Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

“Never Again” -dokumentti sukeltaa syvälle ja vertaa COVID-propagandaa natsi-Saksaan.

5 min lukea
“Never Again” -dokumentti sukeltaa syvälle ja vertaa COVID-propagandaa natsi-Saksaan.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ibap

Pandemiasta vastuussa olevat ihmiset ovat käyttäneet kahta samaa asetta kuin natsit, eli pelkoa ja propagandaa.

Children’s Health Defense -järjestön viisiosaisessa dokumenttielokuvasarjassa “Never Again” tutkitaan edelleen Adolf Hitlerin natsi-Saksan nousun ja länsimaiden vastauksen COVID-19-pandemiaan välisiä karmivia yhtäläisyyksiä.

Toinen osa, jonka otsikko on “Anyone who wants to start a war has to lie” (Kuka tahansa, joka haluaa aloittaa sodan, joutuu valehtelemaan), alkaa dokumenttisarjan luoneen, holokaustista selvinneen Vera Sharavin todistuksella, jossa hän kertoo, miten hän alkoi suhtautua lääketeollisuuteen epäilevästi sen jälkeen, kun hänen poikansa kuoli yllättäen reseptilääkkeeseen nimeltä Clozaril – skitsofrenian ja siihen liittyvien häiriöiden hoitoon käytetty psykoosilääke.Sharav selitti, että aivan kuten lapsuuden rokotusten ja COVID-19-kokeilurokotteiden kohdalla, Clozarilia mainostettiin ihmelääkkeenä, eikä hänen arvionsa mukaan koskaan paljastettu avoimesti tai riittävästi päinvastaisia kokemuksia, mukaan lukien “uhreja”.

Sharav yhdisti nämä kokemukset COVIDiin ja siihen liittyviin rokotteisiin ja kertoi, kuinka hänelle kävi nopeasti selväksi, että hallitusten toteuttamat toimenpiteet eivät vastanneet viruksen tai sen oletettujen hoitojen todellisuutta. Varsinkin kun hallitukset eri puolilla maailmaa alkoivat mielivaltaisesti kieltää matkustamista tai ottaa käyttöön erilaisia COVIDiin liittyviä valtuutuksia.

“Pandemiasta vastuussa olevat ihmiset ovat käyttäneet kahta samaa asetta kuin natsit, eli pelkoa ja propagandaa”, Sharav totesi. “Propaganda ruokkii pelkoa, lietsoo sitä … koventaa sitä entisestään, ja niin on tapahtunut täällä.”

Sharav selitti, että samaan aikaan kun natsit käynnistivät “[Aktion] T4-ohjelmansa”, jonka brittiläiset historioitsijat Laurence Rees ja Ian Kershaw arvioivat johtaneen 300 000 vammaisen ja vanhuksen tahalliseen joukkomurhaan, myös länsimaiden johtajat ryhtyivät COVIDin aikana siihen, mitä hän kutsui vanhusten “lääketieteelliseksi murhaksi” asettamalla heidät karanteeniin ja kieltäytymällä varhaisesta hoidosta.

“Tämä oli joukkomurha, jolla haluttiin päästä eroon taloudellisesta taakasta”, hän sanoi viitaten erityisesti New Yorkin häpeällisen ex-kuvernöörin Andrew Cuomon toimiin.

Sharav rinnasti Hitlerin ja länsimaiden COVID-vastatoimet toisiinsa ja puhui natsien käyttämästä teknologiasta ja yhteistyöstä suurten yritysten kanssa tappavien käytäntöjen toteuttamiseksi, joita Sharav kuvasi “teollisen tason kansanmurhaksi”.

Samoin Sharav huomauttaa, että IBM:n ja muiden kaltaiset suuryritykset tekevät ja ovat tehneet yhteistyötä länsimaisten hallitusten kanssa edistääkseen valtion tavoitteita väestön valvomiseksi ja johtaakseen yhteiskuntaa rokotepassien, digitaalisen tunnistamisen, keskitetysti valvottujen digitaalisten valuuttojen ja jopa tällaisen teknologian istuttamisen ihmiskehoon tielle.

Sharav viittasi Kanadan pääministerin Justin Trudeaun vastaukseen COVID-mandaatin vastaiseen Freedom Convoy -mielenosoitukseen ja totesi:

Trudeau antoi vihjeen, hän osoitti, että pankkitilit ja asuntolainat voidaan pysäyttää, ja hän jopa erotti lapset rekkakuskeista.

Tarkoitan, että tämä on niin salakavalaa, niin kauheaa, että jos ihmiset eivät ymmärrä, että näin voi tapahtua heille, jos he eivät hyväksy viidettä laukausta, kuudetta laukausta… kuuliaisuus on tie orjuuteen.

Myöhemmin dokumentissa Joshua Stylman, New Yorkissa asuva juutalainen, jonka perhe saapui Amerikkaan Euroopasta toisen maailmansodan jälkeen, selitti, kuinka hän ei aluksi uskonut, että rokotemandaatit tai passit olisivat mahdollista todellisuutta Yhdysvalloissa, koska Yhdysvallat on tunnetusti “vapaa” maa.

