme siitä, että mRNA-rokotteet todella aiheuttavat äkillisiä sydänpysähdyksiä rokotteen aiheuttaman sydänlihastulehduksen seurauksena. Ja tämä saattaa olla vain yksi mekanismi, jolla ne aiheuttavat haittaa. Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Skotlannista ja Australiasta saadut tiedot vahvistavat Israelista saadut tiedot. Israelista saadut lisätiedot osoittavat, että Israelin pelastuslaitos suoritti vuonna 2021 yli 3000 elvytystä vuoteen 2019 verrattuna, mikä on 27 prosenttia enemmän.

Kaksi Thaimaasta ja Sveitsistä tehtyä prospektiivista tutkimusta, joissa rokotettuja tutkittiin ennen rokotusta ja sen jälkeen, osoittavat, että sydänvaurioiden määrä on todennäköisesti huomattavasti suurempi kuin kliinisen diagnoosin perusteella määritetyt määrät. Tämä on täsmälleen sama havainto, jonka Yhdysvaltain armeija havaitsi samankaltaisessa isorokkorokotetta koskevassa tutkimuksessa vuonna 2015. Toisessa Harvardin lääketieteellisen tiedekunnan tutkimuksessa havaittiin kokonainen piikki [proteiini] niiden lasten veressä, joilla oli rokotteen aiheuttama sydänlihastulehdus, mikä antaa lisää vihjeitä vaurioiden taustalla olevasta mekanismista, mutta kun otetaan huomioon toistuvat todisteet siitä, että mRNA ja lipidit todella pääsevät verenkiertoon, sillä on vielä kauaskantoisempia vaikutuksia rokotteen turvallisuuteen.

Pian rokotuksen jälkeen kuolleiden henkilöiden ruumiinavaukset viittaavat siihen, että rokotteen aiheuttama sydänlihastulehdus oli kuolinsyy useammassa tapauksessa.

Mielestäni kaikki nämä todisteet huomioon ottaen ei ole muuta eettistä tai tieteellistä vaihtoehtoa kuin poistaa nämä lääkkeet markkinoilta ja lopettaa kaikki mRNA-rokotusohjelmat. Kyseessä on selvästi lääkinnällisten laitteiden historian virheellisin lääkinnällinen laite sekä tehokkuuden että turvallisuuden kannalta. Meidän on tutkittava ja pohdittava asiaa perusteellisesti: Miten on käynyt niin, että se on myös lääkinnällisten laitteiden historian kannattavin lääkinnällinen laite?

Kiitos huomiostanne._

Kuten huomaatte, Levi kritisoi myös perustavanlaatuisesti rokotteiden turvallisuutta. Ja sitä alan johtavana asiantuntijana. Ihmetyttää myös, miten poliitikot ja terveysviranomaiset voivat yksinkertaisesti sivuuttaa tämän.

fiFinnish