Stylman muistutti kuitenkin, että kun niistä tuli todellisuutta, hänen “turhautumisensa” ja “hämmennyksensä lisääntyi”, kun kukaan ei näyttänyt räpäyttävän silmiään sille, mitä oli tapahtumassa – nimittäin lääketieteellisen autonomian puute ja toisinajattelijoiden syrjintä – ja kaikki tämä kansanterveyden nimissä.

Kuultuaan tarinoita muista Euroopan juutalaisten jälkeläisistä, joiden perheet kärsivät vainosta – ja joissakin tapauksissa kuolemasta – natsileireillä, Sharav jatkoi hallitusten, tiedotusvälineiden ja suuryritysten yhteisen propagandapyrkimyksen moukarointia.

“Hiljattain tuli jälleen esiin, että Bidenin hallinto antoi tiedotusvälineille … miljardi dollaria propagandaa varten, jotta ne julkaisisivat vain myönteisiä juttuja COVID-nimisistä rokotteista”, Sharav kertoi ja kysyi retorisesti jälkeenpäin: “Miksi heitä pitäisi lahjoa?”.

Sharav otti sitten aikaa eritellä, missä hän näkee yhtäläisyyksiä natsien käyttämissä propagandastrategioissa ja nykyisin länsimaissa käytetyssä propagandatyylissä.

“No, se tapahtuu täsmälleen [Joseph] Goebbelsin pelikirjan mukaan”, Sharav sanoi. “Siinä on useita asioita. Ensinnäkin on tietysti ‘suuri valhe’, jota toistetaan ja toistetaan ja toistetaan, kunnes siitä tulee ainoa totuus, jonka olet koskaan kuullut.”

Sharav kuvaili, miten valheesta tulee niin yleinen, että kaikkea eriävää mielipidettä tai skeptisyyttä pidetään hulluutena, koska “kaikki tietävät” oletetun totuuden. Tämä johtaa hänen mukaansa siihen, että erimielisyydet kielletään tehokkaasti.

“Tosielämässä [kuitenkin], todellisessa demokraattisessa yhteiskunnassa, kaikki eivät ole samaa mieltä, kaikki kiistelevät, mutta täällä ei saa kiistellä. Heti kun väität vastaan, sinusta tulee ‘salaliittoteoreetikko’, [ja] toivoisin, toivoisin, että se olisi vain teoria.””

Jakson loppuosassa Stylman ilmestyy uudelleen kuvailemaan COVID-passien, jotka estivät rokottamattomien pääsyn ravintoloihin, baareihin ja muihin paikkoihin, yhtäläisyyksiä juutalaisille natsi-Saksassa asetettuihin lähes samanlaisiin rajoituksiin.

Hän käsitteli myös sitä, millainen rooli lääketieteellisellä laitoksella oli tuolloin ja nyt narratiivin täytäntöönpanossa – sekä lääkärit että tiedemiehet levittivät ajatusta, että juutalaiset ja rokottamattomat olivat uhka kansanterveydelle.

Stylman paljasti myös, että kun hän ensimmäisen kerran puhui julkisesti natsien ja COVID:n täytäntöönpanon yhtäläisyyksistä, hänen Brooklynissa sijaitseva panimoyrityksensä joutui tiedotusvälineiden kohteeksi, ja häntä pidettiin antisemitistinä, koska hän teki tällaisia vertailuja.

Lopuksi Stylman teki yhteenvedon COVIDin aikana saamistaan kokemuksista ja johtopäätöksistä:

Pointtini oli, että ihmisillä on oikeus päättää, mitä he laittavat kehoonsa, ja uskon, että Nürnbergin säännöstö takasi tämän.

“Tietoon perustuva suostumus”, ja me rikoimme sitä, ja me rikoimme monia kansainvälisiä lakeja. Minkäänlaista oikeutusta tälle ei ole.

Se on joko koomisen tyhmää tai suorastaan pahaa. Aluksi luulin, että kyse oli vain epäpätevyydestä, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että tämä ei ole vahinko.

He kaikki ovat menossa suuntaan, joka on totuuden vastainen. Ja systemaattinen tiedon tukahduttaminen, olipa kyse sitten varhaishoidosta, lääkkeiden tehokkuudesta tai taudin tappavuudesta, kaikki menevät samaan suuntaan… En aloittanut salaliittoteoreetikoksi, mutta tässä vaiheessa todisteet ovat niin raskauttavia ja niin ilmeisiä, että on aivan ilmeistä, että on olemassa agenda.

Kuuntele lisää silmiä avaavia, häkellyttäviä tarinoita ja pohdintoja natsi-Saksan ja COVID-aikakauden maailman välisistä yhtäläisyyksistä sekä vähän käsiteltyjä tietoja viidestä suuresta yrityksestä, jotka tekivät holokaustin laajuuden mahdolliseksi, katsomalla Sharavin dokumenttisarja täällä.

fiFinnish